Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

de nem akarooooooook:(:o:(:confused:

edit.nyissunk új topikot a bokámnak:D

Ja és azt nem is mondtam, hogy még mindig érzem bizonyos mozdulatoknál!! :D Minnél késõbb mész annál nagyobb leba.zást fogsz kapni a dokitól. :D :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Atee amikor görgõt kerestél nem tévedtél fel a Tacx honlapjára?
Vannak fent videók amiket görgõzés közben lehetne nézni (Tour de France Giro Vuelta szakaszai). Esetleg nincs meg valamelyik? :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
de nem akarooooooook:(:o:(:confused:

edit.nyissunk új topikot a bokámnak:D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

hát igen:Dma teszteltem a contit...csak úgy zabálta a jeges latyakot... gesztesi várat sajnos nem sikerült meghódítani, de ennek az a sok kis ovis kölök volt az oka...amugy nagyon tetszett!...
ha kérdeztem volna, eljött volna valaki?

boka:ugyanolyan szar, mint 2 hete, csüt. futottam, visszadagadt...amugy tudok járni, meg bicózni, meg futás közben sem fájt...

és én is rég láttalak benneteket:)

Tényleg nem akarok beleszólni az életedbe és gondolom már utálod a sok okos tanácsot adó emberkét, de menj el dokihoz a bokáddal. Nekem 11 hét lett volna a gyógyulási idõ a kezemre, de két hét otthoni pihentetés és 5 hét gipsz után már a repedés nyomát sem lehetett látni a doki szerint. Szóval bízz a dokikban (az esetek 90%-ban én sem szoktam :D) és menj el egyhez legalább egy röntgenre.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

most jöttem fel a kertbõl, mert a hó felzavart! ha így fog esni akkor reggelre szép fehér lesz minden!!!!:mmraise:

:(
Holnap akartam tekerni egy rövidet.
Jól néz ki a vázad.;)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
most jöttem fel a kertbõl, mert a hó felzavart! ha így fog esni akkor reggelre szép fehér lesz minden!!!!:mmraise:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Megkaptam és jó helyre küldted,csak akkor nem volt idõm válaszolni és utána megkiment a fejembõl! Ma mikor törölettem a memóriát akkor jutott eszembe hogy elfelejtettem válaszolni neked!!!! Bocsi

Semmi gond. Csak nem voltam benne biztos, hogy jó helyre ment.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

SMS-t megkaptad, csak mert nem válaszoltál rá? Vagy rossz helyre küldtem?

Megkaptam és jó helyre küldted,csak akkor nem volt idõm válaszolni és utána megkiment a fejembõl! Ma mikor törölettem a memóriát akkor jutott eszembe hogy elfelejtettem válaszolni neked!!!! Bocsi

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hétfõ este 7:05-kor Nyugatinál vagy az Oktogonon???? Páromat kisérem majd spanyolra a Paulay Ede u-ba és utána akkor összefuthatnánk ha neked is jó!!!!

Egyelõre jónak tûnik az idõpont, de legyen Nyugati. Mondjuk a villamosmegállóban. SMS-t megkaptad, csak mert nem válaszoltál rá? Vagy rossz helyre küldtem?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
A házunk háta mögötti féltetõ alatt csináltam rendet, mert beakarom téliesíteni! Kb. két órát voltam kint, de a vasakat fogdosva bíz lefagytak az újjaim! 10 perce vagyok bent,de a kisujjam vége még mindig lila.

RG:
ha jót szeretnél és még nincs mindig jó állapotban a bokád akkor most már jó lenne ha tényleg elmennél dokihoz, mert nekem a két évvel ezelõtti Zemplénen való borulásomkor megrepedt a válamnál a kulcscsontom. Fellvolt kötve 2 hétig,de hát nem engedhettem meg magamnak,hogy pihentessem és hencegtem vele. Ennek a mai napig érzem a helyét az ilyen hidegekben és ha nagyobb súlyt cipelek a hátamon!(csak tanulságként mondom)

Mx:
Hétfõ este 7:05-kor Nyugatinál vagy az Oktogonon???? Páromat kisérem majd spanyolra a Paulay Ede u-ba és utána akkor összefuthatnánk ha neked is jó!!!!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
futottam kb 3km-t és kb1,5szerese lett.de nem nézetem meg, mer úccse csinálnak vele semmi értelmeset...
tényleg jó lenne menni egyet a hegyben:chin: gesztesen keményen fagyott, somlón +8 fokot mutatott az a kütyü, és itthon meg kaparhattam le a jeget a vázról.fincsí:D(és nem is fáztam)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

ilyen g*ci hidegben max forróteával görgõn.
nálunk most -1 fok van, a teszkónál +1 :D:D

Pedig de jó lenne most egyet fenn a hegyen a hóban menni.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ilyen g*ci hidegben max forróteával görgõn.
nálunk most -1 fok van, a teszkónál +1 :D:D
a bokádat meg nézesd már meg, nem biztos, hogy jó az, hogy futsz 500 métert és 6x nagyobb lesz! vagy tévedek? :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hát igen:Dma teszteltem a contit...csak úgy zabálta a jeges latyakot... gesztesi várat sajnos nem sikerült meghódítani, de ennek az a sok kis ovis kölök volt az oka...amugy nagyon tetszett!...
ha kérdeztem volna, eljött volna valaki?

boka:ugyanolyan szar, mint 2 hete, csüt. futottam, visszadagadt...amugy tudok járni, meg bicózni, meg futás közben sem fájt...

és én is rég láttalak benneteket:)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Sunset nálam vannak a képek! Szólj, hogy mikor tudnám odaadni.

Végre készen vannak a kerekeim.:bananadan Már csak ki kéne próbálni valamikor.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kihagynám.
majd talán 2009-ben, vagy még késõbb....

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Hát jah a Contik nem menõk a nagy hidegbe!!!!
Én Dh zok és nekem is contim van és énis többet csúszok seggenmint a bringán vok!!

Ha nem vagy megelégedve a Contival,miért használod?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Nekem Schwalbe Black-Jack van és tavaly iszonyatosan jót tekertem vele a hóban. Egyszer-kétszer igaz megcsúsztam, de az enyhe emelkedõs és lejtõs részeken jól bevált!

Jövõre valakinek lesz kedve Salzkammergut-Trophy-ra jönni??? Kb 3-4 vagyunk már és próbálunk egy jó csapatot összeszedni, hogy minél jobb legyen a hangulat! Én már elkezdtem rá edzeni, igaz bringa nélkül mert darabjaiban van.
A maratonokat addig ki fogom hagyni, de teljesítménytúrákra el akarok járni gyalog és bringával is!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jó estét!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Itt Dózsakertben nem,de a gõzfürdõ környékén még maradt azért.
GT-Atee