Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. március 11. - 13:17
Majd figyelem azt a topikot is, meg ezt is. Mikorra várható az idõpont kihelyezése????
Mx! akkor jössz velünk tekerni????
Ha márm indienki kikér magának mindent, akkor én is...
Mx! akkor jössz velünk tekerni????
Ha márm indienki kikér magának mindent, akkor én is...
Írta 2006. március 11. - 13:15
Ja igen,fel is vettelek már! Csak nem vagy fent!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 11. - 13:14
Van msn-em. De az meg is van adva az adataim között. Ha jól tudom nem titkos.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. március 11. - 13:12
Van msned Édes Drága Jószívû Grolsch?vagy telefonszámod?Privibe valamelyiket vagy mindkettõt!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 11. - 13:10
Hi-hi márcsak azért se tolok le senkit. Sõt bocsánat, amiért megfertõztem mindenkit! (nem ígérem, hogy nem fordul elõ többet) :sloneczni
Schnell! A versenyeket már néztem és valószínüleg megjelenek az április 9-én a Stop Cukrászda idõfutamon. Majd jól beégek.
A Tihany kupára is elmennék, de néztem a lányok korábbi eredményeit és meg kell állapítanom, hogy én nem tudok 40 km/órás átlagsebességet produkálni!
Schnell! A versenyeket már néztem és valószínüleg megjelenek az április 9-én a Stop Cukrászda idõfutamon. Majd jól beégek.
A Tihany kupára is elmennék, de néztem a lányok korábbi eredményeit és meg kell állapítanom, hogy én nem tudok 40 km/órás átlagsebességet produkálni!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. március 11. - 12:34
Grolsch-tól már megszoktam,de azért félek a haragjától.Fõleg ha annyit sörözik!
Nem akarok 80nal defektet kapni mert alámdob pár szöget vagy alami szúrós tárgyat!
Azért remélem nem veszi az áldottjószívére!Egy világ dõlne össze bennem!Talán az idei versenylista felvidítja!
1. március 19. KERÉKVÁR-BÉKÁS Idõfutam Budapest Bajnokság táv: 18 km
idõfutam
rövid, hosszú
2. március 26. Tihany Kupa táv: 80/18 km
mezõnyverseny
rövid, hosszú
3. április 9. STOP Cukrászda Idõfutam táv: 30/15 km
idõfutam
rövid, hosszú
4. április 30. V. Péti Nagydíj táv: 21 km
idõfutam
rövid, hosszú
5. május 28. "II. Kínok Kínja" Budapest Bajnokság táv: 110 km
mezõnyverseny
hosszú
6. július 9. Gerecse Kupa táv: 30/100 km
mezõnyverseny
rövid, hosszú
7. szeptember 3. KERÉKVÁR-BÉKÁS Hegyi Idõfutam táv: 14 km
idõfutam
rövid, hosszú
8. szeptember 17. TKTK Mezõnyverseny táv: 30/80 km
mezõnyverseny
rövid, hosszú
9. október 1. "NIMRÓD Kupa táv: 14 km
idõfutam
hosszú
Nem akarok 80nal defektet kapni mert alámdob pár szöget vagy alami szúrós tárgyat!
Azért remélem nem veszi az áldottjószívére!Egy világ dõlne össze bennem!Talán az idei versenylista felvidítja!
1. március 19. KERÉKVÁR-BÉKÁS Idõfutam Budapest Bajnokság táv: 18 km
idõfutam
rövid, hosszú
2. március 26. Tihany Kupa táv: 80/18 km
mezõnyverseny
rövid, hosszú
3. április 9. STOP Cukrászda Idõfutam táv: 30/15 km
idõfutam
rövid, hosszú
4. április 30. V. Péti Nagydíj táv: 21 km
idõfutam
rövid, hosszú
5. május 28. "II. Kínok Kínja" Budapest Bajnokság táv: 110 km
mezõnyverseny
hosszú
6. július 9. Gerecse Kupa táv: 30/100 km
mezõnyverseny
rövid, hosszú
7. szeptember 3. KERÉKVÁR-BÉKÁS Hegyi Idõfutam táv: 14 km
idõfutam
rövid, hosszú
8. szeptember 17. TKTK Mezõnyverseny táv: 30/80 km
mezõnyverseny
rövid, hosszú
9. október 1. "NIMRÓD Kupa táv: 14 km
idõfutam
hosszú
Írta 2006. március 11. - 12:29
Írta 2006. március 11. - 12:28
De most komolyan,nem emlékszem olyan edzésemre ahol ezt a bûvös 40-et meg ne szegtem volna!
Anettól milyen lebaszást kapok majd ezért!
Anettól milyen lebaszást kapok majd ezért!
Írta 2006. március 11. - 12:26
Neten keresztül terjed!
na nézd majd meg az aláírásomat!
na nézd majd meg az aláírásomat!
Írta 2006. március 11. - 12:24
Az ilyen témájú üzenetek írása megengedett, mert ez nagyon tanulságos.
De kikérem magamnak, én tudok olvasni. Csak nem szertek sokat. legalábbis hosszú hozzászólásokat.
Ajjaj engem is elkapott az Anett-féle betegség.
Scnellthomas úgy látszik ez nagyon fertõz. Mindenki meneküljön.
De kikérem magamnak, én tudok olvasni. Csak nem szertek sokat. legalábbis hosszú hozzászólásokat.
Ajjaj engem is elkapott az Anett-féle betegség.
Scnellthomas úgy látszik ez nagyon fertõz. Mindenki meneküljön.
Írta 2006. március 11. - 11:52
Mx bringásTársam,elnézést kérek mélyen megalázkodva olvasni nem tudó õfelsége elött,hogy ilyen hosszú üzit írtam! Hallod nehogy besértõdj a fentiek miatt,CSAK HÜLYÜLÖK!
Szóval kaptam egy emailt nemrég.
Tanulságos!
Lehet próbálkozni a rend derék õreinél ilyen és hasonló magyarázatokkal. Az nem garantált, hogy be is válik...
Egy 70 km/h max. sebességû útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védõbeszéde a bíróságon :
Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette. Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi Franciaországot is a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idõ mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendõ. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendõrök azt mondtak, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend õreinek pontosságát. Tehát 2 km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adjak vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytan vettek el a rend éber õrei.
Hoppá!
A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-et jelent!
Másik baki a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi elõírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember elõtt, vagy mögötte kell becsatolni!
Akkor ha jól számolom a kresz 40-e szerint km/h-ban megadva a kerékpáros 144-el mehet!SZUPER!!!NEM KOPIK TÖBBET A FÉKEM GYEREKEK!!!!!!! :D
Szóval kaptam egy emailt nemrég.
Tanulságos!
Lehet próbálkozni a rend derék õreinél ilyen és hasonló magyarázatokkal. Az nem garantált, hogy be is válik...
Egy 70 km/h max. sebességû útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védõbeszéde a bíróságon :
Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette. Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi Franciaországot is a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idõ mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendõ. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendõrök azt mondtak, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend õreinek pontosságát. Tehát 2 km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adjak vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytan vettek el a rend éber õrei.
Hoppá!
A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-et jelent!
Másik baki a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi elõírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember elõtt, vagy mögötte kell becsatolni!
Akkor ha jól számolom a kresz 40-e szerint km/h-ban megadva a kerékpáros 144-el mehet!SZUPER!!!NEM KOPIK TÖBBET A FÉKEM GYEREKEK!!!!!!! :D
Írta 2006. március 11. - 11:43
nem nem a térdemig van gipszelve,de nem is gipsz valójában,mert ilyen gyantás szunyogháló van rajta.tudjátok az a könnyített kék genyó.de ha a térdemig lenne akkor sem okozna gondot,mert legfeljebb nem ülök a nyeregbe hanem állva tekerek! :D és kikérem magamnak!NEM SPD!LOOK!!!!!!!te jó ég!Grolsch-kórban szenvedek!ááááá...kezdek én is kikérni mindent magamnak!
Puszika Anett!SZERETÜNK AZÉRT!!!
Puszika Anett!SZERETÜNK AZÉRT!!!
Írta 2006. március 11. - 11:18
Hogyan amikor itt punnyadok a suliban?Itt a Jó IDÕ!!!!!!
KI A TERMÉSZETBE!!!!!:cool2: :slonko:
Ki volt az a marha aki kitalálta ,hogy szombaton be kell menni?:scared:
De nem baj, mindjárt megyek haza.
Írta 2006. március 11. - 11:07
Jó reggelt Szili!
Jöhõhétre készülõdik a terep! Ha ilyen jó idõ lesz akkor tök szép lesz a táj, mert elkezd minden rügyezni. Minden zsenge zöld szinbe fog öltözni.
A tegnapi hozzászolásokat olvasva, most már minnél elöbb kéne találkozni a társasággal. Szépen egymásra találunk.
Szombati találkát még egyeztetjük hotmaat-el. Figyeld majd a Tbálinti topicot
Jöhõhétre készülõdik a terep! Ha ilyen jó idõ lesz akkor tök szép lesz a táj, mert elkezd minden rügyezni. Minden zsenge zöld szinbe fog öltözni.
A tegnapi hozzászolásokat olvasva, most már minnél elöbb kéne találkozni a társasággal. Szépen egymásra találunk.
Szombati találkát még egyeztetjük hotmaat-el. Figyeld majd a Tbálinti topicot
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. március 11. - 10:57
Tehát ma a saját gyártmányú "Tomi spd"-del felpattansz a bringára és elmész egy lájtosat zúzni.Ha a térded is gipszbe van akkor az már egy kicsit problémás lesz.
Akkor viszont sajnos csak gondolatban fogsz tudni menni
:-(
Az elég necces, fõleg, ha olyan magas, vagy mint én....
Írta 2006. március 11. - 10:56
Itt a Jó IDÕ!!!!!!
Írta 2006. március 11. - 10:52
Fiúk és Grolsch!!!
Muszály mindig felhozni a lábamat egy picit témának?Járok suliba, csak ma nem kellett mennem, mert a tesitanár elvitte a fél sulit a koripályára és nekem nem kellett mennem,mert sokmindent nem tudtam volna csinálni!ENNYI!A lábamról nem akarok olvasni legabább az 1000. hozzászólásig!
Tehát ma a saját gyártmányú "Tomi spd"-del felpattansz a bringára és elmész egy lájtosat zúzni.Ha a térded is gipszbe van akkor az már egy kicsit problémás lesz.
Akkor viszont sajnos csak gondolatban fogsz tudni menni
:-(
Írta 2006. március 10. - 21:26
Bocsi SchnellT! Többbször nem beszélünk a lábadról, vagyis én nem, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni.
Írta 2006. március 10. - 20:11
Fiúk és Grolsch!!!
Muszály mindig felhozni a lábamat egy picit témának?Járok suliba, csak ma nem kellett mennem, mert a tesitanár elvitte a fél sulit a koripályára és nekem nem kellett mennem,mert sokmindent nem tudtam volna csinálni!ENNYI!A lábamról nem akarok olvasni legabább az 1000. hozzászólásig!
Írta 2006. március 10. - 18:33
azért lett ma olyan sok hozzászólás mert én melóból általában tudok irogatni és Schnellthomas meg otthon fekszik/ül mert gipszbe van a lába és szegényke uncsizik