Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Kinéztem magamnak én is egy vékonykerekût alu vázzal karbon villával full 105 szettel (3*10) csak így a lakásfelújítás miatt csúszik a program.
Nagyon remélem nem viszik el, ideális lenne nekem edzõ paripának.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Egyálltalán nem hangzik nagyképûnel,sõt inkább iránymutató,hogy ne csak a semmibe pazaroljuk fölös energiánkat,hanem valami értelmes cél érdekében.Engem is egyre inkább érdkel a célzott edzés,de idén szerintem már minden marad a régiben,azt majd jövõre okosan.

A tekeréseket mikor mivel van kedvem menni alapon végzem,leginkább országútival szeretek mostanában nyomulni,felidézi a régi szép idõket.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Biztos nagyképûen hangzott az edzésterv megnevezés a tekeréseimre. :) Kíváncsi voltam mit találnak ki nekem a Footstrong-nál ezért regisztráltam és kaptam is egy felkészítõ programot. Most úgy érzem hasznos és tényleg használ valamit. Egyedül a megfelelõ utak kiválasztása volt nehéz, de már megoldottam ezt a problémát is.
Montival jársz tekerni Atee?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én utazom tovább csesznekre a mamámhoz 1 hétre kicsit melózni, kicsit kikapcsolódni... :/
ez most nem akar összejönni sajnos :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Holnap 9-tõl valami karika?
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Az nem baaaj, csak már jó 10 éve nem voltam ott, és jó lenne eljutni már oda. fõleg, hogy az ablakomból minden nap látom... :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
úúúgyám!
de vitányvárba vállon cipelõs az út

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

én több helyen találkoztam ilyennel, igaz nem a terv úton, hanem keresztezõdésekben az erdõ közepén :D

Tudtommal a tervútról van egy út (balra, ha környebánya felõl érkezel) és azon párszáz méter és fent vagy a hegytetõn és ott vár. Legalábbis én így tudom, de még soha nem találtam meg azt az utat, persze nem is mentem még végig az összesen.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én több helyen találkoztam ilyennel, igaz nem a terv úton, hanem keresztezõdésekben az erdõ közepén :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Egyszer felmegyünk, megmutathatnád hol van a Vitányvár, mert én olyan sötét vagyok, hogy nem tudom hol van... Nem hiszem el, hogy nehéz lenne kirakni "vitányvár arra" táblát...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Felfelé jobb menni szerintem, kevésbé félelmetes, és ha meredek az emelkedõ, akkor még talán gyorsabb is :P
ma találtam egy kellemes egynyomos ösvényt a vitányvár alatt indul a zöld jelzésen (maga a jelzés messzebbrõl jön), nagyon ritmusos, gyors, nem lejt nagyon, és a rugógyári útra lyukad ki, a gyár feletti domb tetején :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Tesómat rávettem egy kis Vértes túrára, mert már eléggé unom a környék földútjait. Gondoltam megpróbálunk végigmenni azon az úton fel Mátyáskúthoz, ahol 1-2 hónapja lefelé jöttem. Annak idején feltekertem a Tervúton, és a Mátyás kút után elindultam Környe irányába, mindig arra kanyarodva, amerre lejtett... Akkoriban az út kb egy óráig tartott lefelé az erdõben, de persze nem downhilleztem, meg sokszor megálltam gondolkodni, hogy na vajon merre kéne menni.
Na tesóval elindulunk fel (neki 28-28 a legkisebb áttétel, én meg szolidáris voltam vele, és 32-32 alá nem váltottam :) Szóval pár helyen le is szálltunk, mert elég meredek volt. A vicc az, hogy egyszercsak elfogyott az út, és valami vékony gyalogösvényen mentünk, ahol nem egyszer át kellett emelni a kerékpárt kidõlt fákon, de a lényeg, hogy bõ fél óra alatt a Somlói Üdülõfalutól felértünk a Mátyáskúthoz, ugyanis egyszercsak megláttam a völgy alján a tervutat... hát mint kiderült pont a Mátyás kút fölé lyukadtunk ki. :) Ciki hogy felfelé bõ fél óra volt az út, lefelé meg kb 1 óra alatt értem le annak idején egyedül. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
19h-tól lájtos rugógyárkör?

hát most keltem, akkor ez kapufa... :/

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
hát most keltem, akkor ez kapufa... :/

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Miféle edzés terven dolgozol wiloz?Jövõre lehet engem is érdekel.

Mivel elõre nem mindig tudom megtervezni az edzéseket,ezért minden edzést a legnagyobb átlagsebességgel próbálok teljesíteni a szél és útviszonyoknak megfelelõen.

Vidra,eleinte én se voltam igazán gyorsabb országútival mint mountin,de most már alakul,rá kell érezni és idõvel egyre többet fogod majd alsófogásban a kormányt.Én álltalában 40km/h óra felett automatikusan alsó fogásba helyezkedem és igencsak megérezni így a légellenállás változást.

Üdv Szilárd újra itthon,holnap 9-tõl gorbakör?Meg még aki akar?

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Igazából próbálok egy edzéstervet betartani úgyhogy azért mentem lassabban mert 155 alatt kellett tartanom a pulzusomat a dombokon is. :)
Általában a 30 as átlag megvan montival a környék útjain.
Bikemag apróból van a mez, eddig bevált. A felsõ tuti tartós lesz, de így elsõre a gatyával se lesz gond.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Szilárd Csapattársak lettünk. Saxo bank-os lettem én is. :)

ebay-rõl?:)
majd írj, hogy milyenek a tapasztalataid tartósság terén :)

Sorry, hogy eltûntem, csak Stuttgartban voltam sulis kiránduláson, vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági tréningen, illetve a mercedes múzeumban :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Azt hiszem ma láttam a Vidra kollégát. :)
Dad és Kömlõd között.

Nagy valószínûséggel én voltam. Bevallom õszintén csak egy bólintásra tellett. Nem a tempó miatt, mert nem mentem gyorsan, csak kb akkor "lejtõztem" elõször alsó fogásban, és fura volt még... Na meg a csodás utak miatt mindenképp a féken akartam tartani a kezem, ha esetleg kinõne elém egy gomba. :)

Amúgy környe-kecskéd-oroszlány-bokod-dad-kömlõd-környe kört mentem. Vasárnap megpróbálkozok egy Kisbér oda-vissza úttal. Meglátogatom haveromat, akitõl a Puch-ot vettem.
Milyen tempóval szoktál tekerni? Esetleg egyszer becsatlakoznék. Mondjuk útvonal függõen vagy mtb-vel vagy az outival. Kb azonos tempóra vagyok képes mindkettõvel, csak nem mindegy mekkora dombok vannak. :) Miután láttalak jött a Kömlõd elõtti domb... na oda már sok volt a 42-23as áttétel...

azonos tempó meg vicces... szerintem már a légellenállásom többet számít itt, mint a gumi gördülési ellenállása...

2.2es race king (2bar) kontra 23as virsli (8bar) ... attételtõl függetlenül kb azonos tempót tudok tartani mindkettõvel hosszú távon. Max pár km/h-val vagyok gyorsabb outival.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Azt hiszem ma láttam a Vidra kollégát. :)
Dad és Kömlõd között.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szilárd Csapattársak lettünk. Saxo bank-os lettem én is. :)