Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Az apróban van egy Shimano SHM-300. hmm. :)
A Sidi iszonyatosan drága nekem. :) 50000 Huf az Eagle modell ha jól láttam.
Oakley szemüveg már megvan nekem is de a bukó csak Cratoni.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Úgyhogy: cipõbõl SIDI, szemüvegbõl: OAKLEY, Fejvédõbõl: GIRO, ha valaki bírja pénzzel, nem úgy mint én....

Bukó,napszemüveg megvan,úgy látszik cipõt kéne váltanom.?Á dehogy marad ami van.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mikor spd cipõ vásárlás elõtt voltam, akkor is reklámozták a tdf alatt a sidi cipõket.. megrendeltem 3 hétig vártam rá, majd visszamondtam a rendelést :D
de nagyon tetszenek...
viszont imádom a specimet nagyon :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 posts
Jah, és garis probléma nem volt egyikkel sem

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 posts
én többet is kipróbáltam:
az elsõ Adidas, 2 év után a belseje rapityára szakadt,
a második Shimano M182, kényelmes, merev, rendkívül jól bírja a kiképzést, pedig nem vigyáztam rá, de néhány elázás után akkorát nyúlt mint az atom, a csatot már kopp-ra kell húznom, hogy tartson..
aztán van egy alap Northwawe-m, olcsó volt szlovákiába anno, nem nagy szám, alig tart, viszont tartós darab
a kedvencem pedig a SIDI Eagle, na amíg ezt a lábamra nem húztam, azt hittem a Shimano-nál nincs jobb, pedig de. Könnyû, iszonyat kényelmes, ha kell kapható hozzá egy rahedli alkatrész, o.uti-hoz is ezt használom, használtan vettem, és már így is két éve nyúzom, hihetetlen jó cipõ.
Úgyhogy: cipõbõl SIDI, szemüvegbõl: OAKLEY, Fejvédõbõl: GIRO, ha valaki bírja pénzzel, nem úgy mint én....

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Megnéztem, 2003 as a mostani cipõm. :) Volt két Shimano DX is télire melóba járni na az tényleg elszakadt, meg van egy mt20 az még használható csak elkopott mert télen egész nap abban melóztam.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Amit linkeltem idei év nyár elején vettem,azóta van benne már pár ezer km.Az elõdje szintén shimano,jövõ tavaszal lesz 10éves abba járok melóba míg nincs 5fok alatt hõmérséklet és még van benne 1év tutkó.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Nekem eddig csak Shimano volt/van. Jó régi darabot nyúzok most is (Kb 7-8 éve): Shimano SH-M152 kék (Ruházat | Cipõ | MTB) | Kerékpár Webshop
Ha ennyire tartós lenne akkor már nekem bõven jó. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
nekem az alapmodell shimano fél évig bírta
az alap speci megvan 6 éve
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
a tisza cipõmmel volt eddig garis gondom, de segítõkészek voltak.
egy bringás cipõm volt eddig, az bírja :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

25 helyett 27% lesz az áfa.. ma hallottam, hogy a Matolcsy György szerint januártól 280-290es szintre fog visszamenni az euró... én megvenném idén :D
viszont egyik ismerõsöm akart venni shimano cipõt Levinél, de rá lett beszélve a specializedre, mert hogy jobb a méret választék, a garis ügyintézés stb...

volt már valakinek garis problémája ? nekem még nem. volt / van Diadorám, volt Shimano ,Gaerne is. de futócipõimnél sem volt sosem gond
az hogy nagyobb a méretválasztéka annyira nem probléma mivek csak 1 méret kell :)
már ha nagyobb a méretválaszték
a mostani cipõmet már angliából szereztem be, ott olcsóbb :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Nem,ilyen:Product
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ilyen van neked is Atee: Shimano MTB cipő SH-M123L, méret: 43 - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nekem a specim most 4 éves, ha jól tudom, és bírja alattam, bitang kényelmes, nagyon szellõzik.. és mivel már 4 éve bírja alattam, nagyon túl van méretezve :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Shimanora szavaznék,de ettöl mg lehet jobb a többi is,én shimano párti vagyok,leszek.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Eddig csak Shimano cipõm volt. A Mavic nagyon akciós Specialized et meg nem is kerestem még.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Elég jónak tûnik az idõ! Tekerek egy Tatabánya-Környe-Tata-Tatabánya kört. Ki próbálom a Benger aláöltözõmet.

Na meg jöttem! Zárásként fel tekertem a Turulhoz onnan egy kicsit terepeztem aztán haza. 50Km lett a vége.
A Benger aláöltözõ jól vizsgázott! Nem "fagyott" rám a cucc a hegyrõl lefelé:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
25 helyett 27% lesz az áfa.. ma hallottam, hogy a Matolcsy György szerint januártól 280-290es szintre fog visszamenni az euró... én megvenném idén :D
viszont egyik ismerõsöm akart venni shimano cipõt Levinél, de rá lett beszélve a specializedre, mert hogy jobb a méret választék, a garis ügyintézés stb...

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ma is nagyon jó idõ volt. Még napszemüveg is kellett. :)
Atee-t azt hiszem autóban láttam.
Van valakinek tudomása arról hogy mennyire fognak drágulni a Shimano cipõk tavasszal? :)
Esetleg tapasztalat mondjuk a Mavic cipõkkel kapcsolatban?

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Elég jónak tûnik az idõ! Tekerek egy Tatabánya-Környe-Tata-Tatabánya kört. Ki próbálom a Benger aláöltözõmet.