Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Miért baj az ha hosszú egy üzenet?Én pont a saját hozzászólásaimat találom problémásnak, mert elég rövidre sikerednek.Tehát én kérek elnézést!
Akkor most kihírdetem :D hogy ÉLJENEK A HOSSZÚ HOZZÁSZÓLÁSOK!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Igazad van, jó lenne ha új tagokkal bõvülne a topic, de úgy látszik hogy a környéken lévõkbõl kevesen vannak itt a fórumon aki meg igen, az lehet hogy nem talál ide. De az is lehet hogy, úgy gondolja hogy õ nem akar ide írni. Egyébként a városban van több honlap ami arra hivatott hogy a helyi bringásokat tömörítse, csak az a baj hogy ezek szinte kizárólag a helyi extrém bringásokat tömörítené. Tehát cc-seknek országutisoknak "nem nagyon van ott keresnivalójuk". Szóval ha az ottani emberek ide is irnának akkor lennénk vagy negyvenen. De senki se ír. Úgyhogy maradunk négyen. Ez van. De azt hiszem hogy egy kis tévedésben vagy hármunkkal kapcsolatban, mi ugyan egy városban lakunk sõt schnellthomassal egy suliba járunk, de még soha nem találkoztunk, ami lehet hogy baj. szóval nem sokkal jobban ismerjük egymást mint téged.
Asszem egy kicsit ez hosszú lett. Bocsi mindenkitõl!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
...Milyen igazad van.De ne érezd magad kívülállónak!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Most hogy így elnézegetem a topicot,tök jól elbeszélgetünk így szûk négyesben. Ennyire kevés embert érdekel akörnyéketeken a téma vagy abszolút nem is ismerik ezt a fórumos topicot.
Én mint kívüláló csak délibábként tudlak bennetek elképzelni beszélgetéseitek alapján, de nektek legalább jó mert tudjátok hogy egymással mi történik és kapcsolatban is vagytok.

Nem kellene valami új tagokkal bõvülni?
:confused:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Jól van na csak nem akartam nagyarc se lenni,nehogy ne tudjak kimenni az ajtón. :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Miért csak hármat?
Nem érdemel többet ez a topic?
Szégyeld magad!:mexico:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Én csak egy szerény hármast mertem betóni' :D
De köszönöm a csillagokat!Ha így folytatjuk akár megasztárok is lehetünk! :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Én értékeltem és természetesen 5 csilagot adtam neki.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Értékelitek a topicot?Hátha valaki látja azt a pár csillagot és beszól:D
Nem,nem úgy szól be! :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Akkor neked nem kell.
Ha tudtok valakit akinek kell akkor szóljatok.;)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sziasztok!

Amúgy van karkötöm,csak nem hordom.nem áll jól nekem. :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Gondoltam egy egész nyaras túra ha már belevágunk. Én úgy gondoltam hogy fel a repülõre ha véget ér a suli aztán majd szeptemberben landolás. Közben meg folyamatos bringázás Brit Kolumbia hegyei között.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Mikor???????? Nyáron, én egész nyáron ráérek. :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Leogang az unalmas. Menjünk inkább brit Kolumbiába. Ott sokkal jobb pályák vannak, és ha jól tudom az az extrém bringázás bölcsõje.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Schnellthomas!!!!!
Azért kell a karkötõ, hogy támogast a rák ellenes kutatást, persze ezt már mxpro fórumos társunk megtette, de így nem menne kárba a karkötõ... Meg újonan asszem 2 ft, de mxpro 150-ért odaadja, sztem ennyi engedményt ad Neked. :)

Mxpro!!
Én Leogangba is elmennék néhány napra, megnézném a dh, meg freeride pályákat, legalább látnpék végre igazi dh pályát is.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Hehe!Mennyiért?Meg minek?Biciklizni kell,nem a nyálat csorgatni.:D

Ha nem kell akkor nem. Csak megkérdeztem. Gondolom nem nagyon függ össze az energiaszeletet kajáló Ullrich képeddel.:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
"Vizsgaidõszak", ezért nem kell suliba mennem, de a vizsgákat már letudtam decemberben.
A floridai utat majd megbeszéljük, de a Húsvét-szigeteken is gondolkodom húsvéti kirándulásként. De majd meglátom.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Schnellthomas nincs szükséged Livestrong karkötõre?

Hehe!Mennyiért?Meg minek?Biciklizni kell,nem a nyálat csorgatni.:D
Király az új sztájl!:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Mi az hogy hétfõtõl indul csak a suli?????????????????????????????
Fel vagyok háborodva én má múlt kedd óta koptatom a suli padjait....
Szólj ha mész Floridába, talán bekapcsolódnék, de ez sokmindentõl függ..

Sunset!!!!!
Én most szeretnék melózni, mert kaptam kölcsön anyukámtó pénzt mezre és azt majd vmikor meg kell adni... Meg utána még sok minden kellene, amihez pénz kell, és ahhoz, hogy pénzem legyen, melózni kell...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Sajna én sehova. Pedig gondoltam már rá hogy el kéne menni Floridába, de asszem jövõre marad.:)
Nekem csak annyi jutott, hogy itthon lógathatom a lábam. Ezzel kell beérnem. De hétfõtöl nekem is suli.:(