Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Majdnem kész a Ford makett. :)
Sokat bringáztatok a 4 nap alatt? :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Azért a sisakot levehetted volna.:lol1:

nem vittem hajpántot :o ezért nem vettem le....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
nem rosszbol irtam,nem szoktam lehuzni embereket de nekem ugy tünt hogy ezt a lejtözést az illetö nagyon nem élvezi!vannak a kerékpározásnak más válfajai mint például a cc.én is ezt választottam.de még van sok azt kell csinálni amit szeret az ember és tud is.remélem winya jövöre látunk és kellemesen fogunk csalodni benned.amugy aki nyerte 2 éve még a kisugrasztot se merte megugrani.lehet fejlödni csak sok gyakerlás kell hozzá.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Balage_!
http://systemsport-h...8a7c5ed4b65.ivy

Figyelmesen nézd végig mert 3 képen vagy rajta.

Szilárd neked ugyanitt TBDH pillanatok!
Azért a sisakot levehetted volna.:lol1:

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szilárd cc-s geometriájú géppel elég kemény az a lejtõ. :)
De ha ott gyakorol szerintem tuti jó lesz. Amúgy elismerésem az összes bátor válalkozónak aki lejött a pályán.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
A vajszínû umfes srácnak (Winya?) valóban van hova fejlõdni... szerintem Õ is megilyedt a lejtõ láttán, elég meredek volt... akkor az ott vicces volt, nekem is szarul esett volna biztosan... de jövõre biztosan jobban fog menni :) :)
Wiloz ha egy lejtõre gondolunk, akkor azon egyszer vállon vittem le a bicómat, talán SchnellTamással voltam ott :D
a dombra nem tud felmenni, nem gáz, velem is elõfordul, de miért nem kerülte ki? el lehetett menni balra.... :o na mindegy...
Winya gyakorolj sokat, bukó meg mindenféle védõcucc legyen rajtad ;)
Balage_!
http://systemsport-h...8a7c5ed4b65.ivy
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Winya

Winya

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
ismerem. ott is lemegyek néha. nem máról holnapra, szépen lassan. jövõ ilyenkor majd meglepõdtök :]
nyugi, nem vagyok ám olyan balf.sz, mint amilyennek ott látszottam :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

akkor nem winya volt.kérdezd meg szilárdot atte ilyet még nem láttam soha!!! a pálya elsö szakaszán a kerülön jött az illetö a 6 éves kisfiu gyorsabban voltnála.majdnem elöreeset aztán elengedte a kormányt ugy hogy az ég felé nézett a keze és leszállt a bicoról.visszaült 5 méter múlva oldalraesett.visszaült és gyök 2 vel ment lefele.a pálya alján volt egy kis oldalfal ott nem tudott felmenni.(többiek ott kb 30-40 nel mentek).siralmas volt-de akkor nem winya volt!vagy igen?ezek láttán irtam ezt.szilárd neked mi a véleményed a látotakról?nem itélek el semkit de ez durva volt

Ezt mondjuk sajna nem láttam de nagyon jó lehetett. :) :)
Dehát innen szép nyerni nem. :) Ennél már csak jobb lehet ha meg nem hal gyakorlás közben. Winya könnyebb pályán kezd szerintem pl a bányász kilátó felé vezetõ kavicsos út végén van egy ösvény az erdõbe nagyon kellemes kis lejtõ és elég technikás. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Winya:fejlõdni biztos fogsz,mert a kerékpározás olyan,hogy minél többet ülsz rajta annál többet tanulsz róla.

Csak ne máról a holnapra akad,mert még a végén kitöröd a nyakad mert lassúnak láttunk,csak ésszel és menni fog.

GT-Atee

Winya

Winya

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
:D igen, magamra ismerek :D én voltam :P nincs mit szépíteni, eléggé csúnya volt. sõt, szánalmas. ha valakinek van videója, elfogadnám. nem mentegetõzöm, de legalább a közönség jót szórakozott, jól kiröhögtek. nem én voltam a leglassabb, és a döntõn valaki meg is jegyezte, a közönség soraiból, hogy mintha most jobban mennék. nem tudom mi volt az idõmérõn, de komolyan elgondolkodtam rajta, hogy akarok-e indulni a döntõben is, és megint közröhely tárgyának lenni, aztán fent rajtnál megnyugtattak, hogy mostmár ne adjam fel. a falról meg nem tudok mit mondani, egyszerûen nem ment fel :( valahol elfogyott a tempó.
igen sokat fogok még fejlõdni.

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Atee neked nem kell szégyenkezned te mindig ott voltál a szeren vagy is!bár láttad volna az esetet
atee megvan videon a felvétel

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
akkor nem winya volt.kérdezd meg szilárdot atte ilyet még nem láttam soha!!! a pálya elsö szakaszán a kerülön jött az illetö a 6 éves kisfiu gyorsabban voltnála.majdnem elöreeset aztán elengedte a kormányt ugy hogy az ég felé nézett a keze és leszállt a bicoról.visszaült 5 méter múlva oldalraesett.visszaült és gyök 2 vel ment lefele.a pálya alján volt egy kis oldalfal ott nem tudott felmenni.(többiek ott kb 30-40 nel mentek).siralmas volt-de akkor nem winya volt!vagy igen?ezek láttán irtam ezt.szilárd neked mi a véleményed a látotakról?nem itélek el semkit de ez durva volt

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
és nem igazán érdekel, hogy ki mit mond. nem adom fel ezt a sportot ;][/QUOTE]
Errõl beszélek én is,hogy magadnak kell eldönteni,hogy mit szeretnél csinálni.

Én sem vagyok a szakágam favoritja de mégis szeretem csinálni,mert örömet szerez és ez nekem jó így.

GT-Atee

Winya

Winya

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
tökéletesen érzem a bõrömön, pályabejárásoknál ugrottam, verseny napján reggel hatkor kimentünk gyakorolni és mindenem elfagyott. volt egy szép esésem, mert nem tudtam felhúzni a bicót, lemerevedtem, a telóm meg elfelejtett mozogni, a kerekem meg törésgyanús lett. örülök hogy a versenyen élve lejutottam :D és nem igazán érdekel, hogy ki mit mond. nem adom fel ezt a sportot ;]

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ati mi ez a hangnem,el ne vedd már sporttársunk lelkesedésének kedvét.;)

Majd saját bõrén megérzi mi fekszik neki jobban.

GT-Atee

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
hello!mi is ma turázni mentünk volna de az igért esö megérkezett!szerencse hogy a dh-n nem esett.jo kis verseny volt.szerintem semmi baj nem volt a nézökkel aki "béna"szerintem ne induljon el dh versenyen.Vinya ha te voltál akire gondolok akkor ezt a sportágat felejtsd el örökre.én azért nem indultam mert nem merem megugrani a letöréseket kerülöpályán meg nem égetem magamat!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
szerintem házi gyártmány,de kihangsúlyozom hogy KIFOGÁSTALANUL MÛKÖDIK!!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
tipusilag?
GT-Atee

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
hát van 3 db hengerje.Elsüõ keréknek egy hátcónak kettyõ.van két gumiszíjjja meg bámulatosz szépszége! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

van egy görgõm eladóba! :D:D

mijdzsen?
GT-Atee