Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

nem tudom, hogy RG hogy van ezekkel a dolgokkal, de én személy szerint félek a gélektõl, hiába írják rá, hogy természetes anyagokból készült, meg hasonlók, a kinézete mégis kicsit fura, emiatt fosok tõle.. khmm mármint félek :D

ne félj tõle Szilárd :) látod banán nem terem õsszel a vértesben (sem). narancsból meg-tudja fene miért- de elegem van :)
mondjuk kolbász elfér a vázon

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

a gélevésre még sosem vitt rá a lélek.. lehet hogy segített volna.. de ha lett volna egy frissítõ - finom banánkával - azt azért értékeltem volna :)

banán õsszel a Vértesben ? :) :) na de ridergirl
makk az volt bõven :) itt-ott
szóval igazából csak ilyesmivel lehet gyorsan pótólni az energiahiányt. Nem kell tõle félni. De ne versenyen próbáld ki ha lehet.Egyébként annyira nem problémás a gél. Engem jobban maceráltak a különbözõ ilyen olyan energia ill. sportitalok.Ne arra gondolj amivel a tinik tömik magukat :). Kaptál egy nutrixxion gélt.Tõlük is lehet más formátumú ilyet-olyat kapni-venni.Több fajta ízesítéssel .
Nekem jobban bevált a squeezy energy gel 125 ml-es kis kék flakonos .
Meg ki hogyan szereti a kölünbözõ kiszereléseket. Kis zacsit foggal tépni,kisflakont kitekerni stb. Lehet válogatni.
De a túrórudi mindenek elõtt :) :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
a gélevésre még sosem vitt rá a lélek.. lehet hogy segített volna.. de ha lett volna egy frissítõ - finom banánkával - azt azért értékeltem volna :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem tudom, hogy RG hogy van ezekkel a dolgokkal, de én személy szerint félek a gélektõl, hiába írják rá, hogy természetes anyagokból készült, meg hasonlók, a kinézete mégis kicsit fura, emiatt fosok tõle.. khmm mármint félek :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

a 2. kör.. hm.. a pálya izgalmas volt, de 30 km-tõl annyira hihetetlenül szarul mentem, hogy a végén annak örültem, hogy egyáltalán beértem a célba :P mondjuk számítottam rá h nem leszek a toppon, beteg voltam a héten, ezért nem is edzettem, a terv az volt, hogy elsõ körben visszafogom magam (ugyis a 2. a nehezebb) ez sztem sikerült is és optimális esetben a 2. kört is hasonló (jó) tempóban tudtam volna menni, de hát nem jött össze, szépen lesavasodtak a lábaim, aztán begörcsöltek, aztán megálltam nyújtani, meg megettem minden kajámat (1 sportszelet meg egy müzliszelet :P) persze utána még 5x eléheztem.. hm.. szépen eltologattam a bringát, még Mátyás kútnál ücsörögtem egy 15 percet, aztán bedöcögtem a célba :) ami naggyon durva, hogy több mint 1 órát kaptam Esztitõl, az utolsók között értem be, és mégis 2. lettem a felnõtt nõknél :P :D :D

én az egyik ismerõsömet le is beszéltem a hosszúról mert nem hittem hogy normális idõt tud ott menni. 50 feletti hölgy.
középen ment 1:51-et, gondolhatod mennyit ment volna két körön.
Neked is hosszú volt és nehéz így. De megcsináltad :) és az is szép teljesítmény.
szerintem jobban tetted volna ha energiagéleket ettél volna -adtak is egyet a csomagba- mint a csokit vagy mûzliszeletet. Az sokkal gyorsabban felszívódik.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Hiába kell a verseny rutin (hova álljak a rajtnál kihez csapódjak a tempó miatt). :) Kicsit bánom hogy nem a hosszúra mentem.
Milyen volt a második kör RG??
Nyugodtan jöhettél volna te is Szilárd.

a 2. kör.. hm.. a pálya izgalmas volt, de 30 km-tõl annyira hihetetlenül szarul mentem, hogy a végén annak örültem, hogy egyáltalán beértem a célba :P mondjuk számítottam rá h nem leszek a toppon, beteg voltam a héten, ezért nem is edzettem, a terv az volt, hogy elsõ körben visszafogom magam (ugyis a 2. a nehezebb) ez sztem sikerült is és optimális esetben a 2. kört is hasonló (jó) tempóban tudtam volna menni, de hát nem jött össze, szépen lesavasodtak a lábaim, aztán begörcsöltek, aztán megálltam nyújtani, meg megettem minden kajámat (1 sportszelet meg egy müzliszelet :P) persze utána még 5x eléheztem.. hm.. szépen eltologattam a bringát, még Mátyás kútnál ücsörögtem egy 15 percet, aztán bedöcögtem a célba :) ami naggyon durva, hogy több mint 1 órát kaptam Esztitõl, az utolsók között értem be, és mégis 2. lettem a felnõtt nõknél :P :D :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Milyen jól néz ki német szövegkörnyezetben a Józsefvárosi piac. :) :)
Megy nektek a német mit akartok. :)

Anyám német tanárnõ volt a tatai Eötvös gimnáziumban. Így otthon meg németeknél ragadt rám valami. Ha az ember 14 évesen bekerül egy német ifjúsági táborba egy szem magyarként valahol az NDK-ban akkor két választás van. Vagy a sok málé képû német tanul meg magyarul vagy hogy én tanuljak meg németül. A második jött be. Nagyom kopik de még makogok kicsit. Utána meg angolul tanultam a gimiben és volt néha hasonlóság . Abból is a mókus kategória megy. :) makogás

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Milyen jól néz ki német szövegkörnyezetben a Józsefvárosi piac. :) :)
Megy nektek a német mit akartok. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
aber ein Diplom von Josefstadt Markt ist schlechter, und teurer, und ich habe Problem mint der Sprache, nicht mit dem Uni. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

ich muss deutsch lernen, um ein Diplom zu bekommen.... :( :)

Warum Sie kaufen ein Diplom in Josefstadt Markt ? Schneller :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ich muss deutsch lernen, um ein Diplom zu bekommen.... :( :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Hiába kell a verseny rutin (hova álljak a rajtnál kihez csapódjak a tempó miatt). :) Kicsit bánom hogy nem a hosszúra mentem.

volt több mint 1 km. aszfalt , ott belehet állni bõven , miért a gyerek távon mentél ? :) szillárd is csak sprechen deutsch ahelyett hogy gehen fahrrad nach villapark :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jövõre lesz másik, brutálabb, hordanak rá a srácok még földet :) :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Nem bonyolítom túl, máshova kell állnom aztán ennyi. :) :) A pálya meg itt marad lehet gyakorolni. :) :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
német óra is volt fél12-tõl, hideg is volt.. majdnem lefagytam a fixirõl délben, pedig jól felöltöztem... :)
egyet kell értsek Sysspo-val, 24 óráson nem tömörögtem elöl, jó 3/4 tájra beálltam, elsõ emelkedõhöz mire odaértünk, a profik már elmentek onnan, én meg kényelmesen megelõztem mindenkit.. na jó ez így kicsit arcos volt, szóval küzdve, de elmentem azok mellett, akik lassabbak voltak nálam :D

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Wiloz, szerintem túl bonyolítod. A rajtnál állj oda, ahová Neked szimpatikus egy ilyen szinvonalú versenyen. Bizonyos szintig nem mérvadó. Az eleje elmegy a mezöny pedig megtalálja a megfelelö értékrendet.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Lett volna kölcsön kerekem.
Mondjuk csak lesz még verseny. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ateenál van a hátsókerekem szervizelésen, meg német órán voltam...
repedt felnivel meg nem akartam végig menni... :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
egyik nap bejártuk a rövid távot Ateeval és Wilozzal, de az elsõ emelkedõn felvettem a biztonságos követési távolságot :P :D