Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Don.
Régen sokat tekertünk együtt, duatlon váltóban is indultunk kb, mikor a lánya Yoli született, rég nem találkoztam vele, mostanában fõleg a volt párját látom 2keréken.

Yoli vagyis Yolanda
Erzsi ( ex ) jó idõben bicóval nyomta én is sokat láttam

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Ma tekertem egy 115Km-es kört Egy reformkori freerider nyomában
Elég jó idõ volt +5°c szél alig autó forgalom minimális. Ezzel megvan ebben az évben a 6000Km

vasárnapra meg lett a 13 000 km. ebben nincs benne a melóba járás Tatán.és még nincs itt az év vége :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

:)
Gondolom majd 4-500 milliárd forintból kiépül egy 40 széles murvás út amibe belelógnak a fák, részben vízben mocsárban és sínek között fog haladni. :)

ha valaki nagyon kíváncsi rá akkor bejön hozzám a másolóba és megnézheti a terveket
már régóta megvan
jövõ szeptemberig kellene befejezni
de vannak kétségeim sok dologban
ha gondoljátok írok egy kis szösszenetet hogy merre is fog menni és mik az aggályaim

Hobbytka

Hobbytka

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Most értünk haza a Majki tekerésbõl, csodás idõ van kinn!
Aki tud menjen bringázni, ki tudja holnaptól milyen idõ lesz.
Szép napot!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
5miliárdok alatt nem festékezem össze a kezem.:D
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Akkor a feladat adott. :)
Alapítunk egy céget ( nem kell útépítõs mert majd megbízunk egy alvállalkozót akinek legalább 1 talicskája van) MJani01 el kezdi építtetni Székesfehérvár felõl Biketigger Szentendre felõl mi pedig tatabánya felõl, felveszünk rá olyan 4-5 milliárdot aztán szépen festünk egy sárga csíkot az útra. :) Válasszatok hétvégét mikor csináljuk. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én úgy tudom, hogy az Eu-s projekteket csak elõre ellenõrzik. Közben és utólag már nem foglalkoznak vele.

én pl tudok olyan kerékpárutat (eus szintén) ami 2,8 km, gátkoronán megy (a második legolcsóbb a sárga festék után) és 300 millába került ...
és akkoriban 30 milla alatt volt /kilcsi a piaci ár.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én úgy tudom, hogy az Eu-s projekteket csak elõre ellenõrzik. Közben és utólag már nem foglalkoznak vele.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ha el is készül valaha,biztos egy kalap szar lesz,azt boritékolhatjuk.

Nem kerékpár út kell ide,hanem rendet tenni a fejekben.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Hmm. Érdemes megnézni a Balaton körüli kerékpár utat is. Néhol egyszerûen átjönnek rajta a gyökerek máshol pedig nem épült út hanem ki raktak egy pár táblát alsóbb rendû nyaralók közötti utakra és már meg is van a "kerékpárút".
Próbálok optimista lenni így biztos minden rendben lesz az úttal és biztonságos is lesz. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Ok, de a szélességet nem nehéz kontrollálni.Hogy vékonyabb lesz az aszfaltréteg a szükségesnél? Gondolom.....

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ebben nem vagyok biztos. A gyönyörû EU s táblákon olyan összegek vannak amit még kimondani is nehéz.
Az ellenõrzés szerintem elméleti szinten mûködik.
Tatától velencéig aszfaltoztak ha csak 1-2 centivel kevesebb aszfalt lett felhordva az útra akkor is elég szép kis pénzt vághattak zsebre a kedves útépítõk.
8000 ft/m2 árért ajánlottak aszfaltot akkoriban.
Persze ez magyarország itt nem történhet ilyen, úgyhogy ez biztos csak rémhír. :):)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Mivel EU projekt ennyire talán nem egyszerü a korrupció. Hogy ne lenne, azt magam sem gondolnám. A tervezett szélesség 2,7m

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
:)
Gondolom majd 4-500 milliárd forintból kiépül egy 40 széles murvás út amibe belelógnak a fák, részben vízben mocsárban és sínek között fog haladni. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Még nem kezdték el de nincsenek csúszásban.

"A projekt megvalósítása 2012. tavaszán megkezdõdhet. A projekt várható zárása: 2012. év vége."

Reméljük, hogy nem is lesznek.....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
állítólag épül valami, látszik a vonatból is, de én mindig sötétben járok arra :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Urak! Nem tudjátok véletlenül hogyan áll a Tatabánya-Tata közt épülõ kerékpár út? El kezdték egyáltalán már építeni?

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Mennyi idõ alatt sikerült megtenni?
2óránként megálltatok melegedni valahol, vagy hogy..... :)

5óra 15perc. 7óra 15-kor indultunk 13óra 30-kor érkeztünk. Egyszer álltunk meg vizet vételezni Epöl községnél. Nem fáztunk, megfelelõen voltunk öltözve meg az idõ is jó volt.

Hobbytka

Hobbytka

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

Ma tekertem egy 115Km-es kört

Mennyi idõ alatt sikerült megtenni?
2óránként megálltatok melegedni valahol, vagy hogy..... :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
akkor remélme január elsõ hetében megjön, mert kicsit változott a terv és január 7tõl síelek úgy néz ki, és nem februárban... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)