Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Na ma összejött egy 70-es,meg egy kisebb perec.

Izgulni nem kell,megmaradok,pár kisebb horzsolás azt kész.

GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Sziasztok!
Hétvégére nem tervez valaki valami jó bringatúrát szép hegyekbe esetleg?:)
(pl. Visegrádi-hg, Budai-hg...)
Hm?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
OK. Mi 3an vagyunk, de még csak ennyi...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én kihagyom idén 24H-t.
amúgy ha jól tudom nem igazán van még meg.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Üdv!

Ha jól sejtem már rég megvan a 24 csapatotok, ugyi?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
azért egy girós rózsaszín jó lenne :D:D:D
(meg egy Rg-féle magellán váz akkor már, meg egy könnyed(?) lábepillálás :))

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ezzel mélyen egyetértek. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Ma láttalak Szilárd nyomtad a mekinél tata felé én meg megelõztelek egy "szép" kék Dobló-val, vártalak hogy jössz szélárnyékba de nem jöttél. :)
Astana-s a gatya is Atee? Csak jelzem hogy az Xt hajtómû nagyon jó, mindenkinek ajánlom. :)

Gatyóból csak a tiszta feketét szeretem.
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

császár éppen nincsen minek ide térkép :D
már egy olyan 50 km körben sok mindent fel derítettünk régi emlékbõl vagy csak úgy hobbiból de ilyen helyre majd nyomtatunk meg felelõ turista térképet de mûúton még nem tévedtem el és ezután se igen fogok :D minden út vezet valahova
akkor maradunk haverral ketten rójuk kilométereket azt ha egy fehér Magellánt lehagy egy Fehér Merida akkor én voltam az :D

mûúton nem kell, de erdõben azért néha nem baj ha van nálad térkép

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
császár éppen nincsen minek ide térkép :D
már egy olyan 50 km körben sok mindent fel derítettünk régi emlékbõl vagy csak úgy hobbiból de ilyen helyre majd nyomtatunk meg felelõ turista térképet de mûúton még nem tévedtem el és ezután se igen fogok :D minden út vezet valahova
akkor maradunk haverral ketten rójuk kilométereket azt ha egy fehér Magellánt lehagy egy Fehér Merida akkor én voltam az :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ma láttalak Szilárd nyomtad a mekinél tata felé én meg megelõztelek egy "szép" kék Dobló-val, vártalak hogy jössz szélárnyékba de nem jöttél. :)
Astana-s a gatya is Atee? Csak jelzem hogy az Xt hajtómû nagyon jó, mindenkinek ajánlom. :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

hát lehet a héten meg nézzük
de az nem végig aszfalt lesz mert a Dad-Bokod az simán el megyünk erdõben jobb is meg élvezetesebb is de meg lesem azt ki nyomtatom hogy mi merre. majd jövõre már erõ teljesebb kerülõket akarunk menni az idei jó lesz lesz alapozásra
mostanában Vérteskethely-Kisbér- néha Ászár- Bakonysárkány- Felsõ dobos - azt be vetõdni az erdõbe és onnan vissza Császár nem igen vagyunk oda a mûutas tekerésért mivel a bicomon egy darab lámpa sincs csak a nyereg alatt lifeg egy láthatósági mellény és kész

Érdemes lenne egy túristatérképet is beszerezned. Talán a Vértes térképen rajta van az a környék.

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
hát lehet a héten meg nézzük
de az nem végig aszfalt lesz mert a Dad-Bokod az simán el megyünk erdõben jobb is meg élvezetesebb is de meg lesem azt ki nyomtatom hogy mi merre. majd jövõre már erõ teljesebb kerülõket akarunk menni az idei jó lesz lesz alapozásra
mostanában Vérteskethely-Kisbér- néha Ászár- Bakonysárkány- Felsõ dobos - azt be vetõdni az erdõbe és onnan vissza Császár nem igen vagyunk oda a mûutas tekerésért mivel a bicomon egy darab lámpa sincs csak a nyereg alatt lifeg egy láthatósági mellény és kész

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

na ja de az még lehet sok lenne:(
úgy meg nem akarunk még hogy kocsi azt onnan indulás talán jövõre haverom is vesz egy rendes biciklit és így el mehetünk tekerni mert a mostani õskövület bicaja az nem épen szállítás barát meg nem is szerelõ barát :D
mostanában egy olyan hogy innen Tata oda vissza az olyan 80 km lenne csak az a gond a társaság egyik tagja melózik így hétvégén van ideje csak tekerni és hát õ a gyenge lánc szem

Én helyedben a dad-bokod-oroszlány-kecskéd-kömlöd-dad-haza köröket nyomatnám hétköznap,hétvégén meg csókakõ-csákberény fele az erdei utakon és onnét még oroszlány fele haza is lehet jutni aszfalton is.
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Nagy a valószínûsége,hogy nagyban átalakul,de nekem az idei felhozataluk tetszett.

Visszajön Vinokurov, Armstrong megy a csapat nagyrészével. Szinte alig marad valaki a mostani csapatból. De tényleg jól összeválogatták õket idén.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nagy a valószínûsége,hogy nagyban átalakul,de nekem az idei felhozataluk tetszett.
GT-Atee

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
na ja de az még lehet sok lenne:(
úgy meg nem akarunk még hogy kocsi azt onnan indulás talán jövõre haverom is vesz egy rendes biciklit és így el mehetünk tekerni mert a mostani õskövület bicaja az nem épen szállítás barát meg nem is szerelõ barát :D
mostanában egy olyan hogy innen Tata oda vissza az olyan 80 km lenne csak az a gond a társaság egyik tagja melózik így hétvégén van ideje csak tekerni és hát õ a gyenge lánc szem

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az Astana nem fog feloszlani?
vagy csak kicserélõdik benne minden és mindenki?:)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Üdv skacok,újra itthon.

Mondjuk már délután hazaértünk,így nem is bírtam ki,hogy ne lobogtassam meg az Astana-s mezemet(köszönet érte Nagy Lacinak)egy kisebb tekerés közepette.:)

tete007 Csókakõ fele az erdei utakon elég jól el lehet kerekezgetni,ha még szereted a hosszútávot onnét vissza lehet jönni egész Várgesztes-ig is.
GT-Atee

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

császár környékén nincs is domb... :chin:
mikor kocsival járunk arra, akkor szoktam látni császár és v.kethely között azon a lejtõs, kanyargós részen mindenféle erdészeti utakat balra bemenni az erdõbe. kis kaja, pótbelsõ és hajrá :)

na igen ország úton csak Kethely felé van Kömlõdnek egy kettõ de az erdõben azért akad olyan út ahova nem igen kell kaptató jó az nélkül is :D
a balra bemenéssel az a baj hogy az erõ jobb része be van kerítve mert vad nevelde van és nem nézik jó szemel ha be mászunk így marad a Pusztavám felé a kerülés és be vetõdni az ismeretlenbe :D
amúgy menyit szoktál tekerni mert mi haverral talán bírjuk a nagyobb távot is de a csajok akikkel szoktunk meni nem hiszem hogy meg örülnének egy erõsebb túrának :D