Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ifei teljesítmény: 190 km (25ös átlaggal), 10 szóbeli érettségi tétel. rengeteg nyelvóra és nyelvtanulás, 27 nap múlva (kb) nyelvvizsga...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
(én csak mátyás kutat tudom mondani)
mint a csapból

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Mennyire folyik a víz a forrásokból?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Milyen volt a tekerés RG?

hát szépen sütött a nap:)...
ittam mátyás kútból...
elvoltam

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szerintem már mi sem vagyunk"egészségesek",tiszta betegek vagyunk,hogy ilyenkor késõ este is a bringázással foglalkozunk.

De hát mindenkinek van valami gógyija,nekünk ez és ezzel a betegségünkel térünk nyugovóra remélem,nem mással.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Szerintem is igy van Atee, különben meg azt mondják ahol az élsport kezdõdik ott ér véget az egészség. :) (dopping nélkül nincs eredemény világszinten) :(

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nékem a 320km az szezonban,leginkább nyáron egy hét teljesítménye munka és családi élet mellett.

Szeretnék én is ettõl többet teljesíteni de szerintem az már nem fog menni,így beérem ezzel is a magam kedvéért.

Nekem a célom a bringázásban a kedvtelés fentartása ameddig birom csinálni és a helyi versenyeken magamhoz képest jól szerepelni,a versenyzõtársak dolgát megnehezíteni.

Úgy érzem ennyi van bennem,néha kicsit több-néha kicsit kevesebb,nekem ennyi elég,hogy jól érezzem magam mert nekünk amatõröknek ez a legfontosabb.

GT-Atee

kuchtaattila77

kuchtaattila77

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
ez igy van.mivel én montis vagyok cc versenyeken is indulok igy nem csak a kilométert kell gyüjtenem.március közepéig kilométergyüjtés van(alapozás),de után jön a turulozás,erdözés.erdöbe nehezebb összeszedni 50-70 kilométert.25 ös átlag az erdöbe jo országuton 35 a jo.igy aszfalton 10 kilométerrel többet mész!5 turul többet ér mint egy gorba.igyhát igaz hogy a minöség a fontos.amstrongtol csak tanulni lehet nagyszerü sportember

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
A mennyiségnél fontosabb a minõség nem? :)
Legalábbis ezt írja Lance Armstrong edzõje is, ja és a pihennés is fontos.
Munka mellett nem egyszerû a dolog az biztos.

kuchtaattila77

kuchtaattila77

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
ezen a hétem sikerült 380 kilométert összegyüjtenem.végülis nem sok annyira de ha azt vesszük hogy 11 ora munka után csinálom ugy már nem rossz!de a tavaszi idöfutamon kiderül mire volt elég az edzés.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

dani én csatlakozom hozzád.tekertem pár hosszut már,de 320km-t naponta az szerintem durva dolog.mentem már 410 et 18 ora alatt,de utána 1 napig nem tekertem.még a napi 200 at el tudom képzelni egy hétig de huzamosabb ideig nem lehet birni,de ha te ezt birod akkor az amatör kupát simán nyerned kell-specziár viktor nem lehet gond legyözni!jo tekerést mindenkinek

Örülök hogy egy profi is igy látja a dolgot. Nekem 180 km volt a max egy nap alatt (egy hiba miatt amúgy 155 lett volna) de az se volt egy leányálom mondjuk én tök egyedül voltam és 6 óra 47 perc volt a tiszta menetidõm. Ennek majdnem a dupláját megtenni minden nap hát ha megy akkor a RAAM-on a helyed Káldy Attila mellett. Szurkolni fogok abban biztos lehetsz. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
1 napig?????????
én egy hétig nem tekernék :D
mai 50es után péntekig nem ülök bicóra..
éljen a suli...

kuchtaattila77

kuchtaattila77

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

nah úgyvan eza 320kmt:) mintha nekem anyi idõm lenne:) akinek 12 sportot úz kb:) nah nem ez a lényeg ezta 320kmt ezt nyáron tudom csak megtenni nyár elején akkor lesznek ilyen edzéseim, és akkor lesz egy motors kisérõm is, am nem nehéz kedves ismerõsömék naponta tették meg ezt deh nekik 30 év tapasztalatt volt, és õ fog engem elkisérni vagy egy barátja,nagyon örülnék ha sikerülni:) én úgy állok hozzá h menni fog minden ha nem is simán deh menni fog , aki szeretne nyugttan lehet csatlakozni:)

dani én csatlakozom hozzád.tekertem pár hosszut már,de 320km-t naponta az szerintem durva dolog.mentem már 410 et 18 ora alatt,de utána 1 napig nem tekertem.még a napi 200 at el tudom képzelni egy hétig de huzamosabb ideig nem lehet birni,de ha te ezt birod akkor az amatör kupát simán nyerned kell-specziár viktor nem lehet gond legyözni!jo tekerést mindenkinek

Dani1

Dani1

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
nah úgyvan eza 320kmt:) mintha nekem anyi idõm lenne:) akinek 12 sportot úz kb:) nah nem ez a lényeg ezta 320kmt ezt nyáron tudom csak megtenni nyár elején akkor lesznek ilyen edzéseim, és akkor lesz egy motors kisérõm is, am nem nehéz kedves ismerõsömék naponta tették meg ezt deh nekik 30 év tapasztalatt volt, és õ fog engem elkisérni vagy egy barátja,nagyon örülnék ha sikerülni:) én úgy állok hozzá h menni fog minden ha nem is simán deh menni fog , aki szeretne nyugttan lehet csatlakozni:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
megvan az év elsõ gorba köre...
lesz még több is elvben :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Milyen volt a tekerés RG?
Nekem slickek vannak fent, a Magellan meg még pihen úgyhogy csak országúton tudtam volna menni.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
amerre süt a nap, és énekelnek a madarak:D

mátyás kút, kozma, gesztes, somló...ilyenek

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Milyen madarak? Még nem engedtek fel az esti fagy miatt. :) Merre gurulnál?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
mára nem tervezett valaki bringatúrát?gyönyörûszép az idõ, csiripelnek a madarak:Dszal nincs kedvetek délután elgurulgatni erre-arra?:)

(én 1körül indulnék)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Úgylegyen.

Na én mentem tentézni.:spioch:

GT-Atee