Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
GT bringáról és GT mezrõl.
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Gratula minden résztvevõnek.

A mai menet egész jól sikerült a hét eleji gyengélkedéshez képest,27:02-es idõvel a mounti férfi felnött kat-ban 5. hely termett.

Mondtam Jani,hogy lehet tolni nyélen komolyabb fékezés nélkül,én is így tettem,meg is lett az eredménye.Sajnos téged nem láttalak vagy csak nem ismertelek meg,viszont Ave-vel találkoztam mikor hazafele tartottam egy pár szó erejéig.Remélem még összefutunk valamikor.

Fél 12 körül értem oda, 13:39kor rajtoltam (a célba érkezéskor pont Kiskubai rajtolt velem szemben), gondolom így pont elkerültük egymást. Egyébként mirõl lehet felismerni téged?

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Gratula minden résztvevõnek.

A mai menet egész jól sikerült a hét eleji gyengélkedéshez képest,27:02-es idõvel a mounti férfi felnött kat-ban 5. hely termett.

Mondtam Jani,hogy lehet tolni nyélen komolyabb fékezés nélkül,én is így tettem,meg is lett az eredménye.Sajnos téged nem láttalak vagy csak nem ismertelek meg,viszont Ave-vel találkoztam mikor hazafele tartottam egy pár szó erejéig.Remélem még összefutunk valamikor.

GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

na milyen volt az idõfutam?:)

Most értem haza onnan (az elõzõ hozzászólást még onnan írtam :) ).
Jó volt a pálya, sokkal rosszabbra számítottam, ilyen úton szoktam edzeni. Fékezni nem kell és lehet rajta 65km/h fölött is menni. :)
Egy bajom van, hogy nekem már nem jutott süti. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
na milyen volt az idõfutam?:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mondjuk itt

illetve az oldalon a "további infók" menü alatt
Amugy vasárnap lesz, csak azért írom nehogy egyedül legyél elõtte nap :)

Aki indult ezen a tt én irhatna pár dolgot, melyik távon érdemes indulni, illetve az aszfalt/murva/erdõ arányairól is kéne infó, thx

Laciklont kérdezd a bakony-balaton topikban, õ tud mindent.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Mondjuk itt

illetve az oldalon a "további infók" menü alatt
Amugy vasárnap lesz, csak azért írom nehogy egyedül legyél elõtte nap :)

azt nem is néztem... van vhol saját honlapja a tt-nek, lényeg hogy lesz idén is, jövõ szombaton.

Aki indult ezen a tt én irhatna pár dolgot, melyik távon érdemes indulni, illetve az aszfalt/murva/erdõ arányairól is kéne infó, thx

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts

nem hangzik rosszul azt kell, hogy mondjam... bár az a 2009-es dátum kicsit elrettent.. :D

azt nem is néztem... van vhol saját honlapja a tt-nek, lényeg hogy lesz idén is, jövõ szombaton.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

hallohallo!! :) újra itt :)
valaki esetleg ide?? Tavaszköszöntő Kerékpáros Teljesítménytúra Várpalotán (MTB) 70/50/20/10/5(Új!) | TTT jövõ szombat.
Hotmaat-tal megyünk, ha minden jól megy...

nem hangzik rosszul azt kell, hogy mondjam... bár az a 2009-es dátum kicsit elrettent.. :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

vagyis akkor a 15 km-s szakasznak a kezdõ pontja minden évben u.az, de a vége változik és mégis 15 km a táv? na az a nem semmi :)

így van :) :)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
hallohallo!! :) újra itt :)
valaki esetleg ide?? Tavaszköszöntő Kerékpáros Teljesítménytúra Várpalotán (MTB) 70/50/20/10/5(Új!) | TTT jövõ szombat.
Hotmaat-tal megyünk, ha minden jól megy...

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Igen,volt amikor egész az emelkedõ alján volt a fordító,alig kíjõve héregrõl és utóbbi két évben emlékeim szerint kb emelkedõ háromnegyedénél.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
vagyis akkor a 15 km-s szakasznak a kezdõ pontja minden évben u.az, de a vége változik és mégis 15 km a táv? na az a nem semmi :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Kb a emelkedõ felétõl felfelé kerestem a fordító jelzést,lejebb nem néztem mert az utóbbi években feljebb volt,amúgy ma emelkedõ tetejéig mentem.
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Én is észrevettem, hogy Tarjánig foltoztak.A héregi emelkedõ elején van felfestve a 7.5 km.Vagy nem mentél addig vagy az erõlködéstõl nem vetted észre :). 13:40-kor rajtolok.Ha valakit érdekel viszek pár eladó cipõt. 30-9947-286 vagy küldj email-t és elküldöm a picassa linkemet mert ott fel van rakva árakkal és képekkel. Hajrá mindenkinek aki indul !!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jó bicajozást holnapra! :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Én megyek,de a formám az otthon marad szerintem.

Ma délután azért mentem még egy pályabejárást,de nem nagyon változott az út,mondjuk tarjánig pár kátyút befoltoztak úgy-ahogy,de héregtõl figyelni kell azért.Néztem hol lehet a rövidtáv fordítója de nem láttam felfestést,szóval megint csak akkor derül ki mikor meglátjuk.

Szóval aki még jön annak jó hátszelet.

GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
és megnézted végül? :)
mi is pont arra tekertünk 4 körül, nagyon szépen sütött a nap odafelé.. és biciklisták is sokan voltak :)
Holnap ki jön idõfutamra? :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Pedig milyen szép idõ van. Már bringáztam is sõt még fát is vágtam. :)
Délután lehet megnézem a várgesztesi várat.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Szilárd no pack.

ezt szomorúan olvasom, és még köhögök is, mint állat.. taknyom nyálam egyben... fuck