Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ezt sajna nem tudom megmondani,de van rá esély,mert már postázva van.

Atee!
szerinted megjön január 7ig a pakkom kínából?

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Atee!
szerinted megjön január 7ig a pakkom kínából?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Ma tekertem egy 115Km-es kört Egy reformkori freerider nyomában
Elég jó idõ volt +5°c szél alig autó forgalom minimális. Ezzel megvan ebben az évben a 6000Km

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
3 réteget tegyél be
kiveszed a talpbetétet
és legalulra egy erõsebb papírt, rá egy alufoliát majd egy puhább papírt
én is mentem ma 62 kilcsit a duna parton

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Így van. Tulajdonképpen minden jó ötlet, ami nem jól vezeti a hideget vagy többrétegü de nem terjedelmes.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ez se rossz ötlet.

„Ha 6-ost dobsz, továbbléphetsz a Szanatóriumból!” – Másfél napos pihenőnk Jelandy-ban | 360° bringa

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ez is életképes ötletnek tûnik. :)

„Ha 6-ost dobsz, továbbléphetsz a Szanatóriumból!” – Másfél napos pihenőnk Jelandy-ban | 360° bringa

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
"Csinálnom kell valami szigetelõ réteget a talpbetét és az spd közé."

wiloz,

probálkozz több rétegü papírral - Matula Bácsi után "Téli berek" - vagy sminklemosó vattával. Nálam müködött. Mondjuk én téli cipöt méretben eleve úgy választok már, hogy egy meleg, egy flace és egy soft shell zokni passzoljon bele egyidejüleg.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
11 körül nem jön valaki tekerni? max 1.5-2 órára aszfalton.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

vagyis megvetted ?

Igen. Megvan az elsõ karbont tartalmazó felszerelésem. :)
Télen nem fogom használni mert a régiben is 2 óra után kamásli alatt is lefagy a lábam az spd miatt. Csinálnom kell valami szigetelõ réteget a talpbetét és az spd közé.
Alkatrészes témához visszatérve én is szeretem ha tiszta a bringám, így évekkel nyújthatom a használhatóságát.
Pl van 1994 es Alivio elsõ agyam ami hiba nélkül fut a melós gépemen.

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Lehet sysspo-nak skót felmenõi vannak. Itt Tatán is van egy skót srác. Mindenki hosszúnaciban mászkál de õ még mindig a 20 éve mosott rövid futõgatyájában mászkál zokni nélkül.Lakásában is max. 15 fok. nehogy már izzadjon :).Lánya is fut lehet már láttátok esetleg valamelyik futóversenyen.0 fok körül nekem elég alulra egy szélálló hosszúnadrág.Ennél hidegebbe már felhúzom a cipõre a kamáslit. Úgy hasonló tempónál -mint Jani-két órát szoktam bicózni. Felülre ilyen modernebb technikai ing (nem pamutpóló !!) hosszú mez és egy szélálló bicós felsõ.Utána már kezdek fázni mert lassan annyira izzadok , hogy fázik a hátam tõle.Nem is szabad megállni ilyenkor. Tavaly kipróbáltam egy derékvédõt -tescoba vettem-és nem fázik a derekam.Így hiába ott vizesedik az ing elõször , jobban érzem magam.Nincs a bõrrõl az izzadság elpárolgása ami hõelvonással jár így jobb. Ugyanaz az anyag mint a kamáslim. De lehet hogy öreg vagyok ? :) :) sysspo meg nyomuljon rövidbe , ha bírja hát bírja...............................................
de azért ha látjátok összefagyva szedjétek már össze :) :)

Don.
Régen sokat tekertünk együtt, duatlon váltóban is indultunk kb, mikor a lánya Yoli született, rég nem találkoztam vele, mostanában fõleg a volt párját látom 2keréken.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Shimano cipõnél maradtam. :)
Most már csak a tavaszt várom

vagyis megvetted ?

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
:)"És nem is hûl le a lábad ilyenkor?"

Nem nagyon tapogatom magam:) De ma megnéztem. A kezem kesztyüben volt és hidegebbnek éreztem, mint a térdemet. De tényleg még egyszer: eszembe sem jutna télen rövidgatyában egy terep tekerésre elindulni. Az más téma.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Shimano cipõnél maradtam. :)
Most már csak a tavaszt várom

Hobbytka

Hobbytka

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

A gila nekem bõven elég. :)

Akkor ezt megbeszéltük! :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Nekem MÉG capa van és tényleg fos,
de a gila is.... :P

A gila nekem bõven elég. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hello Jani,

a rövidnadrágos én vagyok, ehhez a részéhez hozzá tudok szólni. Azt hiszem lényeges, amit korábban is írtam, hogy városon belül tekerek rövidgatyában és, akkor, ha nem edzésjelleggel. Akkor viszont mindig úgy. Gyakorlatilag minden nap mikor, mennyit. A sebesség tényleg nem magas igyekszem nem kimelegedni, ha pl. edzést tartani megyek. Ha fáznék biztosan nem így tekernék, mert göncöm van elég, amit terepen használok is. De városban még cipöböl is a nyáriakat használom sokszor zokni nélkül.

"Szóval, csak úgy kíváncsiságból, rövidnadrágban a max pulzus hány %-án lehet kibírni a hideget?"

Sacra olyan 55-60%-ot mondanék. De nem releváns. Rossz nyomon jársz, mert nem a terhelés miatt lesz melegem. Az elején sem fázom. A törzsem viszont optimálisan védett és, ha kell kesztyüt is hordok.

Biztos beépített szélálló membrán van a lábaidban. :)
És nem is hûl le a lábad ilyenkor?

A sebesség mindent megold.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Lehet sysspo-nak skót felmenõi vannak. Itt Tatán is van egy skót srác. Mindenki hosszúnaciban mászkál de õ még mindig a 20 éve mosott rövid futõgatyájában mászkál zokni nélkül.Lakásában is max. 15 fok. nehogy már izzadjon :).Lánya is fut lehet már láttátok esetleg valamelyik futóversenyen.0 fok körül nekem elég alulra egy szélálló hosszúnadrág.Ennél hidegebbe már felhúzom a cipõre a kamáslit. Úgy hasonló tempónál -mint Jani-két órát szoktam bicózni. Felülre ilyen modernebb technikai ing (nem pamutpóló !!) hosszú mez és egy szélálló bicós felsõ.Utána már kezdek fázni mert lassan annyira izzadok , hogy fázik a hátam tõle.Nem is szabad megállni ilyenkor. Tavaly kipróbáltam egy derékvédõt -tescoba vettem-és nem fázik a derekam.Így hiába ott vizesedik az ing elõször , jobban érzem magam.Nincs a bõrrõl az izzadság elpárolgása ami hõelvonással jár így jobb. Ugyanaz az anyag mint a kamáslim. De lehet hogy öreg vagyok ? :) :) sysspo meg nyomuljon rövidbe , ha bírja hát bírja...............................................
de azért ha látjátok összefagyva szedjétek már össze :) :)

Hobbytka

Hobbytka

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

ne sértegessé :) A capa t5 az egy fos. :) Ez gila :) Ez már akár szar is lehet. :)

http://parts.velomir...RST_GILA_T5.jpg

Nekem MÉG capa van és tényleg fos,
de a gila is.... :P

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

nem capa t5?

ne sértegessé :) A capa t5 az egy fos. :) Ez gila :) Ez már akár szar is lehet. :)

http://parts.velomir...RST_GILA_T5.jpg
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9