Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

http://www.zoldho.hu...es/verseny.html ez se lesz túl messze

es milyen szep kornyek! :D

amugy nektek - komolyabb bringazoknak - a szintkulonbseg meg sem fog kottyanni sztem, max en feloreg hobbista izzadok le szepen ezeken a "hegyeken" :)
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma csak azért nem mentem rá már a 1100-ra,mert még mindig gyenge a szél edzéshez.

Holnap viszont már elég csak melóba elgurulni és megis van.

Ja és Boldogot az illetékeseknek.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
http://www.zoldho.hu...es/verseny.html ez se lesz túl messze

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

E hónapban nekem is meglesz szerintem az 1100 Szilárd.:D

Jó volt a mai kis szél,csak nem elég erõs edzéshez.Ezért inkább Zolival tekertünk délelött egy mátyáskút kört,kozma-kõhányás-majk-környe útvonalon hazafele és még Wilozt is láttuk küzdeni a szélben.

Holnap kellene tekernem még 80 km-t, akkor meg lenne nekem is erre a hónapra az 1100 km. :) Vasárnap úgy éreztem mintha valami hegymenetben mennék a kõhányás elõtti enyhén emelkedõ nyílt terepen tekerve. Jó kis szél fújt, mondjuk a birkacsárdától a felügyeletig 40-50 körül jöttem a hátszélben. Vasárnap lesz egy teljesítménytúra Vérteskozmán ha gondoljátok gyertek el.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Isten éltesse a márkatársat! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Balage-nak boldogot, meg Schnellnek is utólag!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az meglesz már:)
kicsit matekozok holnapig és én is kiszámolom mennyit mentem :)
szerintem bõven 2000 felett :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma kicsit én is matekoztam és tegnap jól tippeltem,még egy 50-es és meg is van az 1100km e-hónapra.:)
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
óra múlva matek zh, szurkol mindenki nem?:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mi az, hogy nem volt erõs a szél???
kigurultam tatára, odafelé szõlõsön 42-vel nyomtam, hazafelé volt olyan sík szakasz, ahol 22,9-cel jöttem, amúgy az átlag 25-26 volt.
Schnellt meg éltesse az isten.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Idén én is túlvagyok az 1100 felén:D De most már talán többet leszek otthon és be tudom hozni a lemaradásomat.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
E hónapban nekem is meglesz szerintem az 1100 Szilárd.:D

Jó volt a mai kis szél,csak nem elég erõs edzéshez.Ezért inkább Zolival tekertünk délelött egy mátyáskút kört,kozma-kõhányás-majk-környe útvonalon hazafele és még Wilozt is láttuk küzdeni a szélben.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Mxnek szerintem van eladó alivió karja, lx octás csapággyal :D:D:D
már túl vagyok a 1100. km-en idén, öröm a köbön :)
fél méteres hullámokat hányt ma a tatai tó, ilyennek még nem láttam sose nem.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

Balage grat a Balaton kerüléshez. Akkor most ezzel megdupláztad az idén tekert km-eket?:D
Hajtómû jól mûködött? Ha kell rá tudok nézni szerdán.

Hmm, közel jársz az igazsághoz, sõt... sajnos :)
Csapágy kotyogásoktól már hullik a hajam, elõzõ bringámon soha ilyen gond nem volt, a mostani csilivilinek meg a közel új kormány- + hajtómûcsapágya is kotyog, kattog.
Szerdán én délutános vagyok, ha nagyon ráérsz megnézhetjük. Ha nem boldogulunk/ok vele, megy a szervízbe. Nem hiszem el, hogy 1 év kíméletes használatot bír egy Stylo team csapágy.
Köszi.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Balage grat a Balaton kerüléshez. Akkor most ezzel megdupláztad az idén tekert km-eket?:D
Hajtómû jól mûködött? Ha kell rá tudok nézni szerdán.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Rg!
mihez képest rövid a hajam?
Mxéhez képest kifejezetten, Ateeéhoz képest copfba lehetne kötni :)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Juhéé, tegnap megcsináltuk a Balatonkört! Nagy élmény volt, ideális hétvégi (szombati) program. Péntek este regisztráció, túróscsusza, alvás.
Másnap hajnalban kelés, kapkodás, fél7 körül indult a mezõny, jóóó sok bringás, mindenfélefajta :) Mentünk, mentünk, kínlódtam az elején, 50km után nagyjából bemelegedtem, aztán egybõl utána a térdem elkezdett szúrni, király. Terveztem, hogy Badacsonynál 95nél áthajózok Fonyódra, de végül tovább mentem a többiekkel, és jól döntöttem. Déli parton volt néha szembeszelünk, bolyoztunk. Fonyód után kezdtem nyûgös lenni, bedurrant a tavaly 24óráson kifordult bokám, na meg a hátsóóóóóm, na az durván érzékeny lett :) 40km volt hátra, ezt már muszáj volt letekerni, végül fél9 elõtt érkeztünk meg, a nagy mezõny elõtt, mert fonyódi pihenõnél hamarabb indultunk, és már nem is értek utól minket.
Szálláson kaja, forró zuhany, alvás. Érdekes, hogy nehezen aludtam el, még fel voltam pörögve :) Ma kis napozás, kávé, reggeli, aztán haza. Szép a Balcsi így, nyugodtan, üresen.
Néhány szám: 210km, szint nem sok, netto 11, bruttó 14óra, 5700kcal (ha jól mért a kütyü), térd+bokafájás most, napon leégés, tökéletesen mûködõ technika, profi szervezés minden tekintetben. Jövõre ugyanott, ajánlom másnak is!!
B

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Rendben, ha jössz, írj, sztem tolhatunk az induláson vmennyit.. Pláne, hogy negyed 3-ig, mint kiderült nekem is óráim vannak:D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

ha már pihenteted:) : hétfõn megyünk Dáviddal egyet, Baráti és környéke felfedezõ jelleggel, ha érdekel gyere. Fél 3-kor tervezzük az indulást az Adyból. A tempó viszont a mi öreguras szintünknek megfelelõen lesz:D

Ti nem jártok iskolába?:o
én nem tudom.. fél4-ig lehet h zh-t irok, de ha mégse akkor ok!:)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Mára csak egy 50-es termet meg egy költöztetés.
GT-Atee