A Bárdosban volt egy srác, 1996-ban vagy elõtte végzett.
Elperecelt a Turultól lefele menet és az arca telment szurokkal, amit a dokik sem tudtak teljesen kitisztítani. Szegény!
Én a Turultól lefele 2 dologtól félek:
1. Felfele elõzõ autósok.
2. Kiesik a fogtömésem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. március 08. - 20:09
Írta 2006. március 08. - 19:59
Ha egy autós bunkó velem, akkor én sem türtõztetem magam....
Szerencsére tudom merre vannak buszmegek.... jah bennem nincs meg a félelem, h. felkenõdök egy busz hátuljára, de attól igazán félek, ha egy nagy lejtõn (plul Turul) zúzok le olyan 50es sebességgel, pedig az igazán nem gyors sík úton. vagyis mostanában már nem, mert kezdek leszokni a zúzásról.. remélem érthetõ voltam.
Szerencsére tudom merre vannak buszmegek.... jah bennem nincs meg a félelem, h. felkenõdök egy busz hátuljára, de attól igazán félek, ha egy nagy lejtõn (plul Turul) zúzok le olyan 50es sebességgel, pedig az igazán nem gyors sík úton. vagyis mostanában már nem, mert kezdek leszokni a zúzásról.. remélem érthetõ voltam.
Írta 2006. március 08. - 19:56
Schnellthomas!
Tetszett a köszöntõ? Örülök! Ezen most felbuzdultam! Húú mit kapsz majd szülinapodra!!!:air:
Jó hogy van neted!!!
Tetszett a köszöntõ? Örülök! Ezen most felbuzdultam! Húú mit kapsz majd szülinapodra!!!:air:
Jó hogy van neted!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. március 08. - 19:50
Apa mesélte, hogy jópár bicóst vakartak már le buszok hátuljáról a Ságvári úton, mert a busz hirtelen fékezett a suli melletti gyalogátkelõhelyen.
Hát én csak ettõl félnék. Bár a lányok lehet kicsit betojibbak. De szerintem van olyan buszos, meg autós aki még szándékosan is fékezne.
Tényleg veletek már durvultak autósok úgy, hogy baleset lett a vége? Én egyszer mentem kifele Turul mozis "körforgalomból" és egy buzi fehér Suzukis fékezés nélkül belémjött. Repültem egy dupla-flikk-fakkot. Azt otthagyott.
Szóval a félelmemet az autósokkal (buszosokkal, kamionosokkal...) szemben nem nagyon sikerül legyûrnöm.
Hát én csak ettõl félnék. Bár a lányok lehet kicsit betojibbak. De szerintem van olyan buszos, meg autós aki még szándékosan is fékezne.
Tényleg veletek már durvultak autósok úgy, hogy baleset lett a vége? Én egyszer mentem kifele Turul mozis "körforgalomból" és egy buzi fehér Suzukis fékezés nélkül belémjött. Repültem egy dupla-flikk-fakkot. Azt otthagyott.
Szóval a félelmemet az autósokkal (buszosokkal, kamionosokkal...) szemben nem nagyon sikerül legyûrnöm.
Írta 2006. március 08. - 18:28
:cheers: Ja tényleg!
Boldog Tamás napot Schnellthomas!!!
Füled érejen bokáig!!!
Köszi mindenkitõl a kívánságot.És lapítva megjegyezném...ez a legaranyosabb!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 08. - 18:24
Egyszer az ötössel utaztam leghátul és láttam egy srácot montival, aki követte a buszt Sárberkig. Full a szélárnyékában ment a busznak, szerintem néha csak 1-2 cm volt a busz meg a kereke között.
Hát nem is tudom.Én egyszer még tavaly(2005ben) mentem a csapattársammal dobogókõt mászni és süttõn bekínáltuk magunkat egy kavicsot szállító kamionnak...Esztergomig mentünk mögötte.Össze is jött egy szép átlag 46km/h névvel.
Hogy mire jó,Anett?Hát 80felett már elég adrenalin szaladgál bennem és ez tök jó érzés.Na jó én alapból szenvedélybetege vagyok a magas pulzusnak.
Hát gyerekek...kituningoltam a gipszem talpára egy fa lapot,melyre a bal cipõm stopliját rögzítettem.Nem vagyok megszállott mi?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 08. - 18:16
Nagyon köszönöm a kívánságot!Végre van netem itthon.Úgyhogy megyek pár oldalt vissza,mert leragadtam!ELNÉZÉST,nem tudtam hogy a nõi nemet képviseled!Igaz a tudatlanság nem mentség!Így joggal hibáztathattok.Akkor hát üdvöz légy picike fórumomban.
Írta 2006. március 07. - 20:12
Nini!
Az ember két napig nem néz fel a fórumra és egybõl beindul.
SchnellTomi nagyon Boldog névnapot!
:impra: :winko:
Az ember két napig nem néz fel a fórumra és egybõl beindul.
SchnellTomi nagyon Boldog névnapot!
:impra: :winko:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. március 07. - 18:44
Írta 2006. március 07. - 16:29
:cheers: Ja tényleg!
Füled érejen bokáig!!!
Füled érejen bokáig!!!
Írta 2006. március 07. - 16:22
jólvanna!
Szegénynek oda a lába? Csak nem a bicózástól? Az nem jó!
Alternatíva van elég: fiúk-lányok, gyerekek, emberek, riderek, harcosok, fórumozók, mindenki, everybody, skacok-csajok, hölgyeim-uraim, ...
És a végére még azt is oda lehet írni:
GiveMeFuelGiveMeFireGiveMeThatWichIDesire!:ogien:
Szegénynek oda a lába? Csak nem a bicózástól? Az nem jó!
Alternatíva van elég: fiúk-lányok, gyerekek, emberek, riderek, harcosok, fórumozók, mindenki, everybody, skacok-csajok, hölgyeim-uraim, ...
És a végére még azt is oda lehet írni:
GiveMeFuelGiveMeFireGiveMeThatWichIDesire!:ogien:
Írta 2006. március 07. - 16:18
Írta 2006. március 07. - 15:18
Grolsch szerintem nézd el neki ezt az elírást. Szegénynek nem elég, hogy azt se tudja már, hogy mi történik itt a fórumon, de még a lába is be van gipszelve és nem tud tekerni.
De akkor mi legyen a megszólítás? Helló fiuk lányok! vagy Helló fiúk lány!?
Csak hogy Scnellthomas tudja a legközelebbi alkalommal.
De akkor mi legyen a megszólítás? Helló fiuk lányok! vagy Helló fiúk lány!?
Csak hogy Scnellthomas tudja a legközelebbi alkalommal.
Írta 2006. március 07. - 15:10
Schnellthomas!
Miért van rajtad gipsz?
Emellett muszály megjegyeznem nem vagyok híve a teljes emancipációnak de a Hahó fiúk! címû megszólítás nem egészen helyénvaló!:kapturek:
köszike
Miért van rajtad gipsz?
Emellett muszály megjegyeznem nem vagyok híve a teljes emancipációnak de a Hahó fiúk! címû megszólítás nem egészen helyénvaló!:kapturek:
köszike
Írta 2006. március 07. - 14:40
Sziasztok!
Én tokodaltárói vagyok (Esztergomtól 13,3 kmre). Nincs kedve valakinek velem eddzeni???
Szia!
Hát én lennék a topic gazdája.Szóval ha leveszik a gipszem mehetünk tekergészni.neked feküdne a visegrád - szemntendre - dobogókõ - tokodaltáró útvonal?én azt megjártam tavaly tatabányától tatabányáig.
Hahó fiuk!
Úgy néz ki hogy heti egy alkalommal tudok net elé kerülni bizonytalan ideig.Majd megcsinálják otthon is a netet és akkor minden nap menni fog a hozzászólás.
Mennem is kell.Sziasztok!TEKERJETEK SOKAT ÉS BUKÓT HORDJATOK!
Írta 2006. március 07. - 10:02
Itt vagyok most Keszthelyen! Aztaaa itt nem is esett a hó (na jó csak nagyon-nagyon kicsit) Legalább +10 fok van.
Asszem rossz helyen lakunk! :snieg:
Asszem rossz helyen lakunk! :snieg:
Írta 2006. március 06. - 20:22
Csõ minden földinek!!!
Õrülök hogy van egy ilyen forum, így könnyebben lehet edzõpartnereket találni.
Csak kár hogy most még egy fél évig Németországban tartózkodom...
Na majd szeptemberben...
Szóval aki kedvet érez nyár után egy kis országuti edzegetéshez az nyugodtan keressen:)))) (Nyergesújfalun élek, alapesetben ez Esztergom és Komárom között van, az elõbbitõl 15, az utóbbitól 30 km-re)
Addig meg türelem. Ha jól tudom most otthon úgyis szar az idõ.
Itt (Fekete-erdõ, Karlsruhe) hihetetlen meleg õsz volt, januárban 3 hétig hó, aztán február közepén nyári ujjattlan kesztûben lehetett nyomni 2006 elsõ kilométereit. De most megint hó van itt is. Szopás:(((((
Viszlát
Õrülök hogy van egy ilyen forum, így könnyebben lehet edzõpartnereket találni.
Csak kár hogy most még egy fél évig Németországban tartózkodom...
Na majd szeptemberben...
Szóval aki kedvet érez nyár után egy kis országuti edzegetéshez az nyugodtan keressen:)))) (Nyergesújfalun élek, alapesetben ez Esztergom és Komárom között van, az elõbbitõl 15, az utóbbitól 30 km-re)
Addig meg türelem. Ha jól tudom most otthon úgyis szar az idõ.
Itt (Fekete-erdõ, Karlsruhe) hihetetlen meleg õsz volt, januárban 3 hétig hó, aztán február közepén nyári ujjattlan kesztûben lehetett nyomni 2006 elsõ kilométereit. De most megint hó van itt is. Szopás:(((((
Viszlát
Írta 2006. március 06. - 20:19
Írta 2006. március 06. - 18:25
Engem megismertek a bukómról, mert mindig rajtam van....
C@sco Ventec kék fehér....
Jah mezem az most van folyamatban, Charon fórumozó társunk rajta van a témán.. .
C@sco Ventec kék fehér....
Jah mezem az most van folyamatban, Charon fórumozó társunk rajta van a témán.. .
Írta 2006. március 06. - 15:45
Mezben volt az biztos, de telót nem láttam mert messze volt. De én más bringást nem láttam a környéken.