Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Köszönet érte a Levinek. :) lehet majd én is megpróbálok összefûzni egy kereket úgyis van egy csomó használt küllõm.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Wiloz a küllõ hossz perfect.

Szilárd no pack.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ha egyedül megyek erdõben, akkor nem megerõltetõ, mert akkor belepunnyadok a "magányba" és nem hajt semmi, hogy siessek, így nem annyira megerõltetõ.
DE
ha Atee-val megyünk Gorba kört, vagy, mint múltkor Bajna felé, na az megerõltetõ, pedig aszfalt :D

p.s.: múltkor voltam Mx-szel erre arra vértesben, eléggé kipukkasztott az a ~30 km vagy nem tudom mennyit mentünk, viszont baromi jó volt végre olyan teleszkóppal menni erdõben ami mozog. :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ezek szerint bevált a bringa terepre is? Azért vannak nehéz terepek aszfalton is. :)

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Tegnap el kerekeztem Vértessomlóra a piros jelzésen, volt olyan rész ahol fa fejmagasságban volt be törve. Megnéztem közelebbrõl félig be fûrészelve utána törve, hogy még véletlenül se hasadjon el. Gondolom quadosoknak illetve cross motorosoknak készült "csemege".
Egyébként finom az erdõ. Szerintem sokkal nehezebb terepen kerékpározni mint aszfalton. Vagy csak én érzem így?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mert tavaly volt valami maraton, ahol csak csapatban lehetett indulni, persze ez nem ilyen versenysorozat volt.

Olyan nem volt. A 24órásra gondolsz és ott volt ezerféle kategória köztük szóló is.

A sebesség mindent megold.

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Hali. Tovább nézegettem a Mountainbike Challenge 2011-es versenysorozatot, és láttam, hogy van 10 órás marton. Itt egyénileg is lehet indulni? Mert tavaly volt valami maraton, ahol csak csapatban lehetett indulni, persze ez nem ilyen versenysorozat volt. Innen jön valaki valamelyikre? esetleg az összesre?

Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Magyar királyi posta,úgyhogy türelem.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
posta hozza amúgy, vagy futárszolgálat? vagy általában ki szokta hozni?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
No.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én is kapnék már pakkot szívesen :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Tiszta Nyilas Misi leszel. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jött pakk, jött pakk, jött pakk?:D:D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
én is felvettem a naptáramba, jó idõ szokott lenni akkor .persze az 50-esre.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
"A program jellege versenyszerû túra, amivel azt szeretnénk jelezni, hogy nem "vérre menõ" vetélkedésrõl szól ez a rendezvény, sokkal inkább a jó hangulatú vesengés, a kellemes mozgás, a kirándulás a cél, ahol mindenki a saját képessége, kedve szerint teljesíthet."

ezen mondat felett mindig elsiklottam... :(
:D

pakkom jött?:D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ez vizsgaidõszak vége, amikor még mindig vannak vizsgáim, ott szoktam lenni, és egy vizsgaidõszak keményebb, mint egy érettségi. :)
tavaly már végig lehetett találni rajta, kicsit több, mint 2 óra alatt :)

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Majdnem mindenki volt már ezen a versenyen innen. Nagyon jó, kellemes hely mondjuk két évvel ezelõtt alig alig találtuk a pályát de állítólag tavaly már sokkal jobb volt a helyzet.

Én még új vagyok a montis világban, kb másfél hónapja lette egy xc-m. Kiváncsi leszek, mi lesz belõle........ :D, fõleg úgy, hogy pár nappal elötte vannak az érettségi szóbelieim....... :S

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Majdnem mindenki volt már ezen a versenyen innen. Nagyon jó, kellemes hely mondjuk két évvel ezelõtt alig alig találtuk a pályát de állítólag tavaly már sokkal jobb volt a helyzet.

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

pl..
Mountainbike Challenge 2011 - Vértesboglári MTB piknik

Köszi a linket, azthiszem az 50km-es távot választom. Voltál már vagy volt itt valaki már rajt? Vélemény?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Üdv újra! Lenne egy két problémám....... Most olvastam, hogy most rászáltak a rendõrök a kerékpárosokra. Szondáztatnak, kötelezõ felszerelést nézegetnek. De tisztázzuk, hogy mik is azok? Ezeket találtam egy weboldalon: A kerékpárra vonatkozó üzemeltetési mûszaki feltételek egyértelmûen meghatározzák, hogy mik a kötelezõ tartozékok :
- két, egymástól függetlenül mûködtethetõ fékszerkezettel, melyek közül az egyik az elsõ, a másik a hátsó kerékre hat,
- hangjelzõ berendezéssel, amely csak csengõ lehet,
- egy elõre fehér, vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával,
- egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta idõben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelzõ lámpával,
- hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színû fényvisszaverõvel,
- legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel (küllõprizmával).
A jogszabály kimondja, hogy a kerékpár lámpáinak olyannak kell lenni, hogy a lámpák együtt legyenek be- és kikapcsolhatók és ezért az úgynevezett villogok nem megfelelõk.
Namost! Nemtudom, hogy ti hogyvagytok vele, de én nem fogok a keróra csengõt rakni, hátra háromszöget, küllõprizmáról ne is beszéljek ( egy pár napja vettem le õket, mert még a bicaj friss). Nyugodtan vessetek meg érte.... :D. Ezeket ti fenthagytátok a kerótokon? Rendõr beleköthet hiányukba? egyébként évente kb egy órát tekerek sötétbe, ha tekerek is, viszek magammal profi cateye lámpákat. És ez a másik, nappal, normális látási viszonyok közt kell lámpának lennie a bicajon? Bocsi a regényért, és esetleges helyesírási hibákért, istenért sem olvasnám el újra........ :D

Azt honnan szedted , hogy együtt legyenek bekapcsolhatóak ?
jó a ledes csak nem villogós üzemmódban. Bár ezt nem találtam , hogy hol lenne ez így leírva.
Sötétbe ill. rossz látási körülmények között városon kívül pedig fényvisszaverõs ruházat vam elõírva !! Nem más !! Tehát mert nem sárga teszkós szar van rajtad de van fényvisszaverõs ruházatod, amibe még a cipõ is beleszámít :) akkor nem vagy büntethetõ.Ezt sokszor a rendõrök sem tudják. Az hogy mekkora felületnek kéne lennie a fényvisszaverõ résznek az már egy érdekes dolog. Egyébként az a probléma , hogy a legtöbb verseny kiírásban ott van az hogy a KRESZ szabályok betartása kötelezõ. Erre mondtam azt már itt-ott hogy akkor egyetlen egy versenyt sem lehetne rendezni jelenleg hazánkban.Arra kéne a rend öreinek koncentrálnia, hogy legyen 2 fék, sötétben világítás (minden hogy milyen) és sötétben vmi fényvisszaverõs ruzházat. Na meg ugye no alcohol, no drog. A többi csak a kekeckedés tárgya.