Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Akkor nem lesz törökbálinti tekerés?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Tomi!

Már csak két nap! Ne játszál a géppel,hanem vitesd ki apáddal magadat a természet lágy õlére.

Mindenki!!!!!
Jövõhét szombaton felölem mehetünk Vértes túrára,legfejlebb hotmaat-et is elrángatom magammal. Tominak is jó lenne bemelegítésnek, mert kb 50-55 km-es lesz a táv,amit mértem. A terep sajna nem tudom milyen.
Este feldobom az útvonalat,hogy tudjátok mégis mire gondoltam.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Jaja.Apum mióta megvette a hangfalszettet azóta megszoktam ijedni a szörnyektõl.Az asztal alatt van a mélynyomó.Nagyon mély hangokat ad le,fõleg a hörgésnél.:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Akkor õ volt. De ne aggódj én se ismertem meg tegnap Grolscht. 2-ra esett le hogy esetleg õ lehet.:)
Én ismerem, nagyon szép játék.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
aha!Rémísztõ volt!
Na megyek FarCry-ozni!Ismeritek?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Jó magas embert láttál kicsit hosszú hajjal?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Azt hiszem Szilárddal találkoztam a boltban ma!Sokan voltak és nem mertem rákérdezni,mert nyuszi vagyok! :D:D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
MA viszem, ha elveszik tõlem, akkor ott hagom, ha nem akkor ma délután mehetünk egy kört, majd felírom a fejleményeket! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Akko most mivan?Szláj a bringád szervízben?Akkor menjünk a jövõhéten!én lehetséges hogy elnézek a Neuzer felé a félkész montimmal.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Reménykedjünk, h. SUnset álma valóra válik és tud jövõ héten kultúráltan tekerni!!!! :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Akkor én megnézem hogyan változtak az útviszonyok a baji erdészház környékén. Sunset Törökbálint környékén akar tekerni jövõ héten.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Mi lesz hétvégén???
Már írtam, de sztem holnap beadom a brinyóm a szervízbe, szal tanulok, meg pakolok, vagy írogatok ide, de az még elválik

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Sunset írt vmi olyat, hogy jövõ héten szertne tekerni errefele.
De akkor ezekszerint a mostani hétvége mindenkinek kollektív lesz ...talán.
Szerintem én szombat pihizek, meg gépelem a dolgozatom,
Vasárnap meg vagy Tihany (Schnell-tõl függ), ha nem akkor meg eemegyek Esztergomba meg vissza 110km

Késõbb még visszanézek. ....
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Részemrõl csak a vasárnap jó igazán. Szombaton max 1-2 Turul jõhet szóba. De vasárnap ráérek délután. Délelõtt meg tanulnom kell.:( Megnéztem az utat, már elolvadt a hó, úgyhogy lehet erdõben is menni. Valakinek valami ötlet idõpont, útvonal szinten?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
okay-okay köszönés téma kibeszélve, mindenki nyalogatja sebeit... Szilárd te találkoztál már 10 outissal? :confused:
más:
Mi lesz most hétvégén?
Hol van a fórum-gazda?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Akkor te kifogod a köszönõsebb országutisokat.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nekem senki nem köszönön elõre, csak a Nedermann Árpi!!! Ha másnak intek, akkor köszönnek, vagy nem, de inkább szoktak...
De most visszagondolva az o.útisok sztem gyakrabban köszönnek rám, mint a montisok. VAgyis 10 oútisból, sztem 7 biztos köszön így vagy úgy, montisoknál nem állítanám ezt.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Nem akartam felhozni, de tényleg nekem is az országutisokkal vannak rossz tapasztalataim. Talán a nagyobb sebesség miatt úgy gondolják hogy nem lenne idejük egymásnak köszönni.:) A montisok tényleg gyakrabban köszönnek.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
ja igen megértelek.
És tényleg tisztelet a kivétenek de (sajnos) köszönés szempontjából szerintem az outisok rosszabbul állnak. A montisok szoktak köszönni, az outisok-nál meg csak elõfordul. Szal van különbség.
Én mindig csak biccenteni szoktam.
És köszönök mindenkinek... próbálok példát mutatni :P

...lefele tényleg nagy volt a cúg! Nekem se tetszett!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Rendben. A köszönésrõ meg annyit hogy gyakran elõfordult, hogy köszöntem és nem köszöntek vissza. Tisztelet a kivételnek. Tehát úgy vagyok vele hogy ha rámköszönnek akkor visszaköszönök, egyébként meg nem nagyon szoktam újabban.
A 3 az már szép. Én csak 2-szer csináltam meg. Féltem hogy még jobban megfázok lefele nagyon fáztam. Ez is gyenge kifogás volt.:(