Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

szeretem nagyon, nagyon bejött a geo-ja, (nekem fekete fehér van), csak a nyeregcsõnél a hegesztés mellett 2,5 cm-s repedés van... oké magas vagyok, de a 400as nyeregcsõ nem volt jelig húzva..:)
meg a 2011es pyxis listaáron 80ezer forint, kb, mint egy hfs merida, amire 5 év gari van, nem 1 (vagy 2?), szóval a józan ész szól ellene, hogy most vegyek egy 2011est. :)

meg lóg Leventénél egy 22"-os V fék tüskés merida váz a boltban, 44ezerért 5 év garival.. hétfõn mennék érte, ha lenne nyelvvizsgám és nem lenne az államvizsgám a kertek alatt :D

Következõ vázam az nekem is vagy Merida lesz, ha ez mondjuk nem bírná el a seggem :) vagy cube vagy gepida. Merida csak az 5 év gari miatt szimpatikus.
Meridából nekem egy HFS trail jönne be.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hát Zsizsinek, Magginak ilyenje tört, nekem is. :)
ezek után azért vannak fenntartásaim a nagy méretû magellánokkal :D
na jó azért az államvizsga az jövõ ilyenkor lesz, de 1 év az hamar elmegy, fõleg a nyelvvizsga hiánya miatt jóval stresszesebb lesz...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

szeretem nagyon, nagyon bejött a geo-ja, (nekem fekete fehér van), csak a nyeregcsõnél a hegesztés mellett 2,5 cm-s repedés van... oké magas vagyok, de a 400as nyeregcsõ nem volt jelig húzva..:)
meg a 2011es pyxis listaáron 80ezer forint, kb, mint egy hfs merida, amire 5 év gari van, nem 1 (vagy 2?), szóval a józan ész szól ellene, hogy most vegyek egy 2011est. :)

meg lóg Leventénél egy 22"-os V fék tüskés merida váz a boltban, 44ezerért 5 év garival.. hétfõn mennék érte, ha lenne nyelvvizsgám és nem lenne az államvizsgám a kertek alatt :D

hû bszki Szilárd de örexel....nekem úgy tûnik még épp csak elkezdtél Gyõrbe járni :)

amúgy csak az az évjárat pixis volt törõs, abból is inkáb a nagy méretek...de az nagyon.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

sokak szerint buzis ez a rózsaszínes árnyalat, de nekem eléggé bejövõs.. csak az elõzõ pyxisem ne lenne megrepedve, akkor lehet egyszer lenne ilyenem :D

Jól értelmeztem, hogy félsz újra pyxist venni? :) Hát majd ha találkozunk eloszlatom a félelmed a pyxissel kapcsolatban. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
sokak szerint buzis ez a rózsaszínes árnyalat, de nekem eléggé bejövõs.. csak az elõzõ pyxisem ne lenne megrepedve, akkor lehet egyszer lenne ilyenem :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

a vázad az idei pyxis? egész alakos képet tudsz róla mutatni?
gyõrben mi? én is oda valósi vagyok vasárnaptól csütörtök-péntekig, mikor hogyan :D

2009es pyxis
Gyõrben a Fapumába járok apróságokért, meg a Paro-nál vettem gumit. A Peppekerékpárnál vettem anno a v-fékeket. A Lelkeskerékpár, meg a Goergesport az szerintem kerülendõ.
http://users.atw.hu/...0//DSC00002.JPG

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hát nem tudom, nekem nem az a szakasz szokott gondot okozni, mikor mtb pikniken vagyok.. :)
hanem ha várgesztes-kozma irányából jön az ember aszfalton, és az Y keresztezõdésben egy kis ösvényen be az erdõbe, eleinte kistányér, majd tolás.. :D

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"kis emelkedõn fel, majd megint le"

Hát nem tudom... Az eleje egy kis emelkedö de végül is a GPS szerint 320-ról kell 390-re felmenni egy rövid szakaszon. Igaz a vége csak gurulás Gesztesre helyenként 24%-os lejtökkel. Tekertem tegnap is, ma is csak az ellenkezö irányba.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

"Eléggé olyanok az útvonalak arrafelé mint a pókháló"

Ez valóban így van de a sárgán jól láthatóan jelölve juthatsz el Gesztesre. M.kút-i úton feltekersz a csúcsra, ami 2-szer van. Elöször az erdei rétnél jobbra az úttól - innen lejt majd egy kanyar után újra lazán emelkedik a csúcsig. Aztán csak lefelé - nagyon éles kanyar - lefelé - kanyar, és itt csatlakozik be a sárga jobbról kb. 20°-os szögben. Széles út de könnyü nem észrevenni, mert jó a lejtö.

ja tényleg, ehhez az aszfalton kell tovább menni, és egy hosszú lejtõn, a visszafordító kanyar után jobbra kis emelkedõn fel, majd megint le, nehéz eltéveszteni, de ha úgy jobb, akkor az mtb piknik 50 km-s távja megy arra :D

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Eléggé olyanok az útvonalak arrafelé mint a pókháló"

Ez valóban így van de a sárgán jól láthatóan jelölve juthatsz el Gesztesre. M.kút-i úton feltekersz a csúcsra, ami 2-szer van. Elöször az erdei rétnél jobbra az úttól - innen lejt majd egy kanyar után újra lazán emelkedik a csúcsig. Aztán csak lefelé - nagyon éles kanyar - lefelé - kanyar, és itt csatlakozik be a sárga jobbról kb. 20°-os szögben. Széles út de könnyü nem észrevenni, mert jó a lejtö.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a vázad az idei pyxis? egész alakos képet tudsz róla mutatni?
gyõrben mi? én is oda valósi vagyok vasárnaptól csütörtök-péntekig, mikor hogyan :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

mátyás kúttól a hinták mellett megy fel egy kis ösvény, azon fel kell menni, majd valahol ahol kiér egy szélesebb 2 nyomos útra balra kell menni és valahogy egy köves lefelén le lehet érni gesztesre a tóhoz.. én is csak nagyjából tudom, jó felfedezést! :D
Levihez járok Bánhidára, ha van pénzem éppen :)

Eléggé olyanok az útvonalak arrafelé mint a pókháló :)
Jah, Bánhidára én is sokat járok, de az utóbbi idõben végigjárok minden boltot amit csak elérek. Tatabánya-Tata-Gyõr
Eléggé sokat tudtam spórolni úgy hogy szinte mindent máshol vettem meg a kerékpárhoz. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én ismerem azt az utat, már sokszor jártam ott. A kéken nem lehet lejönni bringával Várgesztesre, de van egy jó út körbe.

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mátyás kúttól a hinták mellett megy fel egy kis ösvény, azon fel kell menni, majd valahol ahol kiér egy szélesebb 2 nyomos útra balra kell menni és valahogy egy köves lefelén le lehet érni gesztesre a tóhoz.. én is csak nagyjából tudom, jó felfedezést! :D
Levihez járok Bánhidára, ha van pénzem éppen :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Az én favoritom az M-bike. Rendes kiszolgálás, jó cuccok stb...

Voltam már ott is, meg Bánhidán is, meg Tatán is az egyik boltban. Ott is rendesek voltak, csak kereket fûzni nem tudtak.

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Az én favoritom az M-bike. Rendes kiszolgálás, jó cuccok stb...

Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Amúgy, ha nem offtopic, akkor megkérdezhetem ki melyik bringaboltot favorizálja a környéken? Itt tatabányán és környékén még sehol se volt rossz tapasztalatom, de Gyõr... na de az más topic témája lenne. :)

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Ma mentem egy Tatabánya- Csákvár utat a Zöld jelzésen. Visszafelé aszfalton Vérteskozmáig, onnan erdészeti úton Tatabánya. / Ha valakit érdekel: 59Km megtett út, 13.6 Km/h átlag, tekeréssel töltött idõ 04:19 Perc , 155 átlag pulzus, 188 Max pulzus/

és milyen volt az idõjárás?

Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Ma mentem egy Tatabánya- Csákvár utat a Zöld jelzésen. Visszafelé aszfalton Vérteskozmáig, onnan erdészeti úton Tatabánya. / Ha valakit érdekel: 59Km megtett út, 13.6 Km/h átlag, tekeréssel töltött idõ 04:19 Perc , 155 átlag pulzus, 188 Max pulzus/