Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Nekem is van kinai 3600mAh-ás akksim ami max. teljesítményen csak 0,7A-t tud leadni,ami 0fok alatt igen hamar elhalványuló fényerõt produkál.A kidobott laptop akku-ból bontott még jó 18650 cellák meg vígan lökik az 1,2-1,3A-t még hidegben is legalább 1-1,5órán keresztül.

Atee, Wiloz
nektek mennyit bír ez szuper elemlámpa? Én múlt szombaton kipróbáltam hosszú távon, és hát... 20-25 percig adott értékelhetõ fényerõt max teljesítményen, persze ugye hideg volt, az nem tudok mennyit számíthatott neki. 4200as akksival (persze aztán bármit rá lehet írni)

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Nagyon hidegben még nem teszteltem. A garázsban görgõzés közben (5-10 Fok) próbáltam nemrég kibírt fél fényerõn kb 5-6 órát. A gyárilag hozzá kapott akksival jóval kevesebb idõt bír 1-1.5 óra.

Velem egy idõs a a polgi, de mégis másképpen látjuk a világot.
Abban a hiszemben van hogy itt minden fasza.
Egyszer elmehetne külföldre mondjuk ausztriába és megnézhetné milyen utak vannak egy kis faluba és utána összehasonlíthatná hogy itt egy megyeszékhelyen milyen állapotok vannak.
Ez persze csak egy dolog, de nem is hergelem magamat tovább.
Lényeg hogy vannak milliárdok amik szépen eltûnnek a haverok zsebeibe.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Ne is foglalkozzatok vele mi a neve lényeg, hogy nagyon sok pénzbe kerül (valaki/valakik jól megszedik magukat) és ugyanúgy nulla funkciója lesz mint a közmûháznak annak idején. Igaz egyszer voltam ott évzárón a suliból. :)
A túrára jön a polgármester úr is? A csupa örömhírt közlõ Mi tatabányák lapban azt nyilatkozta hogy kerékpározik.
Kíváncsi lennék hány órából áll neki egy nap hogy egy seggel ennyi lovat meg tud ülni.
Magyarországon ilyen az álomkarrier iskolapadból politikusnak és sok pénzért szar döntéseket hozni és nyalni a nagyfõnök valagát.

Kizárt dolognak tartom, hogy ekkora távot ilyen idõben le tudjon bicózni.Én is olvastam, hogy régebben bicózott de nem emlékszem rá.Ha ott lesz akkor én bizti nem. Olyan lassan nem tudok menni :). Pedig én már öreg drótszamaras vagyok.Más polgi meg polgihelyettes is szereti hangoztatni, hogy bicózik.Ez sima PR fogás. Kényelmesebb a hivatali ingyen autó.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Atee, Wiloz
nektek mennyit bír ez szuper elemlámpa? Én múlt szombaton kipróbáltam hosszú távon, és hát... 20-25 percig adott értékelhetõ fényerõt max teljesítményen, persze ugye hideg volt, az nem tudok mennyit számíthatott neki. 4200as akksival (persze aztán bármit rá lehet írni)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ne is foglalkozzatok vele mi a neve lényeg, hogy nagyon sok pénzbe kerül (valaki/valakik jól megszedik magukat) és ugyanúgy nulla funkciója lesz mint a közmûháznak annak idején. Igaz egyszer voltam ott évzárón a suliból. :)
A túrára jön a polgármester úr is? A csupa örömhírt közlõ Mi tatabányák lapban azt nyilatkozta hogy kerékpározik.
Kíváncsi lennék hány órából áll neki egy nap hogy egy seggel ennyi lovat meg tud ülni.
Magyarországon ilyen az álomkarrier iskolapadból politikusnak és sok pénzért szar döntéseket hozni és nyalni a nagyfõnök valagát.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

biztos hogy járható lesz ? mi az a Vértes Agórája vagy Agg-órája vagy Agó-rája ?

az út? hát ha 60 km a táv, akkor körbe megy aszfalton a túra, mert úgy kb 55 km
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

biztos hogy járható lesz ? mi az a Vértes Agórája vagy Agg-órája vagy Agó-rája ?

Vértes Agórája = Közmûvház

Amúgy nem értem ez a név kinek az ötlete volt... Amúgy az, hogy Agóra az oké, de akkor miért nem Vértes Agóra? :D ez a birtokos szerkezet intézménynévben elég fura... az ilyen étterem neveket se szeretem, mint pl a kecskédi "barátok asztala" és ha nem barátokkal megyek oda, akkor mivan? :D
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Most olvastam:

Kerékpártúra
Idõpont: 2013. február 24. (vasárnap) 10.00 óra
Indulási helyszín: Vértes Agórája
Helyszín: Tatabánya-Vérteskozma
Útvonal: Tatabánya - Vérteskozma
Táv: 60 km
Rendezõ: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
Bõvebb információ: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
Na itt nem volt róla infó
Gondolom olyan lesz, mint a Március 15-én tartott vagy meg nem tartott

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ha 60 km, akkor körbe, aszfalton..
vagy szárliget felé :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Nekem volt Specialized nyergem de már eladtam.

Merre megy a túra? Erdõben megy át Vérteskozmára?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Urak!

Emlékeim szerint valaki innen akart egy Speci Alias 143 nyerget eladni, jól emlékszem?

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Most olvastam:

Kerékpártúra
Idõpont: 2013. február 24. (vasárnap) 10.00 óra
Indulási helyszín: Vértes Agórája
Helyszín: Tatabánya-Vérteskozma
Útvonal: Tatabánya - Vérteskozma
Táv: 60 km
Rendezõ: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
Bõvebb információ: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
Na itt nem volt róla infó
Gondolom olyan lesz, mint a Március 15-én tartott vagy meg nem tartott

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
:) így van. Csak a végén már elõre tekerésnél is járt mint a kacsapicsája.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Tegnap görgõzés közben kicsit furcsán futott a láncom hátra tekerés közben azt gondoltam szétesett a szabadonfutom.
Ma jónak tûnt de 1.5 óra után megint furcsán futott a lánc, megnéztem jobban és kiderült szétesett a BBB márkájú váltógörgõm csapágya. Találkoztatok már ilyennel? Hihetetlen micsoda fisfos csapágy van benne.

Atee tesódnak még megvan az eladó SLX váltója?

Látod nem bírja a bicód ha hátrafelé tekersz :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Már az apróban kinéztem egy KTM et 105 szettel. Csak a váz szerintem nagy lenne nekem 59 es

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
2x10 23-as gumival és koskormányal-ra.A 29 úgyis bûn ronda.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Neem csak két ugyanolyan mezem is van.
Nem is tudom hogy mire válthatnék.
26", 27.5", 29 ", 1*9, 2*9, 1*10, 2*10, 3*10, 1*11, 2*11.
:)
Márkában meg lövésem sincs.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Márkát váltasz?
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Még kitalálom hogy melyik a jobb két Shimano XT görgõ vagy egy komplett váltó. :)
Szóljatok ha érdekel valakit egy Magellan mez.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Elvileg megvan.

Tegnap görgõzés közben kicsit furcsán futott a láncom hátra tekerés közben azt gondoltam szétesett a szabadonfutom.
Ma jónak tûnt de 1.5 óra után megint furcsán futott a lánc, megnéztem jobban és kiderült szétesett a BBB márkájú váltógörgõm csapágya. Találkoztatok már ilyennel? Hihetetlen micsoda fisfos csapágy van benne.

Atee tesódnak még megvan az eladó SLX váltója?

GT-Atee