Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

a Sun amit vettem. A Dt revo az húzott nem? A bikemarketen horror ára van. Mondjuk nem tudom megéri e a pénzét hiszen az Lx gold agyas elsõkerekem gumival együtt 1520 gramm. :)

De melyik Sun?

Igen a revo a 2.0-1.5-2.0-ás,itthon is belehet szerezni,én is most vettem fényesben 210/db áron.

Elsõ kerekem 1390g cakk-pakk(peremszalag,belsõ,külsõ,gyorszár,tárcsa+anya,ja meg a küllõmágnes is rajta van és egy kicsi tavalyi por).

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
a Sun amit vettem. A Dt revo az húzott nem? A bikemarketen horror ára van. Mondjuk nem tudom megéri e a pénzét hiszen az Lx gold agyas elsõkerekem gumival együtt 1520 gramm. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ha ingyen lenne talán-esetleg nagynehezen rávenném magam,mert többet nem ér az biztos.

Wiloz melyik felni 408g-m?Nekem a XC717Disc nyom annyit.Ne sajnáld belõle a dt revo küllõt"megéri",késöbb bánni fogod.

GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Bringaexpo-ra ki megy? :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szép? :) A hajtás többi eleme is megvan már?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
itt figyel az lx hajtómû a gépem mellett, elég szexi :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ma kaptam egy gramm mérleget kölcsönbe. :) Most mindent lemérek. :) Tiszta grammmániás leszek. 64 darab küllõanya 20 gramm. a felni pedig 408 gramm szemben a régi 445 grammjával. nem néz ki rosszul ez a Sun felni masszívabb mint a tárcsás verzió.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Lehet megpróbálom megbeszélni, hogy várjuk meg a tavaszt hátha érkezik a ázsiából egy nagy hajóval egy két Ufo felni. .)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ezekszerint eldõlt a felni kiléte?

Ez mondjuk nem túl jó hír. :( Majd próbálok vigyázni vele.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ez mondjuk nem túl jó hír. :( Majd próbálok vigyázni vele.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nagyon nehéz kicentrírozni, mert nagyon rugalmas. A rugalmassága miatt könnyen kilazulhatnak a küllõk, fõleg a 2mm-esek.

A sebesség mindent megold.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Mi a baj velük? Nem veszek több Sid et Szilárd. :) Ennyi elég lesz egy életre. A hétvégén megpróbálom szétszedni az XTR agyakat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lehet,de én még mindig úgy tudom,hogy a ufo és equaliser külön tipus.

Én is így tudom.
Az equalizerrõl nem hallottam eddig jót. Nagyon sokat szívnak vele keréképítésnél.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Lehet,de én még mindig úgy tudom,hogy a ufo és equaliser külön tipus.

Az agy meg úgy épül fel hogy van az alu tengely azon blülrõl kifelé mindkét oldalt kónusz és azt kontrázó zárókupak ami egyben a tengely vége is(na ebbe kell az ötös inbusz).Valahogy így:http://cycle.shimano...69830648617.pdf

Ha szétszeded a hátsó agyat a 7-es számmal jelzett racsni rögzítõ csavart mindenféleképp nézd meg,hogy nem laza-e,esetleg menetrögzítõzd be,mert engem tavaly az szopatott meg minek következtében eltört a tengely.Ja és vigyázz vele mert aluból van a csavar,meghúzási nyomatéka 40nm,de én ráhúztam 50nm-el a biztonság kedvéért+menetrögzítõ(a gecik már az új csavarra már raktak).

Állítólag (a hazai forgalmazó honlapja szerint) az Ufo utódja az Equalizer. Ufo gyakorlatilag szinte sehol sincs az országban. :)
Szombatra viszont érkezik az Equalizer ami tényleg elég könnyû (375 g). Atee az XTR agyon a kónuszt úgy tekered ki, hogy a tengelyt fogod le egy imbusszal?

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
wiloz van egy sid az apróban, nem érdekel?:P:D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Állítólag (a hazai forgalmazó honlapja szerint) az Ufo utódja az Equalizer. Ufo gyakorlatilag szinte sehol sincs az országban. :)
Szombatra viszont érkezik az Equalizer ami tényleg elég könnyû (375 g). Atee az XTR agyon a kónuszt úgy tekered ki, hogy a tengelyt fogod le egy imbusszal?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ufo-nál én kevesebbre emlékszem, de lehet rosszul.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Az ufo és az equaliser külön tipus,equaliser-bõl van több féle szélességû is 21-23-25-27mm asszem.Az ufo meg úgy tudom hozza is a 350-60g-ot.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Csodálkozok én is ezeken a súly adatokon, (úgy tudom az Equalizer lesz az Ufo utódja) túl könnyûnek írják õket a honlapon.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ja ebay.Equlizer se rossz,de az asszem 360 helyett közel van a 400-hoz,valahol a 400g is van megadva kinti oldalakon.Nekem is a sun assault sl1 405g papiron,mérlegen meg 450g,szóval oda kell figyelni.Többek közt én is ezért akarok mavic open pro-t ami hozza is a papirformát(430g).

8,5kg alatt az országútim.:D

GT-Atee