Üdv új tag.A szalag szombat du.6-kor már nem volt ott,legalábbis sötétben nem láttam,pedig jó lámpám van,szalagtépést meg nem éreztem.Apropó lámpa,Tata felől jövet kb Vszőlős magasságában jött szembe két tag,az első kb:900-1000lm villogással szembe,nagyon okos húzás tök sötétben,meg is dicsértem érte.
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2013. november 03. - 23:37
Írta 2013. november 03. - 22:10
voltak rajta autóval szombaton igen, a hídnál van két kanyart jelző tábla, azt tették ki, vagy dolgoztak még rajta, nem tudom, a lényeg, hogy 2 autóval is voltak ott
Kosina Szilárd módosította - 2013. november 03. - 22:12
Írta 2013. november 03. - 21:07
Hali!
Szombaton szinte mindenki megfordult a kerékpár úton. Pontosan nem néztem, de még mintha a töltésben hagyott nyomok alapján, autó is járt volna rajta.
Az autópálya alatti szakaszon elég rázósra sikerült, gondolom nem fért el a gép, s azt a részt ott kézzel csinálták. Ami nekem kicsit fájdalmasabb volt, az a Vértesszőlősi elágazás után, Tatabánya felé felhordott földkupac. Hála az égnek szombaton már nem volt ott, de sötétben fájdalmas meglepetés volt.
Az átadás után leveszik a Tatabányán lévő végéről is a szalagot?
gratulálok az új hozzászólónak/tagunknak dábljúpetinek remélem jó bicós válik belőle és sokat látogatja ezt az oldalt
a szallagot valaki vicces kedvű idióta tette ki
gondolom valami kerékpárbarát
montimi módosította - 2013. november 03. - 21:09
Írta 2013. november 03. - 20:56
Hali!
Szombaton szinte mindenki megfordult a kerékpár úton. Pontosan nem néztem, de még mintha a töltésben hagyott nyomok alapján, autó is járt volna rajta.
Az autópálya alatti szakaszon elég rázósra sikerült, gondolom nem fért el a gép, s azt a részt ott kézzel csinálták. Ami nekem kicsit fájdalmasabb volt, az a Vértesszőlősi elágazás után, Tatabánya felé felhordott földkupac. Hála az égnek szombaton már nem volt ott, de sötétben fájdalmas meglepetés volt.
Az átadás után leveszik a Tatabányán lévő végéről is a szalagot?
- montimi kedveli ezt
Írta 2013. november 03. - 20:55
Mocskos=koszos,rendezetlen.Átadni valamit csili-vilin szoktak nem?
ebben igazad van, de lehet a mai eső lemosta
úgyhogy ma nem is bírtam arra járni pedig terveztem
Írta 2013. november 03. - 17:13
Írta 2013. november 03. - 11:47
szilárd-szerintem se tudják, hogy az ott van és ha eltűnne sem rohanna oda a MÁV, hogy pótólja. De sajnos rendszerető emberekkel vagyok körülvéve.
ati-a mocskos munkát kifejtenég bővebben !
Valószínűleg én még jó időben tekertem rajta és azért volt a nagy forgalom. 15 fok alatt hirtelen eltűnnek az általam leírt egyedek
Írta 2013. november 02. - 23:19
Ma én is leteszteltem a híres bringautat,de már csak tök sötétben hazafele "t"atáról.Sötétben nem tünt szörnyűnek,de elég mocskos munkát végeztek, 4.-én ezt én így át nem adnám,ha mégis tekerjenek rajta végig esős időben az öltönyös urak a munkaruhájukban.Világosban majd kipróbálom milyen átlagot lehet rajta hasítani,azt eldöntöm használható-e számomra,országútival egyenlőre szerintem felejtős.Téli tekerésekhez használhatónak néz ki,ha takarítani fogják.Az aszfaltozás minősége hozza a szinvonalat,az-az kritikán aluli és még világosban nem is láttam.Éljen a veszélyesebb országút ezáltal.
Írta 2013. november 02. - 22:17
szerintem azt sem tudják, hogy az ott van
nem tudom kié lehet az a két vasdarab, mármint melyik szakágé, gerilla módon ki kell vágni lángvágóval
nekem nem voltak ilyen tapasztalataim, 2 kerékpáros kikerülése miatt kellett lassítanom, mert jöttek szemből, nekem teljesen pozitív élmény volt
Írta 2013. november 02. - 22:05
frankó az új bringa út, nekem nagyon tetszik, egy helyen van egy kis gond, a tata felé a híd előtt kicsit rázós az aszfalt, amúgy nagyon frankó, lehetne ilyenből még jó sok!
A híd előtt, a híd alatt és a híd után pontosabban. Múltkor végig cammogtam rajta. gyalogosok, kutyát sétáltató gyalogosok,út közepén traccsoló kerékpárosok, van olyan aki nincs tisztában a jobb és bal oldali közlekedés mikéntjével, kutyát futattó kerékpáros,görkoris és futó. A héten lesz átadva. 4.-én. Tata nagy betűvel irandó.
Viszont Szilárd segíthetnél kicsit. A vértesszőlősi alujáró előtt és utána van két-két darab vasdarab. El lehetne érni a MÁV-nál , hogy ezeket kiszedjék? Mivel az hozzájuk tartozik. Ugyan hivatalosan már nem kerékpárút az a szakasz. Vagy mi a francnak van az ott ? valamiféle hülye vasuta előírás? Szívesen írok egy levelet ez ügyben de kinek ?
montimi módosította - 2013. november 02. - 22:10
Írta 2013. november 02. - 19:48
frankó az új bringa út, nekem nagyon tetszik, egy helyen van egy kis gond, a tata felé a híd előtt kicsit rázós az aszfalt, amúgy nagyon frankó, lehetne ilyenből még jó sok!
Írta 2013. október 28. - 16:49
Írta 2013. október 28. - 10:21
Ma megvolt a jó edzőtárs,a szél személyében,lejtőn lefele országútival max 30km/h,fasza volt.
befogott a féked ?
Írta 2013. október 27. - 21:01
Ma megvolt a jó edzőtárs,a szél személyében,lejtőn lefele országútival max 30km/h,fasza volt.
Írta 2013. október 27. - 10:22
Persze én is szívesen mennék együtt Ateeval meg Wilozzal, de hát átlagosan 5kmh-val lassabb vagyok. Terepen meg inkább csak túrázok, szóval ott se nagyon tudnék száguldozni a lejtőkön.
De amúgy nem is értem miért kellene óriási csapatokba verődve tekerni. Sokat motoroztam "csapatban", nem jó állandóan alkalmazkodni valakihez. Persze a sportegyesületi edzés az más dolog, ott muszáj.
Akiket ismerek és tudom, hogy szoktak tekerni, azok általában baráti társasággal tekernek 4-5 fős csoportokban, de ők amúgyis összejárnak bulizni, gyalogtúrázni stb.
Nekem az a véleményem, hogy örüljünk annak, hogy sokan bringáznak, és ne azon keseregjünk, hogy miért nem szervezetten teszik. Az ember alapból nem szereti a szervezett dolgokat, csak ha az neki valamiért jó, de lássuk be, hogy félig idegen embereknek egymáshoz alkalmazkodni, az nem jó.
látod itt van/volt a jó idő de senki sem rakta fek, hogy gyertek menjünk egyet .Ilyenkor már lassabban is tud menni mindenki. nem gond a lassab sebesség. ez van.viszont majdnem kész a kerékpár út.A hídat is majdnem megcsinálták.Írtózatos volt a forgalom tegnap.Lehetett is kerülgetni az össze-vissza bócorgó embereket
Írta 2013. október 25. - 17:34
Ez a nagy magyar valóság!
Nem egész 800m bringaút! Gratulálok hozzá a kitalálójának....
de majd sok helyi politikus lesz az átadáson
Írta 2013. október 25. - 09:36
pontosan 795 méter kerékpár út lesz ott
Ez a nagy magyar valóság!
Nem egész 800m bringaút! Gratulálok hozzá a kitalálójának....
Írta 2013. október 24. - 20:22
Atee majd vihetnék két kereket centíroztatni?
Kivételesen nem monti kerék lenne.
Aha,de azért bicóba való ugye.?
Írta 2013. október 24. - 16:16
Atee majd vihetnék két kereket centíroztatni?
Kivételesen nem monti kerék lenne.
Írta 2013. október 23. - 10:36
http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649
vettem egyet, 2505 ft volt (postával) ha valakit érdekel megnézhető, kipróbálható, rendelhető nálam. de most irány a héregi hegy mert jó az idő