Vszõlõsrõl indultunk pusztamaróton tuti voltunk aztán péliföldszentkereszten is aztán azt hiszem Mogyorósbánya is meg volt, és ott a Kõszikla magaslatról elég szép kilátás volt a jutalom a mászásért ( ha mégse stimmel az útvonal akkor bocs majd rákérdezek pontosan merre voltunk de én így emlékszem). ha olvassa aki ott volt üzenjen az Andival hogy jól írtam e le az útvonalat. Legközelebb még több belsõt kell vinni mert az Atinak volt még egy defektje hazafelé de kõkemény volt és hazatekert felnin.
dh nézés helyett nekem imprópius integrál jutott, felfrissülés képpen pedig a vasúti al és felépítményekrõl tanultam.
majd holnap bringázom az zegyetemre.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
voltatok ma kint megnézni a dh-t? Aki volt, esetleg írhatna róla valamit.. :$
én kimentem volna szivesen, csak MEFOB-os xc-n voltunk, úgyhogy a dh nézés idén nem jött össze...
Az már nem rossz eredmény. Ma voltam egy túrán ami nagyon jó volt 90 km jött össze és a nagy része terepen, láttam esztergomot (meg a dunát meg szlovákia egy részét) is olyan helyrõl ahonnan még soha nem láttam eddig.
Háááát. a legújabb nem jött le a régi ami fent volt szintén nem telepíthetõ valamiért de egy 8.0 béta verzió most mûködõképes (2009-10-02 21:32 perckor)