Ha nézted a képet akkor lehet látni hogy az alja is hogy meghajolt. Fõleg, hogy a tetejére csapódott.Ehhez nagyon kell menni.
De Mjani01 ígért valamit tegnap.
Aztán semmi. Titkolódzik.
Mit ígértem? Már nem emlékszem?
Ha nézted a képet akkor lehet látni hogy az alja is hogy meghajolt. Fõleg, hogy a tetejére csapódott.Ehhez nagyon kell menni.
De Mjani01 ígért valamit tegnap.
Aztán semmi. Titkolódzik.
A sebesség mindent megold.
Nem tudom hogy történhetett mert jóval elõrébb az egyenes szakasz másik végén volt egy pórázas kutya (mondjuk ennyire ijedtnek zavartnak tûnõ kutyát még nem láttam bár nem vagyok kutya szakértõ) lehet azt kerülte ki, vagy a kocsiból ugrott ki fogalmam sincs. Elég rossz volt bele gondolni hogy ott fekszik a roncsban és nem lehet tenni érte semmit.
gondolom sumakkert játszott.Ma 5 perccel maradtam le errõl:Halálos baleset Csákvár és Majk között - Fotókkal frissítve! | Kék hírek, bulvár | Komárom-Esztergom | kemma.hu KEMMA
Amikor oda értem még volt pulzus, de a kocsit látva nem lehetett sok jóra számítani.
akkor a csomagoláson is elírták
Bloke nyert!
Jani! elsõ sorból hiányzik?
Laci! mangalica szalonna sajnos nincs itthon, de lehet az is jó lenne
nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meglesz a jó megoldás
ha már tápérték, meg energia tartalom meg hasonlók a téma, bemásolok Nektek ide egy táblázatot, tippeljétek meg, hogy milyen típusú étel lehet, holnap megmondom a megoldást.
Átlagosan 100 g termékben:
Energia: 1459 kJ/3432 kcal
Fehérje: 6,2 g
Szénhidrát: 77,4 g
Zsír: <0,1g
segítség: márka nem kell, elég a típus.. tehét mizo tej helyett pl elég, hogy tej
ezzel ki is húztam egy megoldást
ha már tápérték, meg energia tartalom meg hasonlók a téma, bemásolok Nektek ide egy táblázatot, tippeljétek meg, hogy milyen típusú étel lehet, holnap megmondom a megoldást.
Energia: 1459 kJ/3432 kcal
segítség: márka nem kell, elég a típus.. tehét mizo tej helyett pl elég, hogy tej
Hiányzik egy vesszõ.ha már tápérték, meg energia tartalom meg hasonlók a téma, bemásolok Nektek ide egy táblázatot, tippeljétek meg, hogy milyen típusú étel lehet, holnap megmondom a megoldást.
Energia: 1459 kJ/343,2 kcal