Az én eredményességemhez neked is hiányozni kell Szilárd.eredményes versenyek???
hmmm ha Atee, Kuchta Ati és a komáromi tûzoltó srác nem lesz ott, akkor beszélhetünk eredményes versenyrõl....
amúgy köszönjük, viszont
Amúgy köszi Dani.
Az én eredményességemhez neked is hiányozni kell Szilárd.eredményes versenyek???
hmmm ha Atee, Kuchta Ati és a komáromi tûzoltó srác nem lesz ott, akkor beszélhetünk eredményes versenyrõl....
amúgy köszönjük, viszont
Amúgy köszi Dani.
Kocsiból én csak japant vennék(mondjuk a realitásnál maradva egy új Lancer-t az nagyon pofás,hajaz nagyon az EVO X-re),most is csak azért van európai mert hulladékvasnak kaptuk.
Megnéztem a videokat is. Szilárdnak igaza van.Most miért mondod? Nem lehetsz ennyire sznob.
Nézd meg mennyire biztonságos:http://totalcar.hu/m...7.06.29.
Európában is lehet már kapni. De azokba bele nem ülnék. Talán majd pár év múlva.Az elsõ kinai kocsik már megérkeztek az USA-ba is és nem kell sok idõ hozzá hogy jobbak legyenek mint az amerikai rozsdaboglyák.
Azért a kinaiak is tudnak jó cuccot gyártani ha megvanhozzá a jó minõségü alapanyag és az anyacég megfelelõ felügyelete.
Kínaiból csak a kaját és a csajokat szereten :-))szerintem meg a kínaiak menjenek a sunyiba
jó cuccuk:asics
van kinai is...de semmi nem múlik rajta, legfeljebb a sznobok arcáról fagy le a mosolyNem mindem Mavic Román...
I] :afro: