Én mennék de lehetne inkább Gerecse? Vértesben tömeg van tt miatt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2009. June 06. - 09:40
Posted 2009. June 06. - 09:39
Mx-szel beszéltünk gerecsérõl, valaki? nekem az szimpibb lenne a terep miatt
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2009. June 06. - 09:23
Posted 2009. June 06. - 08:42
nekem este 8ra royalban.
vértes? gerecse? kettõkor tali mondjuk?
vértes? gerecse? kettõkor tali mondjuk?
Posted 2009. June 06. - 08:35
Nekem is mindegy két bringám van. Lehet jön az egyik barátom is õ meg szinte csak terepen szeret menni. Mehetünk bármikor nekem csak az a lényeg hogy 18:30 ra bánhidán kell lennem 5 perc erejéig.
Posted 2009. June 05. - 21:55
Reggel láttalak Atee a tesóddal karikáztatok a gázcseretelep felé. Hétvégén közös tekerésre van jelentkezõ?
holnap délután? terep gumik vannak fent, de mehet aszfalt is, terep is.
Atee! no problem
Posted 2009. June 05. - 21:28
Reggel láttalak Atee a tesóddal karikáztatok a gázcseretelep felé. Hétvégén közös tekerésre van jelentkezõ?
Posted 2009. June 05. - 21:26
Gépet átnéztem-tiszta.
MSN-t újra raktam,remélem már nem lesz gubanc,én is valakitõl beszophattam.
Bocsi a zaklatásért.
GT-Atee
Posted 2009. June 05. - 19:07
nem tudom melyik meló jobb, az amikor egész nap verem a far.. laptopot vagy kemény fizikai melót csinálok.....
csináltam mindkettõt és nem tudok dönteni.
Atee! legalább annyira vírusos a géped, mint nekem szokott... msnen zaklattál.
csináltam mindkettõt és nem tudok dönteni.
Atee! legalább annyira vírusos a géped, mint nekem szokott... msnen zaklattál.
Posted 2009. June 04. - 22:47
jaja 3.belsõ már jó volt
szombaton quimby koncert, érzem jó lesz a hangulat :)
ps. lefelé még meg kell tanulnom menni, vagy le kell gyõzni a halálfélelmet egy kisebb lankánál 40nél....
szombaton quimby koncert, érzem jó lesz a hangulat :)
ps. lefelé még meg kell tanulnom menni, vagy le kell gyõzni a halálfélelmet egy kisebb lankánál 40nél....
Posted 2009. June 04. - 22:33
Posted 2009. June 04. - 22:20
felraktam, nyomtam bele kézipumpával elgurultam benyakútra, kompresszorral fel két és félre, majd pszszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. szelep mellett közvetlenül.
elsétáltam Mx-hez. kunyiztam belsõt, nálam csak folt volt. Mx odaadja az új belsõt, beteszem felpumpálom kézipumpával, megyünk 500 métert, psssssszzzzzzzzzzzzzzzzzz. szelep mellett u.ott. beséta levihez megnézi, a felni nem sorjás, de azért valamit csinált vele, betettem az új gumit, felpumpáltam, azótam megy.
elsétáltam Mx-hez. kunyiztam belsõt, nálam csak folt volt. Mx odaadja az új belsõt, beteszem felpumpálom kézipumpával, megyünk 500 métert, psssssszzzzzzzzzzzzzzzzzz. szelep mellett u.ott. beséta levihez megnézi, a felni nem sorjás, de azért valamit csinált vele, betettem az új gumit, felpumpáltam, azótam megy.
Posted 2009. June 04. - 22:04
Posted 2009. June 04. - 20:13
ha 2 belsõt eldurrantottam 2 perc alatt u.azon a pontján a belsõknek, és még csak keményre sem voltak fújva....
Posted 2009. June 03. - 21:47
ma egy 3-4 km-s lejtõn végig fékezve jöttem le 3x és a probléma jelentõsen javult, némi rezonancia van még, de ez betudható annak, hogy nem egy atom merev villa van benne (rs judy tt)...
de megnézem majd ezt is, hátha
de megnézem majd ezt is, hátha
Posted 2009. June 03. - 21:47
Bocsi! Lehet triviális, de nem lehet hogy beállítási hiba van, ha a betét vége ér elõbb a felnihez az tud ilyet produkálni!ha érdekel valakit, akkor a probléma 3 turulról legurulós fékkoptatás után jelentõsen javult
Posted 2009. June 03. - 21:43
Bocsi! Lehet triviális,de nem lehet, hogy a fékpofa rosszul van be állítva és a hátulja ér elõbb a felnihez!ha érdekel valakit, akkor a probléma 3 turulról legurulós fékkoptatás után jelentõsen javult
Posted 2009. June 03. - 20:30
ha érdekel valakit, akkor a probléma 3 turulról legurulós fékkoptatás után jelentõsen javult
Posted 2009. June 03. - 15:05
a fékerõvel nekem sincs gondom (avid sd3, bbb-s 3 komponensû pofák) csak kirázza a lelkemenet, meg a bicóét is...
de mindjárt megyek ki turulra aztán adok neki
de elõtte belepillantok kresz könyvbe, ez most érdekel de nagyon
ja akkor is nyikorog a v fék, ha olajos a felni
de mindjárt megyek ki turulra aztán adok neki
de elõtte belepillantok kresz könyvbe, ez most érdekel de nagyon
ja akkor is nyikorog a v fék, ha olajos a felni
Posted 2009. June 03. - 11:47
V fék akkor nyikorog szerintem ha rosszul van beállítva, megfelelõ nyitás beállítás kell s kész. csak v fékem van és semmi gond velük pedig van LX Xt XTR .