Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2010. április 15. - 21:02
az én aliviomon sincs már menet, vagyis csak kevés. kalapáccsal kell leütni az enyémet. evvan. de már annyira lóg, hogy szinte belátni a vázba
jaj nagyon le van pattanva Maggi..:/
jaj nagyon le van pattanva Maggi..:/
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2010. április 15. - 21:01
Írta 2010. április 15. - 20:55
Írta 2010. április 15. - 20:17
Azt hogy érted,hogy le kell vágni a monblockot,nincs lehúzómenet már a hajtókarban?Akkor holnap újabb próba lesz. Az a baj ha ki szeretném szedni a hajtókaromat a caprine bõl akkor azt csak úgy lehetne hogy levágom a monoblokkot márpedig ha levágom akkor kell majd egy régi jó monoblokk nem olyan amilyeneket mostanában árulnak.
Mi a szösz végre középen a lap.
GT-Atee
Írta 2010. április 15. - 20:10
office 2007.. blöááá nem szeretem. 2003 nekem jobban bejött. sokkal könnyebben tudom használni..
fixivel menni kocsmázni gáz?
fixivel menni kocsmázni gáz?
Írta 2010. április 15. - 19:59
Akkor holnap újabb próba lesz. Az a baj ha ki szeretném szedni a hajtókaromat a caprine bõl akkor azt csak úgy lehetne hogy levágom a monoblokkot márpedig ha levágom akkor kell majd egy régi jó monoblokk nem olyan amilyeneket mostanában árulnak.
Írta 2010. április 15. - 16:53
Office 2007 vagy OpenOffice,esetlteg frissítani kell ha régebbi office-t használsz.A mono 73mm széles arra figyelj oda,a caprine váz meg csak lehet,hogy 68-as.Nem tudom megnyitni a listát amit küldtél Atee. Nekem ugyanilyen monoblokkom van a caprine be lehet rácsapok én
GT-Atee
Írta 2010. április 15. - 14:26
Nem tudom megnyitni a listát amit küldtél Atee. Nekem ugyanilyen monoblokkom van a caprine be lehet rácsapok én
Írta 2010. április 14. - 22:33
Ez a monoblock már nekem ezer éve megvan csak most került elõ.Még anno mikor a sárga-ezüst GT vázam vettem már volt egy octás hajtókarom csak monom nem volt hozzá,mert rendelni kellett.Míg vártam a megrendelt octás monot addig ideiglenesen be le rakva ez egy négyszöges hajtókarral,ezért írtam,hogy alig futott,azt is csak szépidõben(ez látszi is rajta).Köszönöm megjött a lista. átbogarászom csak ma óváron voltam reggeltõl estig. A kollégám pedig vett már egy noname monoblokkot. Mihez vetted ezt a monoblokkot?
GT-Atee
Írta 2010. április 14. - 21:17
Köszönöm megjött a lista. átbogarászom csak ma óváron voltam reggeltõl estig. A kollégám pedig vett már egy noname monoblokkot. Mihez vetted ezt a monoblokkot?
Írta 2010. április 13. - 22:30
Wiloz,bocs de nekem még a zoligon-os volt meg,de már orvosoltam is a problémát.
Ja enyim a block,keressetek nyugodtan ha kell,egy pár napig akkor visszatartom ha esetleg más érdeklõdne.
GT-Atee
Írta 2010. április 13. - 21:24
nem megy, mert sok a balkormányos autó
Írta 2010. április 13. - 21:00
Ugyanmár Szilárd képzeld azt hogy cserediák vagy angliában. Atee tiéd a négyszögtengelyes monoblokk? egy kollégámnak lehet hogy kellene holnapra eldönti, és ha még megvan akkor irok smst vagy felhívlak ha nem gond.
Írta 2010. április 13. - 20:49
akár el is állhatna az esõ.. csak úgy viccbõl.. kezdem unni, hogy egyre nagyobb a pocsolya a buszmegállóban..
Írta 2010. április 13. - 20:44
Nem kaptam meg az e mail-t még Atee (wiloz@freemail.hu). GM teszteltél bringákat a hétvégén? Van még sok elfekvõ régi bringa?
Írta 2010. április 13. - 15:03
Szia Szilárd !
Egy régi ismerõsömnek (tatai, de Tatbányán tanít) tavaly szereztem egy gyönyörû megmaradt csúcsgépet munkába járásra.
1993-as Trek Team 970 (abban az évben nem volt 990-es), muffolt acél True Temper váz 16", shimano deore DX/Xt szett, syncros felnik..., nincs benne teló, picike és 10,5 kiló! - gyári adat.
Igaz sok Trek-et elhoztunk már a német nagykerbõl így 125Euro-ért !!! megkaptuk.
Néha lehet igazán olcsón jó gépet találni.
Egy régi ismerõsömnek (tatai, de Tatbányán tanít) tavaly szereztem egy gyönyörû megmaradt csúcsgépet munkába járásra.
1993-as Trek Team 970 (abban az évben nem volt 990-es), muffolt acél True Temper váz 16", shimano deore DX/Xt szett, syncros felnik..., nincs benne teló, picike és 10,5 kiló! - gyári adat.
Igaz sok Trek-et elhoztunk már a német nagykerbõl így 125Euro-ért !!! megkaptuk.
Néha lehet igazán olcsón jó gépet találni.
Írta 2010. április 12. - 23:25
Írta 2010. április 12. - 22:25
igazából az a baj, hogy
-nincs feles 50ezrem erre.
-nem tudnám hova rakni.
-a második bringánál is ment már a feszkó, hogy hol lesz a helye, hát még egy harmadiknál.
kell mindenképpen, mert ha egyszer elindul felfelé az ára, és lesznek olyan gyûjtõk, mint a veterán autóknál, akkor elég szép summát lehet összehozni belõle, és jó lesz a zsé a gyereknek, beindítani az életét
-nincs feles 50ezrem erre.
-nem tudnám hova rakni.
-a második bringánál is ment már a feszkó, hogy hol lesz a helye, hát még egy harmadiknál.
kell mindenképpen, mert ha egyszer elindul felfelé az ára, és lesznek olyan gyûjtõk, mint a veterán autóknál, akkor elég szép summát lehet összehozni belõle, és jó lesz a zsé a gyereknek, beindítani az életét
Írta 2010. április 12. - 22:05
A kotter bizony nagyon szemezek vele de két napja azt kérdezem magamtól hogy minek? kellene ez neked? nem szabadna használni
Írta 2010. április 12. - 21:56
a kotter?? uhh maga a gyönyör
de a dx-es taifun sem rossz..
kár hogy erre nincs most pénzem, meg ha vennék egy harmadik bicót szüleim lezúznák a vesémet
de a dx-es taifun sem rossz..
kár hogy erre nincs most pénzem, meg ha vennék egy harmadik bicót szüleim lezúznák a vesémet