Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2013. január 26. - 10:52
Írta 2013. január 25. - 23:59
Ma azonban egy idióta elött megállt valaki, aki a sportcsarnok elötti parkolóba szeretett volna behajtani. Az idióta engem nagy ívben leszart - az út szélén tekertem- és leszorított a hóba úgy, hogy
tényleg alig tudtam oldani a pedált. Olyan közel volt, hogy ütöttem a Mercijét. Sajnos nem állt meg! Szerettem volna elmondani a véleményem.
Írta 2013. január 23. - 23:28
Írta 2013. január 23. - 21:57
Írta 2013. január 23. - 21:52
Nem néz ki rosszul, lehet jól is világít.
Írta 2013. január 22. - 22:47
Írta 2013. január 22. - 13:10
Hátsó lámpát valaki?
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2013. január 21. - 22:39
Írta 2013. január 21. - 20:24
Köszi, valami ilyesmi tapasztalatra gondoltam
Atee! Gondolkodom a Reba lábas torán, bár a reba lábas reba jobban tetszene, az acél becsúszó annyira nem szimpatikus..
most az új reconokat promózzák úgy, hogy könnyû, de az acél becsúszó miatt mennyire merev.. nem gondolom hogy alu becsúszóval kolbász lett volna.. röhejes, hogy a "fillérbaszóságot" így próbálják eladni
Írta 2013. január 20. - 20:19
Írta 2013. január 20. - 19:42
Szilárd,ha érdekel,lóg nálam a spájzban egy Reba lábas(csak tárcsás) Tora öszvér,amibõl a Tora rész új(bicóból bontott),a nyaka 205mm.
Írta 2013. január 20. - 19:29
Kicsit rövid a nyaka a te vázadba nem Szilárd?
Nekem is Rock Shox van és nagyon tetszik a mozgása (igaz régebbi darab) könnyû is, az én súlyom mellett még viszonylag merev is.
Mondjuk nekem a 9000 Ft os Caprine highlander váz is tökéletesen mûködik a melóba/téli/"edzõ" bringa feladatkörben:Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
:) Pedig megy bele kilométer is. Mondjuk a kép készítése óta kapott új sárvédõket.
Mi volt tegnap az Intersparban Atee?
Azt hittem soha nem fogy el a sor.
Írta 2013. január 20. - 16:47
Majd kiderül, hogy mit bír. Mondjuk évi ezer km-rel lehet örökké fog tartani.
Hát szeretnék többet menni vele, de aszfalton nem ezt a gépet hajtom.
Írta 2013. január 20. - 16:35
Te is azoknak hiszel akikben megbízol. Mondta nekem bringaboltos, hogy a magellan vázak mind eltörnek a középrésznél meg ilyen dumákat... Hát estek már úgy a bringámmal, hogy 20 feletti tempóval elkaptak a bal pedállal egy vasoszlopot. A shimano hajtókarból kijött a menet, de a váznak kutya baja. De a barátomban megbízom. Szerinte az axon nem is volt észrevehetõen vacakabb mozgásra mint az õ rebája. Õ dh-zik is egy speci bighittel, amiben marzo 888 van, tehát tudja mi az amikor egy teló jól mozog. (velem ellentétben pl)
Amúgy az axont is pucolni kell, aztán ha tiszta belül akkor nem kopik el. Az enyémet 1 éve vettem használtan, de látszott rajta, hogy már szedték szét (kívül karcmentes volt amúgy), na most én is szét fogom szedni szezon elõtt most tavasszal, pedig nincs benne 1000km a megvásárlás óta. Sarat se látott, de biztos ami biztos.
Majd kiderül, hogy mit bír. Mondjuk évi ezer km-rel lehet örökké fog tartani.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. január 20. - 16:19
Hamar kotyogni kezd, elkopik a persely és a mozgása sem olyan, mint egy reconnak. Ok, hogy az RS telókat gyakran kell szervizelni, de ezt otthon is meg lehet csinálni és sokáig megbízhatóan mûködnek.
A bringásokat ismerve a haveri körök olyanok, mint a városi legendák. Nálam pontosan megvan, hogy kinek hiszek és kinek nem.
Te is azoknak hiszel akikben megbízol. Mondta nekem bringaboltos, hogy a magellan vázak mind eltörnek a középrésznél meg ilyen dumákat... Hát estek már úgy a bringámmal, hogy 20 feletti tempóval elkaptak a bal pedállal egy vasoszlopot. A shimano hajtókarból kijött a menet, de a váznak kutya baja. De a barátomban megbízom. Szerinte az axon nem is volt észrevehetõen vacakabb mozgásra mint az õ rebája. Õ dh-zik is egy speci bighittel, amiben marzo 888 van, tehát tudja mi az amikor egy teló jól mozog. (velem ellentétben pl)
Amúgy az axont is pucolni kell, aztán ha tiszta belül akkor nem kopik el. Az enyémet 1 éve vettem használtan, de látszott rajta, hogy már szedték szét (kívül karcmentes volt amúgy), na most én is szét fogom szedni szezon elõtt most tavasszal, pedig nincs benne 1000km a megvásárlás óta. Sarat se látott, de biztos ami biztos.
Írta 2013. január 20. - 15:52
Mit tudsz az axonokról, amibõl azt gondolod, hogy a recon jobb? (többet tud a recon ez tény, de haveri körben 2 Reba is szar volt, azóta vagyok úgy, hogy RS-t nem akarnék, inkább megveszem az Suntourt, vagy spórolok 1 évig egy foxra)
Hamar kotyogni kezd, elkopik a persely és a mozgása sem olyan, mint egy reconnak. Ok, hogy az RS telókat gyakran kell szervizelni, de ezt otthon is meg lehet csinálni és sokáig megbízhatóan mûködnek.
A bringásokat ismerve a haveri körök olyanok, mint a városi legendák. Nálam pontosan megvan, hogy kinek hiszek és kinek nem.
Írta 2013. január 20. - 13:59
Jobban jársz a recon-nal.
Mit tudsz az axonokról, amibõl azt gondolod, hogy a recon jobb? (többet tud a recon ez tény, de haveri körben 2 Reba is szar volt, azóta vagyok úgy, hogy RS-t nem akarnék, inkább megveszem az Suntourt, vagy spórolok 1 évig egy foxra)
Írta 2013. január 20. - 13:06
olyan axonokat sehol nem látok.. :/
Jobban jársz a recon-nal.
Írta 2013. január 20. - 12:58
Rock Shox Recon Gold RL Solo Air 100 teleszkpos villa - Kerkpr-Outlet - webruhz, webshop
szerintetek ezzel mennyire járnék rosszul?
majd április magasságában lesz aktuális a projekt, az senkit ne zavarjon, hogy szentesen van a bolt..
márciusban lesz egy bitang nehéz vizsgám, ha az meglesz, akkor meglepem magam egy ilyesmivel
Valaki hallott valamit errõl a boltról? Pl.: Bikertigger?
Én már többször is vásároltam náluk (csak én az utalás-postai küldés rendezési módot választottam).
Teljesen korrektek és amiket vettem tõlük (váltók, külsõk, nyereg, spd pedál) mindegyike jobb állapotban volt, mint azt a "használt" jelzõ alapján gondoltam volna.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."