Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2008. augusztus 17. - 22:09
a hegyek többsége sajna tekerhetetlen volt. tényleg, ha én mondom! egóóóóóóó!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2008. augusztus 17. - 22:06
Mondtam már,az-az írtam,hogy irigyellek.
csatlakozom:D
fõleg a képeket elnézve...patakok meg hegyek...
Írta 2008. augusztus 17. - 21:02
nem õk voltak, nem az õ reszortjukHy mindenki
Hát mindenki egyben hazaért
Nekem épp most kúsznak fel a képek a netre.
Majd itt lesznek:
http://picasaweb.google.hu/tam.horvath
Elmentem ma végre csináltam egy rendes kört itt a Budaih-ben, és képzeljétek nagy örömmel vettem észre, hogy a túristajelzéseket újrafestették. (nem mindha nem tudnék minden ösvényt fejbõl) Azért ez szép az erdészettõl, mostmár csak arra kéne rávenni õket, hogy az utat tucatjával eltorlaszoló kidõlt fákat darabolják fel, na de ne akarjak egyszerre túl sokat
a fadarabolás az övék lenne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 17. - 20:51
feldobom õket én is picasara, csak töltök az új gépre is picasas programot, meg ilyenek..
de csak holnap szerintem már..
Tomi! azért azokat a képeket nem kellett volna feltenni, ahol a bicajomat tolom!:D:D:D:D
de csak holnap szerintem már..
Tomi! azért azokat a képeket nem kellett volna feltenni, ahol a bicajomat tolom!:D:D:D:D
Írta 2008. augusztus 17. - 18:56
Hy mindenki
Majd itt lesznek:
Elmentem ma végre csináltam egy rendes kört itt a Budaih-ben, és képzeljétek nagy örömmel vettem észre, hogy a túristajelzéseket újrafestették. (nem mindha nem tudnék minden ösvényt fejbõl) Azért ez szép az erdészettõl, mostmár csak arra kéne rávenni õket, hogy az utat tucatjával eltorlaszoló kidõlt fákat darabolják fel, na de ne akarjak egyszerre túl sokat
Majd itt lesznek:
Írta 2008. augusztus 17. - 18:52
Üdv itthon Szilárd. A többiek is egyben hazaértek? Remélem sok fotót csináltál és felrakod majd ide valahova, hogy megnézhessük õket.
Írta 2008. augusztus 16. - 22:45
ja mindenki gyomorrontást kapott legalább 1 napra..
én a legkevésbé szerencsére.
én a legkevésbé szerencsére.
Írta 2008. augusztus 16. - 22:43
Írta 2008. augusztus 16. - 22:40
jó volt... bár sok tekerhetetlen hegy volt, köves és meredek...
sok-sok patakátkelés/patakban bicajozás volt, az nagyon tetszett!
utolsó nap Hotmaattal találtunk olyan terepet, amiben 14 km-en mentünk felfelé, végig tekerhetõ volt, 500 métert emelkedtünk, majd egyszer két medveölõ kutya állt velünk szemben.. na az para volt..
sok-sok patakátkelés/patakban bicajozás volt, az nagyon tetszett!
utolsó nap Hotmaattal találtunk olyan terepet, amiben 14 km-en mentünk felfelé, végig tekerhetõ volt, 500 métert emelkedtünk, majd egyszer két medveölõ kutya állt velünk szemben.. na az para volt..
Írta 2008. augusztus 16. - 22:33
Írta 2008. augusztus 16. - 22:29
visszajöttünk.
km-ben nem mentünk sokat kb 200, de akkor sokat mondok, viszont szintben mindennap összejött 600-700 m.
km-ben nem mentünk sokat kb 200, de akkor sokat mondok, viszont szintben mindennap összejött 600-700 m.
Írta 2008. augusztus 16. - 11:36
mittudom én:D
de amúgy állítólag ja.lesz benne aszfalt:D
de tök mind1 ha esõ lesz.akkor úgyse megy senki aszfaltra.akkor erdõbe kell menni sarazni...
hihi
de amúgy állítólag ja.lesz benne aszfalt:D
de tök mind1 ha esõ lesz.akkor úgyse megy senki aszfaltra.akkor erdõbe kell menni sarazni...
hihi
Írta 2008. augusztus 16. - 09:27
jó az.amúgy meg 8-at akartam irni indulásnak.
naa ki jön méég?
Ha jó idõ lesz én valószínû hogy megyek. Aszfaltos túra lesz?
Írta 2008. augusztus 15. - 22:06
Ma nem semmi ellenszél volt 19h után környe és tata közt,viszont tatáról hazafele repülés volt.
GT-Atee
Írta 2008. augusztus 14. - 22:13
Írta 2008. augusztus 14. - 19:21
Írta 2008. augusztus 13. - 21:30
Írta 2008. augusztus 13. - 18:13
Finja dolgozik.Nem jön.Én megyek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2008. augusztus 13. - 12:21
Írta 2008. augusztus 13. - 07:18
jó az 28km ír a térkép.jó az út is majktól,észre sem vesszük az emelkedõt.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)