Atee milyen csavarokat vettél a váltókarodba?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2010. március 18. - 21:36
Írta 2010. március 18. - 20:47
4-re érek haza, 6ig kb világos van... mûködõ lámpám nem igazán van... szombat?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2010. március 18. - 20:07
OK,de tekerhetnénk is eggyet délután ha van kedved.Atee!
holnap megyek haza, 3/4re érek haza, utána megyek Levihez, még zárás elõtt, 4körül indulok itthonról, valahol Gál lakótelep és Levi közötti tengelyen összefuthatunk és akár adhatok is 4 db csavart.
GT-Atee
Írta 2010. március 18. - 17:03
Atee!
holnap megyek haza, 3/4re érek haza, utána megyek Levihez, még zárás elõtt, 4körül indulok itthonról, valahol Gál lakótelep és Levi közötti tengelyen összefuthatunk és akár adhatok is 4 db csavart.
Írta 2010. március 16. - 23:05
Írta 2010. március 16. - 19:11
ha adsz 780 forintot, akkor abszolút nem.
Írta 2010. március 16. - 19:02
OK,remélem nem húztalak le nagyon.Atee!
itt a csavar, pénteken akár össze is futhatunk majd akár Levinél is, úgyis megyek majd arra délután 4 után.
kéket vettem, pont az az árnyalat, mint a váltógörgõdé.
GT-Atee
Írta 2010. március 16. - 16:12
Atee!
itt a csavar, pénteken akár össze is futhatunk majd akár Levinél is, úgyis megyek majd arra délután 4 után.
Írta 2010. március 16. - 15:43
Jó volt de nem gondoltam hogy így elanyátlanodok nagyon gyenge vagyok. Többet kell télen tekernem.
Ne aggódj, elég tré idõ volt, engem pedig az álom majdnem elnyomott, elõzõ nap ügyeletes voltam hajnali2-ig, 5óra alvás a nem megszokott helyemen, pedig kevés.
Majdnem úgy döntöttem, hogy nem megyek,utólag kár lett volna kihagyni !
Írta 2010. március 16. - 07:29
milyen van?
minden megoldás érdekel, az a lényeg, hogy most amim van, azzal nagyon kint van a láncvonal, és enyhén szólva vicces.
viszont ha lenne egy olyan, amihez monoblock kell, ott már lehetne játszani a monoblockban levõ tengely hosszával és nem kellene annyira félrefûzni a kereket, meg még alátétezni az agynál, hogy nagyon kint legyen a hátsó fogaskerék. meg ha cserélhetõ tányéros, akkor igazából mindegy mekkora a lánckerék, max veszek egyet.. gondolom.
a mostani áttétel arányt a régi hajtómû nagytányérjához igazítottam, szóval szerintem az 53as tányér maradna fent, de hajlandó vagyok átfúrni másik lánckereket, ha ezen múlik
minden megoldás érdekel, az a lényeg, hogy most amim van, azzal nagyon kint van a láncvonal, és enyhén szólva vicces.
viszont ha lenne egy olyan, amihez monoblock kell, ott már lehetne játszani a monoblockban levõ tengely hosszával és nem kellene annyira félrefûzni a kereket, meg még alátétezni az agynál, hogy nagyon kint legyen a hátsó fogaskerék. meg ha cserélhetõ tányéros, akkor igazából mindegy mekkora a lánckerék, max veszek egyet.. gondolom.
a mostani áttétel arányt a régi hajtómû nagytányérjához igazítottam, szóval szerintem az 53as tányér maradna fent, de hajlandó vagyok átfúrni másik lánckereket, ha ezen múlik
Írta 2010. március 15. - 22:58
Írta 2010. március 15. - 22:36
én punyadtam. na jó belõttem a fixin a láncvonalat. elég sufnis lett=>régi, cserélhetõ lánctányéron hajtómûvet keresek, sh sorák elõnyben. aki tud ilyent, vagy a barátjának a barátjának a barátja pont most szabadulna meg egytõl olcsón, akkor arra vevõ lennék.
városira lesz, szóval 2009-es karbon berakásos dura ace hajtómû nem érdekel ja és compagnolo sem.
városira lesz, szóval 2009-es karbon berakásos dura ace hajtómû nem érdekel ja és compagnolo sem.
Írta 2010. március 15. - 22:30
Most írhatnák ezt-azt,hogy miért nem mentem,amit meg is ragadok.Nem szeretek 5fok alatt tempózni(fõleg a térdem),inkább tartogatom a szebb napokra.Ebéd után már kedvezõbb volt nekem a higanyszáll állása,amit ki is használtam,igaz nem annyi km-el mint ti,de legalább ma sem lustultam egész nap.
GT-Atee
Írta 2010. március 15. - 20:52
Jó volt de nem gondoltam hogy így elanyátlanodok nagyon gyenge vagyok. Többet kell télen tekernem.
Írta 2010. március 15. - 20:44
Örültem, hogy azért ilyen szép számban összegyûltünk. A szélre való tekintettel azt hittem, egyedül leszek, de szerencsére nem.
Jó volt a tekerés! Köszi! Sziasztok!
Jó volt a tekerés! Köszi! Sziasztok!
Írta 2010. március 15. - 15:10
Írta 2010. március 14. - 23:04
Még én is alszok rá eggyet,ha megyek 10-re ott leszek,ha nem ne várjatok.
GT-Atee
Írta 2010. március 14. - 20:19
GM! Igen, oil pink! és a barátnõm integetett Neked, én meg nem néztem annyira, hogy megismerjelek.. :$
Ok, hát én is ott leszek a szokott helyen a szokott idõben.
Ok, hát én is ott leszek a szokott helyen a szokott idõben.
Írta 2010. március 14. - 19:29
Sziasztok! Szomorúan hallom a hírt, hogy "elmarad" a kirándulás. Én szívesen tekernék holnap egyet. Én ott leszek holnap 10-re a szökõkútnál. Ha lesz valaki akkor megyünk együtt, ha nem megyek egyedül valamerre tekerni. Várok mindenkit.
Írta 2010. március 14. - 16:30
Elküldtem a 2 kísérõmnek a 15-i túráról a fórum levelezést...
Nem is tudom már, hogy mióta jártam erre a kis megmozdulásra, kár hogy elmarad (hivatalosan).
RG, pink övtáskád van ?
Nem is tudom már, hogy mióta jártam erre a kis megmozdulásra, kár hogy elmarad (hivatalosan).
RG, pink övtáskád van ?