Jók ezek az utak nem tudom mit finnyáskodtok valahol még út sincs.
Szilárd tuti versenyszezonra készül, egyre gyanúsabb nekem.
Akkor még nem mentél jó úton.
Jók ezek az utak nem tudom mit finnyáskodtok valahol még út sincs.
Akkor még nem mentél jó úton.
A Kocs- Dad-Bokod út is simán pári-rubé
Szilárd -még túlzásba viszed a bicózást
Nálam a Tata-Kömlőd ami mindent visz Még 1.75ös gumival alacsony nyomáson is azt vártam, hogy legyen már vége
Jók ezek az utak nem tudom mit finyáskodtok valahol még út sincs.
Edited by wiloz, 2014. February 19. - 18:21.
Itt minden út pari-rubé szint.
A Kocs- Dad-Bokod út is simán pári-rubé
Szilárd -még túlzásba viszed a bicózást
azt néztem amúgy, hogy a tatabánya - környe közötti szakasz is kezd repedezni jobb szélen, pedig most csinálták meg egyik évben...
a "pari - rubét" amúgy le lehetne bonyolítani, ha kicsit hosszabb lenne az útvonal
a "pari - rubét" amúgy le lehetne bonyolítani, ha kicsit hosszabb lenne az útvonal
Mit kényeskedsz mint egy gyerek.
Térkövet szeretnél az erdőbe is?
Biztos a kavics szórás is úniós támogatással valósult meg potom 5000 milliárd forintból.
lehet használni meg minden, csak nem országútival, szerintem megyek ma is arra egyet
Wiloz!
Atee azt mondta, hogy úgy emlékszik, neked van eladó ultegra fékváltókarod. Tényleg így van?
A sebesség mindent megold.
Biztos a kavics szórás is úniós támogatással valósult meg potom 5000 milliárd forintból.
Aszfaltotot.legalább olyan kíváló minőségűt mint a kerékpárút híd alatti szakaszán
Akkor outival mennyire járható ?
ne akarj arra országútizni szerintem, esélytelen, a fakitermelés soha nem látott szintre lépett, ezért a sár is elég nagy, valamint ökölnyi nagyságú kövekkel van pótolva az út egy két helyen
én a tervúton mentem egy kört, sok helyen az aszfaltot már kővel pótolták, pár bicajossal találkoztam én is
Akkor outival mennyire járható ?
én a tervúton mentem egy kört, sok helyen az aszfaltot már kővel pótolták, pár bicajossal találkoztam én is
Azt a kört mentem én is csak még ki "gurultam" Várgesztes felé (olyan volt mint valami hegymenet a szél miatt) utánna a rugógyáriútra, a százason meg repültem hazafelé. Tegnap kifejezetten jó idő volt találkoztam is sporttársakkal Dad felől érkeztek plusz tarján felé is haladt egy srác. Bezzeg szilveszterkor mennyien voltunk.
Edited by wiloz, 2014. February 17. - 10:14.
Tegnap szuper edzőpartner volt a szél. :-)
Tekertetek ti is vele?
Mentünk egy Tata-Kocs-Dad-Bokod-Oroszlány-Környe-Tatabánya-Tata kört.Volt szél bőven.De valamiért nem vittek rendesen a lábaim. Visszafelé a kerékpárúton tekertünk. Megnéztük, hogy mennyi vasat tüntettek el.Na meg , hogy akkor pótólják vagy mi a franc. Ha nem pótólják akkor szedjék ki az összeset.Így meg eléggé veszélyes is lehet.Valaki pancser bringás nekimegy a vasnak ami jelenleg több helyen vaskaróként funkcionál és felszúrja rá magát.Azt gondolkodhatnak az illetékesek , hogy ki is a hibás.Újból megcsodáltuk a magyar szakmunkások által kézzel aszfaltozott szakaszt.Csodálatos.Ennyire tellett az építő cégnek? Akkor ne csodálkozzunk, hogy miért pocsékok az új utak , járdák stb.Ma jobb idő van.Hajrá.