jaj nagyon le van pattanva Maggi..:/
Azt hogy érted,hogy le kell vágni a monblockot,nincs lehúzómenet már a hajtókarban?Akkor holnap újabb próba lesz. Az a baj ha ki szeretném szedni a hajtókaromat a caprine bõl akkor azt csak úgy lehetne hogy levágom a monoblokkot márpedig ha levágom akkor kell majd egy régi jó monoblokk nem olyan amilyeneket mostanában árulnak.
Mi a szösz végre középen a lap.
Office 2007 vagy OpenOffice,esetlteg frissítani kell ha régebbi office-t használsz.A mono 73mm széles arra figyelj oda,a caprine váz meg csak lehet,hogy 68-as.Nem tudom megnyitni a listát amit küldtél Atee.
Nekem ugyanilyen monoblokkom van a caprine be lehet rácsapok én
Ez a monoblock már nekem ezer éve megvan csak most került elõ.Még anno mikor a sárga-ezüst GT vázam vettem már volt egy octás hajtókarom csak monom nem volt hozzá,mert rendelni kellett.Míg vártam a megrendelt octás monot addig ideiglenesen be le rakva ez egy négyszöges hajtókarral,ezért írtam,hogy alig futott,azt is csak szépidõben(ez látszi is rajta).Köszönöm megjött a lista. átbogarászom csak ma óváron voltam reggeltõl estig. A kollégám pedig vett már egy noname monoblokkot. Mihez vetted ezt a monoblokkot?
Ja enyim a block,keressetek nyugodtan ha kell,egy pár napig akkor visszatartom ha esetleg más érdeklõdne.