Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Ez általában magyar túra, 2x volt az USA-ban a Canyon Land nemzeti parkban. A 2 hét alatt elmegyünk az Örségbe vagy a Bükkbe, Mátrába, vagy bejárjuk a Bakonyt. Végül is mindegy, mert ez már rég nem arról szól, hogy merre menjünk és mit teljesítsünk.

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Örülök neki! A kör GPS szerint 7076m így 43 kör lenne minimum. 25-ös tempó nekem irreális a 22-es tünik vállalhatónak. A tavalyi 200-on is azt tekertem és teljesen bevállt. Most ugyan jobb állapotban vagyok de a táv is több lesz egy 100-assal.

Ez a sebesség attól függ, hogy mennyi idõt szánunk rá, én a 25-öt úgy számoltam, hogy ennyi kell a 12 órára. Viszont arra kell majd számítani, hogy lehet lesznek iskolás csoportok, túrista csoportok, fõleg hétvégén, nem beszélve a kajakosokról, akik vagy futnak csoportban, vagy a járdán tornáznak, vagy a járdán törölgetik a kajakokat (így szokták, jártam oda :D ), meg persze a kis"vasút". És még rengeteg, tehát érdekes lesz :D, de mint ezelõtt kibeszéltük, lesz egy kis extra :D

Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
merre lesz? itthon? vagy németországban? azért 2 hétig keveregni a vértesben pl.. hát párszor körbe lehet járni na.. :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Szilárd!

Megbeszéljük, hogy kinek mikor jó. Én elötte elmegyek egy kb. 2 hetes erdöben alvós bike túrára, ami kb. júli 5.-éig tart. Ezt 20 éve csináljuk az unokatesómmal és még egyetlen évben sem maradt ki. Az jó felkészülés lesz.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

http://www.endurofor...erviceguide.pdf

A kaliforniai körversenyen induló Sagat talán rokon vagy ismerõs? :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sysspo! mindenképpen írj, hogy mikor tervezed, mert én szeretnék csatlakozni pár körre, júli 4ig jó a hétköznap is, onnantól én budapest keleti pályaudvaron leszek szakmai gyakorlaton, szóval csak a hétvégék játszanak majd...
25ös átlag tatai tó körül amúgy is irreális, nem csak azért, mert 300 km a táv, hanem mert sokszor kell lassítani, fõleg ha embereket kell kerülni..

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Kicsit számolgattam úgy, hogy 7,5km/kör. 300km-t minimum 25km/h-s sebességgel megtéve 12óra, és ez megállás nélkül, így 14-15 órát számolok +-egy óra. A balatonkör kispályás ehez :D Én szeretem az ilyen kihívásokat, úgyhogy akkor rám számíthatsz, a végkifejletrõl nem ígérek semmit :D

Örülök neki! A kör GPS szerint 7076m így 43 kör lenne minimum. 25-ös tempó nekem irreális a 22-es tünik vállalhatónak. A tavalyi 200-on is azt tekertem és teljesen bevállt. Most ugyan jobb állapotban vagyok de a táv is több lesz egy 100-assal.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
megvan még... anyukámnak készült belõle bicaj, melóba járós, bolt mellé kikötõs, nagyon szereti :)

érdekes amúgy, hogy akkor sokkal bevállalósabb voltam... simán elindultam egy lakás kulccsal 100 km-s tekerésre, hazaérve kicsit éhes voltam, ettem és minden király. a rekord annó lakáskulccsal, 1 kulacs víz nélkül elindultam gorba körre (Tigger kedvéért, 45 km-s kör, elsõ vízvételi lehetõség tatán 30 km után, 2 aszfaltos mászás után, majd a mászások után még kb 10 km lefelé, síkon), se belsõ, se pumpa, pedig azok a gyári kelly'ses gumik, szinte vonzották a tüskéket, most meg viszek magammal mindenféle holmit.. sõt már a lakótelepen nem indulok el mobil nélkül pl.. igaz akkor még nem is volt mobilom :D
tegnap meg 5-10 km-t kellett mennem üres kulaccsal aztán meg voltam halva, hogy jaj mi lesz most :D
jaj istenem, mostanában elég sokat nosztalgiázom különbözõ helyeken, öregszem????:D
ja meg amikor még simán bevállaltuk a 24H-t.. :D
balaton kört meg lehet tenni 7:40 alatt is, meg még gyorsabban, ugye Mjani?:D

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Szia Szilárd!

Július elejére tervezem, mert akkor még elég hosszúak a napok. A sebesség kb. 22km/h, olyan 19 perc körüli körök. Én örülök, ha akárhány körre csatlakozol. Úgy tervezem, hogy én 5 óra felé kezdem el.

Kicsit számolgattam úgy, hogy 7,5km/kör. 300km-t minimum 25km/h-s sebességgel megtéve 12óra, és ez megállás nélkül, így 14-15 órát számolok +-egy óra. A balatonkör kispályás ehez :D Én szeretem az ilyen kihívásokat, úgyhogy akkor rám számíthatsz, a végkifejletrõl nem ígérek semmit :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

biztos Rg-t láttad. Õ is gyõrben tanul, biciklizik, most lett harmadik bakony erdõ maratonon. :)
nekem 21-es magellánom van 120-es stucnival, 400as nyeregcsõvel, de lehet bele kellene próbálnom egy rövidebb stucnit.... kicsit hosszúnak érzem, derékban fájok néha... :/

bezzeg a régi szép ídõk mikor még kellized volt....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Az augusztus a tavalyi 200-ra vonatkozott. A tervezett 300 valamikor július elején lenne.

jah, világos. És eddig hányan vagytok?

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ezt augusztus milyen táján akarod megvalósítani?

Az augusztus a tavalyi 200-ra vonatkozott. A tervezett 300 valamikor július elején lenne.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
biztos Rg-t láttad. Õ is gyõrben tanul, biciklizik, most lett harmadik bakony erdõ maratonon. :)
nekem 21-es magellánom van 120-es stucnival, 400as nyeregcsõvel, de lehet bele kellene próbálnom egy rövidebb stucnit.... kicsit hosszúnak érzem, derékban fájok néha... :/

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

jaja láttam, csinos darab volt, csak bébi méret :P:D

Bébi méret... :) nekem 17es vázam van. :) Egyszer láttam Tatabányán egy cuki csajt egy 15colos ugyanilyen pyxissel mint az enyém. Kár hogy annyira tele volt a vonat hogy nem tudtam megkörnyékezni. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

"Azért ehhez a tó körözéshez kell majd egy kis mazohizmus. "

Kevesebb, mint gondolnád bár tudom ez nagyon szubjektív. Nekem nem unalmasak a tó körüli körök. Nagy elönye, hogy bármikor befejezhetem, ha elfáradtam és nem vagyok kényszerítve arra, hogy vissza kell még valahová tekernem. A tempó is tökéletesen belöhetö és kontrollálható. Augusztusban a 200km abszolút nem jelentett gondot azért próbálok most 300-at vagy többet.

Ezt augusztus milyen táján akarod megvalósítani?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jaja láttam, csinos darab volt, csak bébi méret :P:D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Csak 18" s méretû volt és igen v fék tüskés de szerintem láttad is (szivárvány csíkos) makulát nem tartalmazó állapotban volt úgyhogy még talán garanciát is vállaltam volna rá. :)
Majd nézõként csatlakozok a dologhoz ha arra járok.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Wiloz! vállalsz rá 5 év garit? 22"-os? V fék tüskés volt? :D:D:D

egyszer csapódtam pár kör erejéig Sysspo-hoz és valóban nem volt gáz, azt hiszem egy hétköznap volt, nem volt tömeg, a kör 3/4-e árnyékos :)
most szombaton azért tömeg volt és nem volt olyan jó kerüldözni az embereket a székely kaputól a pikantóig.. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Azért ehhez a tó körözéshez kell majd egy kis mazohizmus. "

Kevesebb, mint gondolnád bár tudom ez nagyon szubjektív. Nekem nem unalmasak a tó körüli körök. Nagy elönye, hogy bármikor befejezhetem, ha elfáradtam és nem vagyok kényszerítve arra, hogy vissza kell még valahová tekernem. A tempó is tökéletesen belöhetö és kontrollálható. Augusztusban a 200km abszolút nem jelentett gondot azért próbálok most 300-at vagy többet.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Azért ehhez a tó körözéshez kell majd egy kis mazohizmus. :)
Csak a lakótelep körül szoktam körözni télen meg ha esõre áll az idõ (4.5 km, 4 emelkedõ, csak jobb kanyar), de a 10. kör után már egy cseppet szoktam unni.
Merida vázam volt eladó miért nem szóltatok? :)