Ha összejön az alternatív kiállítás az tök jó! Én tuti elmegyek. Tavaly voltam sportkiállításon és nagyon tetszett. Hiányoltam volna, ha idén kimarad.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. March 10. - 09:48
Posted 2006. March 10. - 08:34
Mivel a sportkiállítás olyan lett mint amilyen (legalábbis bringa szempontjából)
szerintem érdemes ezt itt kicsit elolvasni ... hátha lesz valaki akit érdekel egy alternatív "kiállítás" ami csak bringákról szól!
http://forum.bikemag...8&postcount=292
szerintem érdemes ezt itt kicsit elolvasni ... hátha lesz valaki akit érdekel egy alternatív "kiállítás" ami csak bringákról szól!
http://forum.bikemag...8&postcount=292
Posted 2006. March 09. - 22:45
Én a montisokhoz csatlakozom.
A "csajunkon" felbuzdulva több lány is lehetne bringás sorokban. Olyan öröm nézni, mikor sok fiú között ott teker egy-két lány is. Megtöri a társaság monoton hangulatát.
:clap: :lol1:
A "csajunkon" felbuzdulva több lány is lehetne bringás sorokban. Olyan öröm nézni, mikor sok fiú között ott teker egy-két lány is. Megtöri a társaság monoton hangulatát.
:clap: :lol1:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. March 09. - 21:10
Legyen szép idõ szombaton, mert akkor lesz a névnapom és egy nagyot szeretnék tekerni, de most is esik vmi sz*r az égbõl
Ezért moderálni fognak, DE A TÖKÖM KI VAN EZZEL AZ IDÕJÁRÁSSAL.
Bocs mindenkitõl de ez kellett....
nem fogom moderálni, vagy szeretnéd?
értsd: túlzásba azért ne essünk, de ez még pihepötty.
Ezért moderálni fognak, DE A TÖKÖM KI VAN EZZEL AZ IDÕJÁRÁSSAL.
Bocs mindenkitõl de ez kellett....
nem fogom moderálni, vagy szeretnéd?
értsd: túlzásba azért ne essünk, de ez még pihepötty.
Posted 2006. March 09. - 19:59
Emberek nem megyek haza! Küldjétek utánam Keszthelyre a bicómat. Itt olyan jó idõ van, hogy már elárasztották az utcákat a motorosok, meg a bicósok!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 09. - 15:57
Nah kifaragtap a rétegelt fa lapból a talpformát és rácsavaroztam a stoplit,már csak a gipszemhez kell rögzíteni valahogyan!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 09. - 14:59
Hááááát nekem montim van (kelly's viper sf, az egyetlen a városban), de általában országúton rekosgatom bele a kilométereket..... Ano tudjuk, h. montis vagy, mert mutattad a képet a gépedrõl!
Posted 2006. March 09. - 14:41
jah azt elfelejtettem mondani hogy én is montis vagyok ... ha esetleg nem derült volna ki a képembõl
Posted 2006. March 09. - 14:38
Akkor jelentkeznék én is a csaj mögött,hogy országutat gyûröm!
Ne is akard levakarni magadról Anett!Skacok,Anett mátol a csajunk!
Ne is akard levakarni magadról Anett!Skacok,Anett mátol a csajunk!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 09. - 10:46
Én outis vagyok.
Az õsszel vettem egy montit, hogy télen is tudjak tekeregni, de én úgy érzem magam a montin, mint a partra vetett hal. Komolyan nem az én világom.
Az õsszel vettem egy montit, hogy télen is tudjak tekeregni, de én úgy érzem magam a montin, mint a partra vetett hal. Komolyan nem az én világom.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 09. - 08:41
Posted 2006. March 09. - 08:28
egy kérdésem lenne ... az itten összegyült emberkék közül ki outis és ki montis??
csak hogy tudjam
csak hogy tudjam
Posted 2006. March 09. - 08:09
Posted 2006. March 08. - 22:38
Én Etyek-Bia között múltkor beleadtam mindent,de nem tudtam magamból azon a kevés sík terepen 45-nél többet kisajtolni magamból. De a lejtõn viszont a 70 környékét össze szoktam hozni.
Jövõhét szombatra gyurjatok!!!! :clap:
Jövõhét szombatra gyurjatok!!!! :clap:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Posted 2006. March 08. - 21:55
Posted 2006. March 08. - 21:30
orvosolható a problémád!Elkell hagyni a várost!Kint a vidéki utakon nincs gyalogos!
Posted 2006. March 08. - 20:57
Jellemzõ a sofõrökre, bár velem nem csinálnak ilyent, legfeljebb nem adnak elsõbbséget a buznyák szuzukisok meg dévu matizosok akkor üvöltök meg mutogatok, mint egy bolond.... azt utálom igazán, amikor döngetek a fõúton és gyalogosok lelépnek elém, kox fékezés, megvetõen rájuknézek és igyekszem ismét felgyorsulni, h. menne el az összes a városból.
Nah kiírtam magamból minden fájdalmamat....
Thomas izom van a lábadban, vagy nagy a lánctányérod???? Mert azé' kell a síkutas 60hoz ez is az is...nem???
Nah kiírtam magamból minden fájdalmamat....
Thomas izom van a lábadban, vagy nagy a lánctányérod???? Mert azé' kell a síkutas 60hoz ez is az is...nem???
Posted 2006. March 08. - 20:30
Huh én egyszer tatáról hazafelé beakartam állni a busznak a híd aljában.már a csukló mögötti részen jártam a busz végénél amikor rámhúzta a kormányt....olyat ráb*sztam az oldalára hogy az a lemez ami kívül borítja áthorpadt a másik oldalra,bellülre! természetesen annyit ért el,hogy vértesszõlõsõn utolértem és végül beálltam mögé.mérgében kihuzatta 85ig. izgi volt.a jet kútnál beelõztem olyan 60as tempónál és mikor ránéztem a sofõrre a fejáhez tartotta az ujját,jelezve hogy bolond vagyok
Posted 2006. March 08. - 20:25
Schnellthomas!
Húú mit kapsz majd szülinapodra!!!:air:
Idén nem ünneplek már szülinapot!Utálok élni idõnként,csak a bringának élek!
Posted 2006. March 08. - 20:24
Én egyszer mentem kifele Turul mozis "körforgalomból" és egy buzi fehér Suzukis fékezés nélkül belémjött. Repültem egy dupla-flikk-fakkot. Azt otthagyott.
Szóval a félelmemet az autósokkal (buszosokkal, kamionosokkal...) szemben nem nagyon sikerül legyûrnöm.
én addig ütöttem volna amíg mozog!ROHADT SZEMÉT TRÓGER az ilyen!Fúj de undorító.