Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2008. augusztus 19. - 22:55
Mázlisták a hegyek miatt ezek a románok. Ma 8 évvel és 5 hónappal a váz megvétele után lemértem a bringámat a fékpadunkon. Ki mit tippel hány kiló a paripa? Írjak alkatrész listát?
Írta 2008. augusztus 19. - 15:02
Wiloz!
azért volt szemét, de inkább arra, amerre sok túrista megfordul. pl a békás szorosban meg a gyilkos tónál vagy a szent anna tónál, ami egy nagy strand, azért volt szemét. az erdõben, ahol nincsenek túristák, csak néhány pásztor legelteti a teheneit, meg lovaskocsikkal hordják a szénát, ott tényleg nincsen szemét
azért volt szemét, de inkább arra, amerre sok túrista megfordul. pl a békás szorosban meg a gyilkos tónál vagy a szent anna tónál, ami egy nagy strand, azért volt szemét. az erdõben, ahol nincsenek túristák, csak néhány pásztor legelteti a teheneit, meg lovaskocsikkal hordják a szénát, ott tényleg nincsen szemét
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2008. augusztus 19. - 14:15
http://picasaweb.goo...kosina007/ErdLy
erdély, amit én tartottam fontosnak/érdekesnek/fényképezésre méltónak.
erdély, amit én tartottam fontosnak/érdekesnek/fényképezésre méltónak.
Írta 2008. augusztus 19. - 13:32
Az nem olyan biztos. Erdélyben is volt térképünk.Tegnap vettem Szlovák pari térképet, tehát mostmár elveszni se fogunk
Írta 2008. augusztus 19. - 11:45
Hy
Tegnap vettem Szlovák pari térképet, tehát mostmár elveszni se fogunk
Juhhhíííííí
Tegnap vettem Szlovák pari térképet, tehát mostmár elveszni se fogunk
Juhhhíííííí
Írta 2008. augusztus 19. - 07:38
Sziasztok!
Elnézést, a fotókat elõbb-utóbb töltöm, nekem beszakadt a munka tegnaptól sajnos, így elég gyorsan visszazökkentem a pesti valóságba, képeket sem volt még idõm feltölteni de hamarosan megteszem.
A galériákat megnéztem, jók a képek, milyen furcsa, Ti is ugyanarra jártatok, sok hasonló fotó készült...?? )
Az erdélyi hét királyi volt, tökéletesen kipihentem magam, gyönyörû helyen, jó társaságban, kalandos programokkal. Egyedül az utsó nap nem hiányzott, sebaj, túléltük.
üdv,B
Elnézést, a fotókat elõbb-utóbb töltöm, nekem beszakadt a munka tegnaptól sajnos, így elég gyorsan visszazökkentem a pesti valóságba, képeket sem volt még idõm feltölteni de hamarosan megteszem.
A galériákat megnéztem, jók a képek, milyen furcsa, Ti is ugyanarra jártatok, sok hasonló fotó készült...?? )
Az erdélyi hét királyi volt, tökéletesen kipihentem magam, gyönyörû helyen, jó társaságban, kalandos programokkal. Egyedül az utsó nap nem hiányzott, sebaj, túléltük.
üdv,B
Írta 2008. augusztus 18. - 21:19
Írta 2008. augusztus 18. - 20:49
Hû micsoda kavalkád lett ebbõl a Szilád gyerek fehér lábfejébõl,amit viccnek szántam,mert olyan volt mintha zokni lenne rajta.
De tudjátok,bringásoknál ez így megy:fehér póló-gatya-zokni,ja és néha kesztyû is.
Bocs ha félreérthetõ voltam.
GT-Atee
Írta 2008. augusztus 18. - 20:31
valamikor a héten lesznek képek tõlem is, csak meghalni sem van idõm, most pl megyek dolgozni, holnap meg musical estre... majd egyszer, tudjátok türelem rózsát terem!
na de nem blogolok, mert le leszek b*szva!
na de nem blogolok, mert le leszek b*szva!
Írta 2008. augusztus 18. - 20:19
A képek alapján tényleg nagyon "szar" helyen voltatok. Milyen kevés szemét van arra felé. Ja és gondolom festik a fûvet azért annyira zöldek a rétek/mezõk.
Írta 2008. augusztus 18. - 08:15
Tomi nem beszéltük meg a szlovák túrát.
Na azt tényleg nem.
Ma elballagok ide a térkép boltba, és veszek egy Szlovák pari térképet, aztán majd jól megtervezgetem.
Mondjuk én minden nap szeretnék túrázni minimum egy 20-ast!!!!
Írta 2008. augusztus 18. - 08:13
Itt van papucs+zokni, de nem a te lábadon:
http://lh3.ggpht.com....JPG?imgmax=576
Héééé genyó
Ez azért volt, mert kint cipõben rohangáltam amihez szoktam zoknit venni, és bejöttem lakásba, de ott meg le kell venni a cipõt.
Írta 2008. augusztus 17. - 23:02
zoknit ha nem muszáj nem veszek pacskerhez.
viccesen barnultam.
tök vicces
viccesen barnultam.
tök vicces
Írta 2008. augusztus 17. - 23:00
Írta 2008. augusztus 17. - 22:57
Írta 2008. augusztus 17. - 22:55
Írta 2008. augusztus 17. - 22:46
Itt van papucs+zokni, de nem a te lábadon:hol?
egy képen láttam magamat, de ott nem volt rajtam zokni, cipõt hordok nyáron is..
ha igen, akkro az csak pár perc lehetett azt hiszem.. bár visszagondolva
http://lh3.ggpht.com....JPG?imgmax=576
Írta 2008. augusztus 17. - 22:43
hol?
egy képen láttam magamat, de ott nem volt rajtam zokni, cipõt hordok nyáron is..
Írta 2008. augusztus 17. - 22:34
Írta 2008. augusztus 17. - 22:13
Én is felraktam a képeket:
http://picasaweb.goo...u1985/ErdLy2008
Bocs mindenkitõl de még kommenteket nem írtam hozzájuk.
Tekerés nekem ma kimaradt, mert tegnap este visszatért a gyomorrontás. De most már javulok.
http://picasaweb.goo...u1985/ErdLy2008
Bocs mindenkitõl de még kommenteket nem írtam hozzájuk.
Tekerés nekem ma kimaradt, mert tegnap este visszatért a gyomorrontás. De most már javulok.