Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Köszi mindenkinek a jókivánságokat.Sajna ez most nem egy rövid kényszerpihenõ,még egy két hét biztos eltiltás alatt leszek.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Wiloz!
ha anyagilag nem akarsz belemenni nagyon, akkor 2 mm-s rozsdamentes acél dt küllõ. ~50 forint. küllõanya jár hozzá. én úgy csináltam, mikor kellett küllõ, hogy elvittem a kereket és Levi odapróbálgatott pár küllõt, majd adta a jó méretet. :)

újra itthon. vagyis most jöttem haza, reggel fél6kor indulok auswitzba.:)
Atee! jobbulást, én már azt hittem túl vagy a betegségen :/
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Wiloz, nem tudom engem láttál-e.. :) már egy ideje nincs új bringám (vagyis a váz maradt a magellán pyxis), Turulnál voltam csak, 11-tõl nemtom meddig..

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ok küllõhossz mennyi legyen? csak DT igaz? Merre tekertél RG? Régen láttalak vagy új paripád van?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Mindenki teker? Volt csúcstámadás?

Naná, egy csomószor! :D

Atee-nak jobbulást! :$

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Küllõvel szerintem keresd fel Levit,de ha gondolod megkérdezhetem neked én is.Azthiszem 50pénz/darab küllõanyával-némi kedvezmény=kb:1500-1600pénz.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Akkor gyógyulást minél elõbb. Esetleg ha majd nem vagy ágyhoz kötve nézhetnél árat 36 db küllõre mg küllõanyára mert megint elpattant egy. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ezt a kérdést már én is feltettem magamnak párszor.Valami vírust összeszedtem,de elsõre csak egy megfázásnak tünt.Mikor már egy hét után sem akart elmúlni a láz,akkor derült ki,hogy tüdõgyulladás okozza.Szerencsére napról-napra jobb a helyzet,de még nagyon gyenge vagyok,mire feljövök a negyedikre kész is vagyok.Jövõhéten megyek kontrolra,utánna meg már remélem engednek legalább melóba menni.Tekerést legjobb esetben szeptembertõl engedélyezik.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Tüdõgyulladás?? Az hogy sikerült?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Nekem volt minden,csak épp tekerés nem,meg egy darabig még nem is lesz.Jelenleg csúcsotdöntök ágybanfekvésbõl,mert a múltheti gyengélkedésbõl tüdõgyulladás lett.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Mindenki teker? Volt csúcstámadás?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
holnap valaki jön velem mamámhoz? vagy csak hozza a bicómat..:(

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Holnap reggel eljön velem valaki turulozni? :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ohh, kutyaharapást szõrivel :) Persze ha nem akkor nem... de ilyenem nem illik sokat rágódni...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Atee!
holnap este eldobhatom az elsõ kerekemet, meglazult benne 1 (2?) küllõ és került bele egy kisebb nyolcas... meg ha már viszem, akkor a hátsót megnézni, meghúzogatni, ha kell centrírozni??
de addig úgyis csörgök telón :):D

Pite!
magam nevében köszönöm, de az utcsó eléggé negatív élmény volt, még nem sikerült feldolgoznom...:(
(semmi komoly, csak nem tudtam úgy menni, ahogy akartam és ez elvette a kedvem)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Üdv!

24 órásra lenne 1-2-3 jelentkezõ akinek nincs csapata?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Nemreg beszeltem az egyik szervezovel, azt mondta, hogy a 10-es uton kimegy majd az utvonal Lepenceig, majd onnan indul a maszas fol Papp-retre (?). Ha gondolod, megkerdezem pontosan.

A lenyeg, hogy a sik resz mindenkeppen hosszabb, es altalaban hatszel van vegig a Duna mellett.

30 km. korul lesz az ossz tav.

Kúl kúl kúúúúúúl...a síkot azt szeretjük...a dombon meg majd a görcs felrángat :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Uhh... Igazad van. :D

11-es ut.

Koszi. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Nemreg beszeltem az egyik szervezovel, azt mondta, hogy a 10-es uton kimegy majd az utvonal Lepenceig, majd onnan indul a maszas fol Papp-retre (?). Ha gondolod, megkerdezem pontosan.

A lenyeg, hogy a sik resz mindenkeppen hosszabb, es altalaban hatszel van vegig a Duna mellett.

vagy a 11-esen

a 10 es nem annyira megy lepence felé :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Hali!

Olyat hallottam hogy hosszabb lessz a Pilis kupa... errõl tudtok valamit?... a sik rész lessz hosszab vagy a dombon kell majd följebb menni?