1-et?:scared::no: kevés azkorán mentünk, meg barátnõmnek hosszú napja volt és leléptünk... 1 sört ittam, utána már csak alkoholmentest, jobb a békesség
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2008. November 15. - 00:32
Posted 2008. November 15. - 00:30
korán mentünk, meg barátnõmnek hosszú napja volt és leléptünk... 1 sört ittam, utána már csak alkoholmentest, jobb a békesség
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2008. November 15. - 00:25
Nem voltál hajlandó inni, vagy te jobban bírtad?Schnell le akart itatni....
de én nyertem.
Amúgy rövid buli volt nagyon.
Posted 2008. November 15. - 00:23
Schnell le akart itatni....
de én nyertem.
de én nyertem.
Posted 2008. November 14. - 18:53
Posted 2008. November 14. - 18:10
8 körül már nem leszek otthon, egész más felé leszek (royal).
haza kísérni?? és mit mondanék kossuth kertben?
haza kísérni?? és mit mondanék kossuth kertben?
Posted 2008. November 14. - 18:04
Egy kicsit késõbb, olyan 8 körül. Uszodába megyek, és gyalog megyek haza végig a Ságvárin. Esetleg megcsörgetlek ha kijöttem és indulj el velem szembe aztán összetalálkozunk valahol. És még haza is kísérhetsz.vasárnap du?
mint múlt héten?
vagy ma 7 és fél8között.
Posted 2008. November 14. - 17:34
vasárnap du?
mint múlt héten?
vagy ma 7 és fél8között.
mint múlt héten?
vagy ma 7 és fél8között.
Posted 2008. November 14. - 16:54
Posted 2008. November 14. - 10:51
én tegnap este is mentem 9 kilómétert... jól esett
most meg tanulás van... bicó majd du talán.
most meg tanulás van... bicó majd du talán.
Posted 2008. November 14. - 00:00
Valszeg ezen a télen kimarad a görgõzés.
Most pihenek,ünnepek után meg megpróbálok minél többet kinn menni.
GT-Atee
Posted 2008. November 13. - 23:24
Nem volt dagadt csak nem figyelt semmire, és ráadásul nagyon szépen hangosan beszélt. A második sorban már nem lehetett hallani semmit fõleg gyakorlaton. Egy nagy kalappal a matek vizsgához.
Posted 2008. November 13. - 23:09
tanít?
felolvassa az írásvetítõrõl a dolgokat. arra gondolsz, hogy kövér? most nem az. az a vicces, mikor a pulcsi alatt levõ ingjének a zsebébe beteszi a mikrofont és a vezetéket lefelé vezeti ki, a madzagtól kidudorodik a mellkasa vagy 10 cm-t
felolvassa az írásvetítõrõl a dolgokat. arra gondolsz, hogy kövér? most nem az. az a vicces, mikor a pulcsi alatt levõ ingjének a zsebébe beteszi a mikrofont és a vezetéket lefelé vezeti ki, a madzagtól kidudorodik a mellkasa vagy 10 cm-t
Posted 2008. November 13. - 23:07
Engem nem õ tanított, nekünk jó tanárunk volt. Tanít még a Laci bácsi??? Amikor a tábla tetejére ír akkor a tábla közepét törli a hasával. Úgy emlékszem a közlekedéstan tanárunkkal voltunk Ferihegyen megnézni minden légi közlekedéssel kapcsolatos dolgot (érdemes elmenni még a spéci tûzoltókocsikat is láthattuk).
Posted 2008. November 13. - 22:52
ne má', nekem is Õ a matektanárom :D
közlekedéstan meg unalmas, elég érdektelenül tanítja a Kovács Ferenc tanárbácsi.. 1 óra alatt 197szer õõõõõ-zött, rosszabb, mint én
bár, mikor Te ott tanultál, akkor szerintem Õ a minisztériumban dolgozott
közlekedéstan meg unalmas, elég érdektelenül tanítja a Kovács Ferenc tanárbácsi.. 1 óra alatt 197szer õõõõõ-zött, rosszabb, mint én
bár, mikor Te ott tanultál, akkor szerintem Õ a minisztériumban dolgozott
Posted 2008. November 13. - 22:49
A Bánki után én is szenvedtem a matekkal pláne úgy hogy egy öreg tanbá akarta tanítani a fõsulin ( Ács Laci bácsi). A közlekedéstan jó kis tantárgy volt.
Posted 2008. November 13. - 22:39
ja igen.nem spinning edzésen voltam, vagyis ott voltam, csak nem azt csináltam, hanem amit edzõbá elõírt.és halálra szenvedtem magam...
szegény én:D
szegény én:D
Posted 2008. November 13. - 22:22
6 vizsgám lesz.
a suli jó, bár utálom, hogy pl a közlektant csak úgy javította a tanár (dr. K.F. hátha mond valamit ) hogy feldobja, majd ami az asztalon marad átment, ami nem az nem...
jó suli, jobb, mint a gimi, a matekot nyomnom kell, mert elég szarul tanítják....
Ja Rg nem zavar, hogy zargat msned, enyém is szokott másokat.
a suli jó, bár utálom, hogy pl a közlektant csak úgy javította a tanár (dr. K.F. hátha mond valamit ) hogy feldobja, majd ami az asztalon marad átment, ami nem az nem...
jó suli, jobb, mint a gimi, a matekot nyomnom kell, mert elég szarul tanítják....
Ja Rg nem zavar, hogy zargat msned, enyém is szokott másokat.
Posted 2008. November 13. - 21:37
Posted 2008. November 13. - 02:42
bocsi Szilárd, meg akit még zaklat az emesenem(mikor nem is vagoyk belépve)
ma voltam helybentekerni(tegnap)de nekem baromira nem jött át.szerintem baromság.vagy csak én vagyok túl pohány ehhez.na maradok a futásnál...
ja, zhkkal sehogy nem állok, de most lettem kész egyik beadandóval.mára kell:o
ez minden.megyek aludni:)
jóéjt
ma voltam helybentekerni(tegnap)de nekem baromira nem jött át.szerintem baromság.vagy csak én vagyok túl pohány ehhez.na maradok a futásnál...
ja, zhkkal sehogy nem állok, de most lettem kész egyik beadandóval.mára kell:o
ez minden.megyek aludni:)
jóéjt