Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Hi!
Ki hol szokta szervízeltetni a bike-ot? A Pilisvörösvári Sport Centrumról mit tudtok?

Én leginkább saját kezûleg. Ami nem megy az meg Tbányán Levinél.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Hi!
Ki hol szokta szervízeltetni a bike-ot? A Pilisvörösvári Sport Centrumról mit tudtok?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szeritem is jó fõleg az hogy állandóan tekerni kell nem lehet pihenni ("gurulni").
Úgy lehet izzadni, mintha 30 fokba tekernél nyáron. :)

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
jo a görgö idén 3 honapot görgöztem-szerintem meglett az eredménye.amugy van egy szabadgörgöm eladó

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Kívûlállok számára lehetek beteges emiatt. :)
Sajnos én 5-ig dolgozom utánna meg már elég hüvõs szokot lenni a tekeréshez. :( Megfázni meg nem szeretnék. A Levinél vennéd?

Ja Levinél,de még igazán el se döntöttem(mármint,hogy vegyek-e) csak érdeklõttem nála mik a lehetõségek.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Kívûlállok számára lehetek beteges emiatt. :)
Sajnos én 5-ig dolgozom utánna meg már elég hüvõs szokot lenni a tekeréshez. :( Megfázni meg nem szeretnék. A Levinél vennéd?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Jó az ha tudod mennyit mentél én is szoktam nézni, fel is írom egy füzetbe a kerek számokat. :)
Tudom egy kicsit beteges, de néha jó visszanézni
Ati megvan a görgõd?

Még nincs és lehet nem is lessz egyhamar mert kifogyott,de még ráér,amíg lehet rendesen tekerek.

Én is minden nap felírom egy lapozós naptárba a napi kilómétereket már vagy 10 éve és mégse érezem betegesnek.Egyszerüen csak szeretek tekerni és így látom,hogy mennyi ment ha van célom vele-ha nincs.

GT-Atee

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
idén kezdtem nagyábol felirni merre jártam mennyit mentem és mennyit tuloráztam meloba.jövöre a tulorákat le kéne szoritanom a kilométereket meg felpofozni.jövöre nagy terveim vannak

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Jó az ha tudod mennyit mentél én is szoktam nézni, fel is írom egy füzetbe a kerek számokat. :)
Tudom egy kicsit beteges, de néha jó visszanézni
Ati megvan a görgõd?

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
ki tudja mennyit mentem idén?mert én sajnos nem,de emlékszem volt olyan hétvégehogy 450 km-met mentem.(700 felett a héten)de ennél is fontosabb hogy milyen iramban és ami a legfontosabb hogy azért mentem mert kedvem volt.amikor nincs akkor nem szabad eröltetni.jövöre megszámolom a kilométereket irigylem ateet hogy tudja hogy mennyi km van idén a lábába.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
((hogy miért sírunk rajta?? az egonak jót tesz ám, amikor visszanézed az órában, hogy mennyinél jársz és 5 jegyû
Na végre valaki aki érti.:usmiech_o
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én nem izgulok, hogy mivan ha nem lesz meg a 10000, mert tudom, hogy nem les z meg... :D
((hogy miért sírunk rajta?? az egonak jót tesz ám, amikor visszanézed az órában, hogy mennyinél jársz és 5 jegyû a szám, mondom én, akinek nincs km órája :D))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Nem tudom mit aggódtok azon hogy összejön a 10000km vagy nem ... Nekem jó ha 5000km van a lábamba idén... Mostanában hogy Pesten vagyok sokat szoktam futni... Heti 2-3 szor legalább... Mondjuk idén nem is ment a hosszútáv... Majd talán jövõre... Atya tervebevettem hogy megközelítelek!! Lenyomni úgysem tudlak... De közeleb szeretnék kerülni... :lol1: Úgyhogy vigyázz!!

Nem igazán szoktam aggódni,nem oly fából faragtak csak eggyszerûen szeretném elérni és ennyi csak a magam szórakoztatásáért,nekem ez is egy cél.:P Ja és már csak egy karnyújtásnyira van.
GT-Atee

Jarfijoci

Jarfijoci

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Nem tudom mit aggódtok azon hogy összejön a 10000km vagy nem ... Nekem jó ha 5000km van a lábamba idén... Mostanában hogy Pesten vagyok sokat szoktam futni... Heti 2-3 szor legalább... Mondjuk idén nem is ment a hosszútáv... Majd talán jövõre... Atya tervebevettem hogy megközelítelek!! Lenyomni úgysem tudlak... De közeleb szeretnék kerülni... :lol1: Úgyhogy vigyázz!!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Elég lelkesnek néz ki a kiscsávó.:clap:
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
heti 2 táncórám van, szalagavatóra készülünk. 1 németóra(90perc), hogy legyen plusz pontom...
emellett tanulok is néha... bicó max hétvégén....
tele vagyok szabadidõvel..... :(
vajon a srác ennyi idõsen akarje ezt ilyen szinten csinálni, vagy a szülei ráerõltetik?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
én tegnap Tokod DH-n voltam:p
tiszta szép az a pálya:)...
és Õt nézzétek:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
hát nem édes?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Hát sajna nekem is csökkenek a km-k,hamar lehül az idõ már délután.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
keveset biciklizem...
nagyon keveset, 24 H óta nem tudom mentem-e 150 km-t...
és sajnos ez rosszabbodni fog az óra állítás, majd az érettségi közelette miatt.
a nyaram nagyon kemény lesz, már elõre látom, 24Hra jó állapotban akarok majd érkezni :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mostanában nem is tekersz?Csak melózól?

Ma tekertünk. Lecsábítottam az aszfaltról.:)