Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Látom ti is szembesültetek az új árakkal.Nagyon úgy néz ki,hogy én szinte már csak országútiban fogok gondolkozni mert a mounti cuccok a 10-esítés óta annyira össszekutyulódtak,hogy beleszarok az egészbe.Egyszerüen olyan elbaszott átételek lettek,hogy az embertelen,mi az,hogy már nincs 44 csak 42 elõl,meg ez a 2x10 faszság,röhejes.Országúton két szezont is ki lehet húzni egy sorral és a lánc is jóval tovább bírja.A rendes mountizás ahogy elnézem luxus-sportá válik.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Hogy hogy XT re váltottál? Úgy néz ki külföldön még reális áron vannak 9 es holmik.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

9 es sort néztem de 20000 Ft lett az ára. :)
Használtan vetted az XT t?
Az általam látott XT 10 sebességes hátsóváltó mondjuk 27000 Ft volt. :):):)

Shimano Deore XT '11 (RD-M773) 10s. Dyna-Sys (Váltás | Váltó | MTB Hátsó váltó) | Kerékpár Webshop

de figyeljétek alul
doboz nélküli 13e (jelenleg elérhetõ is... fura)
dobozos 23e :D :D :D :D :D

Igen én használtan vettem az xt-t (8-9 fokozathoz), pár karc van rajta, de a görgõkön látszik hogy nem futott sokat.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
eddig 5-6ezerbõl megvolt a sor-lánc kombó.. ejj ejj
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Igen XT. Amit a Caprinen használok az is 5000 helyett lett 7800, de talán lesz egy más fogkiosztású 6600 ért. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Wiloz!
9es xt sor? vagy valami egyszerûbb?
ha valami egyszerû, akkor nem csak abbahagyom a bicajozást, de el is adom õket... :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
9 es sort néztem de 20000 Ft lett az ára. :)
Használtan vetted az XT t?
Az általam látott XT 10 sebességes hátsóváltó mondjuk 27000 Ft volt. :):):)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Úgy néz ki teljes erõvel át akarnak szoktatni a 10 sebességes rendszerekre.
Pedig ma jöttem rá, hogy nekem elég lenne hátul 7 tényleg használható fokozat egy vastag lánccal. :)

Én is észrevettem ezt utóbbi napokban. Én 7e forintért (akcióban) vettem 2010ben a 2006os évjáratú Deore hátsó váltómat... Most ugyanaz a váltó 13e forint. A 10sebességes deore XT shadow meg 12. Ez mi? :D
10es lánc 9e forint (a legolcsóbb shimano), 10es sor 12ezer... hát szerintem baxxák meg. :)

Mondjuk ez nekem jó, mert így a 8 fokozatú deore-mat el tudom adni jópénzért. :) Tegnap hoztam a helyére egy xt shadowt.

Amíg a váltókarjaim nem mennek tönkre, vagy nem szüntetik meg a 8as lánc és sor forgalmazását addig én tuti nem váltok 9 vagy 10 fokozatra.

Én a 8 fokozatból én is max 6ot használok, de ott se mindet egyformán.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Úgy néz ki teljes erõvel át akarnak szoktatni a 10 sebességes rendszerekre.
Pedig ma jöttem rá, hogy nekem elég lenne hátul 7 tényleg használható fokozat egy vastag lánccal. :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

a magyar mekgájver :)

"Nemmakesztem" :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Ma volt egy kis túrám Komáromba haveromhoz. Elhoztam tõle pár friss szerzeményt. :)

Na de a lényeg. Camping bringával mentem, vonatra diákbérletem van, campinget meg ingyen vihetem.
Hát Környén az állomás vettem észre hogy leesett a camping bringa támvilláját a vához rögzítõ csavarról az anya (ez a nyeregcsõ "bilincs" csavarja is.
Na nekem nem volt kedvem tolni, úgyhogy gépészpalántaként néztem valami megoldást. Drótot nem találtam a földön, csak sörösdoboz nyitófület. :)

http://users.atw.hu/...g//DSC00291.JPG

Ezzel így 2km-t mentem Komáromban a forgalomban. :)

mod: a kép már a tatabányai állomáson készült. :)

a magyar mekgájver :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ha zargatnak akkor majd én is téged.

Atee!
kicsi sárgák nem zaklattak a postás által? kezdek parázni...

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Atee!
kicsi sárgák nem zaklattak a postás által? kezdek parázni...

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Ma volt egy kis túrám Komáromba haveromhoz. Elhoztam tõle pár friss szerzeményt. :)

Na de a lényeg. Camping bringával mentem, vonatra diákbérletem van, campinget meg ingyen vihetem.
Hát Környén az állomás vettem észre hogy leesett a camping bringa támvilláját a vához rögzítõ csavarról az anya (ez a nyeregcsõ "bilincs" csavarja is.
Na nekem nem volt kedvem tolni, úgyhogy gépészpalántaként néztem valami megoldást. Drótot nem találtam a földön, csak sörösdoboz nyitófület. :)

http://users.atw.hu/...g//DSC00291.JPG

Ezzel így 2km-t mentem Komáromban a forgalomban. :)

mod: a kép már a tatabányai állomáson készült. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

"Az a Casanova az montis vagy országúti szakágban ért fel a csúcsra ?"

Univerzális versenyzöként úton-útfélen tette a dolgát.

"Ha montis akkor milyen gumit használt ?"

Schwalbe Big Jim.

nagy spíler lehetett de lehet jobban szerette a dimbes-dombos terepet mint az idõfutamot :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Nagyon szépen köszönöm. Elfogadom ezt az igen jutányos árat. :) Márciusban szándékozok majd kint bringázni, ha csak akkor mennék el érte az megfelel még? Addig úgyis van pulzusmérõ a szobabringán.

OK, félretéve

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
"Az a Casanova az montis vagy országúti szakágban ért fel a csúcsra ?"

Univerzális versenyzöként úton-útfélen tette a dolgát.

"Ha montis akkor milyen gumit használt ?"

Schwalbe Big Jim.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Az a Casanova az montis vagy országúti szakágban ért fel a csúcsra ? :) Ha montis akkor milyen gumit használt ? :D
Vidra teljesen ki lett okosítva.
Van egy nem használt alap pulzusmérõm. Érdekel ? Mert én most már egy Beurer PM 90-est használok. Ingyé oda adom. Egy feltétellel. Ha használod.
Az akció a készlet erejéig tart. A termék ára tartalmazza az áfát. Bruttóban értendõ.Csak háztartási mennyiséget lehet belõle vásárolni.

Nagyon szépen köszönöm. Elfogadom ezt az igen jutányos árat. :) Márciusban szándékozok majd kint bringázni, ha csak akkor mennék el érte az megfelel még? Addig úgyis van pulzusmérõ a szobabringán.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Miben? Csak nem Casanova nyomdokain haladsz :)

Az intervall edzéssel kapcsolatosan bizonyos értelemben igazad van de Te annak a magas terhelésü formájáról írsz. Az valóban nem kezdöknek való. Intervall viszont minden edzésforma, ahol eltérö intenzitások ciklikusan váltakoznak és ebben a kezdö is megtalálhatja a neki megfelelöt. Szerintem Vidra is.

Az a Casanova az montis vagy országúti szakágban ért fel a csúcsra ? :) Ha montis akkor milyen gumit használt ? :D
Vidra teljesen ki lett okosítva.
Van egy nem használt alap pulzusmérõm. Érdekel ? Mert én most már egy Beurer PM 90-est használok. Ingyé oda adom. Egy feltétellel. Ha használod.
Az akció a készlet erejéig tart. A termék ára tartalmazza az áfát. Bruttóban értendõ.Csak háztartási mennyiséget lehet belõle vásárolni.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

tegnap átléptem az 1000-et :)

Miben? Csak nem Casanova nyomdokain haladsz :)

Az intervall edzéssel kapcsolatosan bizonyos értelemben igazad van de Te annak a magas terhelésü formájáról írsz. Az valóban nem kezdöknek való. Intervall viszont minden edzésforma, ahol eltérö intenzitások ciklikusan váltakoznak és ebben a kezdö is megtalálhatja a neki megfelelöt. Szerintem Vidra is.