Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ha nem sietsz, akkor meg jelentsd fel az autót, 1-2 bírság után már nem fog ott parkolni.

ááá nem jó feljelenteni, még kimagyarázza magát mint zsigamarcell a 40 millát :)
gondolj arra , hogy õ oda állt a földes területre és alárángatták a autója alá a aszfaltot. ezt 3 falubeli fidióta elhiszi és minden rendben. Így megy e kis hazánkban.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Atee!

A kiállításra utazóknak a MÁV-Start Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljesárú jegy árából.
Hogy tudja igénybe venni a kedvezményt?
- A kiindulási állomáson váltson 50%-os alkalmi menettérti jegyet Budapest-Keleti, Nyugati, Déli vagy Kõbánya felsõ állomásokra.
- Üljön fel a vonatra – legkorábban február 28-án 0.00 órakor -, és utazzon el Budapestre.
- A helyszínen keresse munkatársainkat az A pavilon 201/A standján, pecsételtesse le a jegyét, így érvényes lesz a visszaútra is. A bélyegzés elmulasztása esetén a menetjegy ellenõrzést végzõ munkavállaló elszámolja a menetjegyet, és felszámítja az elõírt pótdíjat is.
- A lepecsételt menetjegyet a visszaútra 2013. március 4-én éjfélig lehet igénybe venni.

ezek a vonatok állnak meg Kõbánya - felsõn a normálisan megálló vonatokon kívül:
https://exxite.elvir...banya_felso.pdf (normális esetben megáll a keletibõl hatvan, sülysáp, nagykáta, szolnok felé tartó személyvonatok)
remélem tudtam segíteni :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ha nem sietsz, akkor meg jelentsd fel az autót, 1-2 bírság után már nem fog ott parkolni.

meghagyom a piszkos munkát a polginak.
intézkedjen .
Azért szoktam így írni, hogy egyáltalán lássam, hogy hajlandók-e valami reagálásra.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Semmit. Örülj neki hogy kaptál szép új utat, meg egy pár kertes ház új kapubejárót aszfaltos udvart.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
Tisztelt Polgármester Úr!
Többször járván kerékpárral a vértesszõlõsi gyalogos és kerékpár úton több dolgot tapasztaltam amit szerintem változtatni kellene.
1.A gyalogos és kerékpár út nem autó parkoló hely ! Szinte mindenki betartja ezt kivétel a alábbi autós.Majd minden alkalommal így áll . Ez pl. 24.-én vasárnap készült. Lásd melléklet.
2.Tatáról jövet az autó úton nincs egy olyan tábla ami jelezné, hogy az út másik oldalán kezdõdik a gyalog és kerékpárút.csak egy behajtani tilos kerékpár tábla.Elõtte kellene egy szép zöld tábla ami arra buzdítaná a bicóst, hogy a besoroló sávba soroljon be. Onnan viszonylag könnyen rá tudna hajtani a gyalog és kerékpár útra.
3.Miért van a kezdõ részen vagy visszafelé jövet a végén egy vascsõ szûkítésképpen .Kerékpárosnak igen balesetveszélyes.Nem hinném, hogy ha azt onnan eltávolítanák akkor lenne olyan autós aki behajtana oda. Tehát nem értem miért van ott.
4.Mikor keresztezõ úttal találkozik a gyalog és kerékpár út akkor miért nincs teljesen szintre hozva?
Ezeket a hibákat még ki lehetne javítani. mert ez szerintem hiba. Lehet , hogy az út tervezõje szerint nem az, de valószínûleg õk nem kerékpároznak.Egyébként kinek sikerült így megtervezni? Sajnos a kb. 20 szint változást már nem lehet kijavítani.Ezt milyen megfontolásból építették? Sok kerékpárúton mentem már itthon és külföldön is de ilyen hullámvasutat még sehol sem csináltak.Unikum.
Tisztelettel: egy kerékpáros
elküldtem ezt a levelet a helyi polgármesternek.Egy képpel amin egy zöld Suzuki a bicós és gyalogos úton parkol.Ezt az autót már többször láttam ott parkolni.Gondolom nagy ívben leszarja az egészt és neki nehogy már be kelljen tartani a szabályt.Kíváncsi vagyok mit fog válaszolni ill. mit fognak módosítani.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
megérdeklõdöm holnap melóban :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szilárd,esetleg arra rátudsz kérdezni,hogy ami keleti-bõl megy hungexpo-hoz óránként háromszor,arra mennyi a jegy.?

Sajna a cimborám nem tudott segíteni, mert néha így adnak ki rendelkezést, néha úgy az üzletpolitikai kedvezménnyel kapcsolatban, holnap melóban megérdeklõdöm, vagy utána nézek, holnap este írok majd :)

GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Köszi Imi.
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ezzel tisztában voltam eddig is,a lényeg számomra,hogyon vegyem meg a jegyet,hogy kaller ne basztasson.?

Belfldi ajnlat :: MV-START Vasti Szemlyszllt Zrt.

hát így valahogy

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sajna a cimborám nem tudott segíteni, mert néha így adnak ki rendelkezést, néha úgy az üzletpolitikai kedvezménnyel kapcsolatban, holnap melóban megérdeklõdöm, vagy utána nézek, holnap este írok majd :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az 50% kedvezmény az úgy mûködhet, hogy egész árú jegyet veszel tatabányán, kezeli a kaller, mint egész árú, hiszen Te nem tudod bizonyítani odafelé, hogy hova, miért mész. ott lepecsételteted, és a kezelt (elvben érvénytelen jegy) a pecsételés után érvényessé válik a hazaútra :)
mindjárt megérdeklõdöm egy cimbimtõl, aki vágja ezeket a dolgokat :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hallod Szilárd,tessék intézkedni!:D
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
"Ezzel tisztában voltam eddig is,a lényeg számomra,hogyan vegyem meg a jegyet,hogy kaller ne basztasson.?"
szerintem tudnia kell a pénztárosnak egyébként meg hivatkozz a Szilárdra mint jövendõ nagy vasutas góréra.A haveroknak meg jár ingyen jegy is. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Ez csak egyféleképpen müködhet. Megveszed a félárút. Odafelé ell kell fogadniuk, hogy miért utazol és miért a kedvezmény.
Visszafelé, ha nincs pecsét, akkor bukta. Szerintem ennyi.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ezzel tisztában voltam eddig is,a lényeg számomra,hogyon vegyem meg a jegyet,hogy kaller ne basztasson.?

KEDVEZMÉNYEK

- A Volánbusz Zrt. belföldi járatain 50%-os menettérti kedvezményt biztosít a kiállítás látogatóinak. Pecséthely: az I-es és III-as Fogadócsarnokban található információs pultnál.
- A kiállításra utazók 50%-os MÁV-Start menettérti vasúti kedvezményt vehetnek igénybe. Pecséthely: a MÁV-Start Zrt. standja.

Látogatói információ a 2013-as PORT.hu Bringaexporól - Bringa verseny

pénzért adják a wifi-t, na ehhez pofa kell

GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

az érdekelne,hogy itt,hogyan vegye meg az ember a jegyet?

KEDVEZMÉNYEK

- A Volánbusz Zrt. belföldi járatain 50%-os menettérti kedvezményt biztosít a kiállítás látogatóinak. Pecséthely: az I-es és III-as Fogadócsarnokban található információs pultnál.
- A kiállításra utazók 50%-os MÁV-Start menettérti vasúti kedvezményt vehetnek igénybe. Pecséthely: a MÁV-Start Zrt. standja.

Látogatói információ a 2013-as PORT.hu Bringaexporól - Bringa verseny

pénzért adják a wifi-t, na ehhez pofa kell

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
az érdekelne,hogy itt,hogyan vegye meg az ember a jegyet?
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
általában le kell pecsételtetni a jegyet ott, és akkor érvényes a visszaútra is, de majd megérdeklõdöm pontosan, hogy hogyan mûködik :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szilárd,vasutas kérdés.Nem tudod véletlenül,egész pontosan,hogy müködik az 50%-os máv kedvezmény bringa-expo kiállításra,esetleg rá tudsz érdeklõdni?
GT-Atee