Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ja másnap idõfutam, ahova slick kell(ene) húúúúúúúúúha necces necces.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

Köszi wiloz,remélem nem tartottunk fel nagyon tesómmal szombaton,õ nincs hozzászokva az ilyen csapatásokhoz.Na a mai nap sem telt el tekerés nélkül,össze is jött 82km.

MX mennyi lenne km-ben az a túra,meg kb hány órakkor?Mert szombaton már nem igazán akarnám magam fárasztani,ugyanis jövõhét vasárnap lesz idõfutam(Feribá azt mondta 12.-e a tuti) és szeretnék rápihenni.Viszont ha nem vészes a távolság elmennék én is,meg lehet tesóm is.

Dehogy tartottatok fel. Arra voltam kíváncsi, hogy a tavalyi formámhoz képest bizonyos dombokon milyen vagyok. :) Remélem õ nem haragszik hogy én mentem elõl. Merre van ez a mérõtorony pontosan? Mennék én is.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
4re legkésõbb haza kell érnem, adott esetben aszfaltos menekülõ út van? (ja ha 4re érek haza, akkor nem kajáltam tekerés után, és ez csak egyszer fordult velem elõ életemben, mikor erdélyben voltunk és fostunk meg hánytunk :D:D:D)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Akkor nekem storno,a szombat délelött nekem mindig sürü.

Én a slicket csak versenyre használom.

A slick igazából Szilárdnak szólt.:) Csak nem hangsúlyoztam ki.:)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Akkor nekem storno,a szombat délelött nekem mindig sürü.

Én a slicket csak versenyre használom.

GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Na a szombati túra:
Én 10-11 közötti indulást terveztem. A táv 40-50km között lenne, de mivel nagyrészt terep max 20-as átlaggal számoljatok. És nem elég a slick.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Hát a 82km úgy volt,hogy délelött egy tatai kör Zolival(mátyáskút kört mentünk volna csak korán kezdõdött az f1),délután meg még egy gorba kör.

Elõnevezésrõl még nem tudok,de elvileg van Levinél kiírás-szorólapok.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
82 km merre??
idõfutamra lehet elõnevezni valahol?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Köszi wiloz,remélem nem tartottunk fel nagyon tesómmal szombaton,õ nincs hozzászokva az ilyen csapatásokhoz.Na a mai nap sem telt el tekerés nélkül,össze is jött 82km.

MX mennyi lenne km-ben az a túra,meg kb hány órakkor?Mert szombaton már nem igazán akarnám magam fárasztani,ugyanis jövõhét vasárnap lesz idõfutam(Feribá azt mondta 12.-e a tuti) és szeretnék rápihenni.Viszont ha nem vészes a távolság elmennék én is,meg lehet tesóm is.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

költség csökkentés címén lehet csak hátra lesz olyan, elöl meg lx, vagy deore. minden pénzemet nem akarom a bringára elkölteni, nyárra is szeretnék tartalékolni.
szerelmes vagyok a fekete küllõkbe, de annyira nem, hogy egy 100-sal többet adjak darabjáért.
mavic 317es felni helyett sun machIV-lesz, ez így egy 20-25bõl kijön, és elvben tartós is lesz, kb 2 kg-s súllyal, de ugye nálam a súly nem számít :D

a túra!
én vevõ vagyok mindkettõre, a szombat jónak is tûnik, de legkésõbb 4re itthon kell lennem, mert 7re megyek színházba, szóval én a 11-es indulást erõltetném, de az legvégsõ!

Leslie! bénáztam, az elõzõt töröld légyszi, ha van kedved! köszi :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
költség csökkentés címén lehet csak hátra lesz olyan, elöl meg lx, vagy deore. minden pénzemet nem akarom a bringára elkölteni, nyárra is szeretnék tartalékolni.
szerelmes vagyok a fekete küllõkbe, de annyira nem, hogy egy 100-sal többet adjak darabjáért.
mavic 317es felni helyett sun machIV-lesz, ez így egy 20-25bõl kijön, és elvben tartós is lesz, kb kg-s súllyal, de ugye nálam a súly nem számít :D

a túra!
én vevõ vagyok mindkettõre, a szombat jónak is tûnik, de legkésõbb 4re itthon kell lennem, mert 7re megyek színházba, szóval én a 11-es indulást erõltetném, de az legvégsõ!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
:(váááá az nekem megint nem lesz jó...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Inkább azt a túrát kéne megejteni amirõl a múltkor beszéltünk. Fel a toronyhoz a vértesben. Mondjuk jövõ hét szombat?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szerintem csak a vázat kapja meg. Mikor ismételjük a szombati bringázást? :)
Ma voltam tatán a kollégáimmal, és azt kell hogy mondjam tele volt profi bringással (két db KTM full telós XTR-es meg még 4 hasonló bringa volt egy kupacban és téli edzõtáborokról beszélgettek a srácok). Nem is gondoltam volna hogy ilyen paripák vannak a szomszédvárosban. Atee szép lett a bringád. Szilárd vegyél XT agyakat nekem is beváltak. :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
RG csak vázat kapsz vagy alkatrészeket is?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
sorry. igazad van! :)
(nekem az is tetszett)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

méretben illik hozzád??
majd tolj róla képet és vigyázz a festésére, az enyémen is alig van már (igaz az csak sima pyxis) és ne fess rá virágokat, az úgy szép :) (narancssárga-fehér áhh, na jó nekem a fehér fekete jobban bejön:p:p)

Szilárd a 2007-es P. team piros fekete. a narancs fehér a tavalyi.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
méretben illik hozzád??
majd tolj róla képet és vigyázz a festésére, az enyémen is alig van már (igaz az csak sima pyxis) és ne fess rá virágokat, az úgy szép :) (narancssárga-fehér áhh, na jó nekem a fehér fekete jobban bejön:p:p)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
aha:) holnap.
2007-es pyxis team
igen szép:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Rg! fogsz magellan vázat kapni?