Akkor nem lesz törökbálinti tekerés?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. March 25. - 12:11
Posted 2006. March 25. - 12:09
Tomi!
Már csak két nap! Ne játszál a géppel,hanem vitesd ki apáddal magadat a természet lágy õlére.
Mindenki!!!!!
Jövõhét szombaton felölem mehetünk Vértes túrára,legfejlebb hotmaat-et is elrángatom magammal. Tominak is jó lenne bemelegítésnek, mert kb 50-55 km-es lesz a táv,amit mértem. A terep sajna nem tudom milyen.
Este feldobom az útvonalat,hogy tudjátok mégis mire gondoltam.
Már csak két nap! Ne játszál a géppel,hanem vitesd ki apáddal magadat a természet lágy õlére.
Mindenki!!!!!
Jövõhét szombaton felölem mehetünk Vértes túrára,legfejlebb hotmaat-et is elrángatom magammal. Tominak is jó lenne bemelegítésnek, mert kb 50-55 km-es lesz a táv,amit mértem. A terep sajna nem tudom milyen.
Este feldobom az útvonalat,hogy tudjátok mégis mire gondoltam.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. March 25. - 11:48
Jaja.Apum mióta megvette a hangfalszettet azóta megszoktam ijedni a szörnyektõl.Az asztal alatt van a mélynyomó.Nagyon mély hangokat ad le,fõleg a hörgésnél.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 25. - 11:46
Akkor õ volt. De ne aggódj én se ismertem meg tegnap Grolscht. 2-ra esett le hogy esetleg õ lehet.
Én ismerem, nagyon szép játék.
Én ismerem, nagyon szép játék.
Posted 2006. March 25. - 11:44
aha!Rémísztõ volt!
Na megyek FarCry-ozni!Ismeritek?
Na megyek FarCry-ozni!Ismeritek?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 25. - 11:43
Posted 2006. March 25. - 11:42
Azt hiszem Szilárddal találkoztam a boltban ma!Sokan voltak és nem mertem rákérdezni,mert nyuszi vagyok! :D:D
Posted 2006. March 25. - 10:43
MA viszem, ha elveszik tõlem, akkor ott hagom, ha nem akkor ma délután mehetünk egy kört, majd felírom a fejleményeket!
Posted 2006. March 25. - 10:22
Akko most mivan?Szláj a bringád szervízben?Akkor menjünk a jövõhéten!én lehetséges hogy elnézek a Neuzer felé a félkész montimmal.
Posted 2006. March 24. - 22:36
Posted 2006. March 24. - 21:09
Akkor én megnézem hogyan változtak az útviszonyok a baji erdészház környékén. Sunset Törökbálint környékén akar tekerni jövõ héten.
Posted 2006. March 24. - 21:05
Mi lesz hétvégén???
Már írtam, de sztem holnap beadom a brinyóm a szervízbe, szal tanulok, meg pakolok, vagy írogatok ide, de az még elválik
Már írtam, de sztem holnap beadom a brinyóm a szervízbe, szal tanulok, meg pakolok, vagy írogatok ide, de az még elválik
Posted 2006. March 24. - 21:04
Sunset írt vmi olyat, hogy jövõ héten szertne tekerni errefele.
De akkor ezekszerint a mostani hétvége mindenkinek kollektív lesz ...talán.
Szerintem én szombat pihizek, meg gépelem a dolgozatom,
Vasárnap meg vagy Tihany (Schnell-tõl függ), ha nem akkor meg eemegyek Esztergomba meg vissza 110km
Késõbb még visszanézek. ....
De akkor ezekszerint a mostani hétvége mindenkinek kollektív lesz ...talán.
Szerintem én szombat pihizek, meg gépelem a dolgozatom,
Vasárnap meg vagy Tihany (Schnell-tõl függ), ha nem akkor meg eemegyek Esztergomba meg vissza 110km
Késõbb még visszanézek. ....
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 24. - 20:59
Részemrõl csak a vasárnap jó igazán. Szombaton max 1-2 Turul jõhet szóba. De vasárnap ráérek délután. Délelõtt meg tanulnom kell. Megnéztem az utat, már elolvadt a hó, úgyhogy lehet erdõben is menni. Valakinek valami ötlet idõpont, útvonal szinten?
Posted 2006. March 24. - 20:56
okay-okay köszönés téma kibeszélve, mindenki nyalogatja sebeit... Szilárd te találkoztál már 10 outissal? :confused:
más:
Mi lesz most hétvégén?
Hol van a fórum-gazda?
más:
Mi lesz most hétvégén?
Hol van a fórum-gazda?
Posted 2006. March 24. - 20:55
Posted 2006. March 24. - 20:52
Nekem senki nem köszönön elõre, csak a Nedermann Árpi!!! Ha másnak intek, akkor köszönnek, vagy nem, de inkább szoktak...
De most visszagondolva az o.útisok sztem gyakrabban köszönnek rám, mint a montisok. VAgyis 10 oútisból, sztem 7 biztos köszön így vagy úgy, montisoknál nem állítanám ezt.
De most visszagondolva az o.útisok sztem gyakrabban köszönnek rám, mint a montisok. VAgyis 10 oútisból, sztem 7 biztos köszön így vagy úgy, montisoknál nem állítanám ezt.
Posted 2006. March 24. - 20:52
Nem akartam felhozni, de tényleg nekem is az országutisokkal vannak rossz tapasztalataim. Talán a nagyobb sebesség miatt úgy gondolják hogy nem lenne idejük egymásnak köszönni. A montisok tényleg gyakrabban köszönnek.
Posted 2006. March 24. - 20:46
ja igen megértelek.
És tényleg tisztelet a kivétenek de (sajnos) köszönés szempontjából szerintem az outisok rosszabbul állnak. A montisok szoktak köszönni, az outisok-nál meg csak elõfordul. Szal van különbség.
Én mindig csak biccenteni szoktam.
És köszönök mindenkinek... próbálok példát mutatni
...lefele tényleg nagy volt a cúg! Nekem se tetszett!
És tényleg tisztelet a kivétenek de (sajnos) köszönés szempontjából szerintem az outisok rosszabbul állnak. A montisok szoktak köszönni, az outisok-nál meg csak elõfordul. Szal van különbség.
Én mindig csak biccenteni szoktam.
És köszönök mindenkinek... próbálok példát mutatni
...lefele tényleg nagy volt a cúg! Nekem se tetszett!
Posted 2006. March 24. - 20:43
Rendben. A köszönésrõ meg annyit hogy gyakran elõfordult, hogy köszöntem és nem köszöntek vissza. Tisztelet a kivételnek. Tehát úgy vagyok vele hogy ha rámköszönnek akkor visszaköszönök, egyébként meg nem nagyon szoktam újabban.
A 3 az már szép. Én csak 2-szer csináltam meg. Féltem hogy még jobban megfázok lefele nagyon fáztam. Ez is gyenge kifogás volt.
A 3 az már szép. Én csak 2-szer csináltam meg. Féltem hogy még jobban megfázok lefele nagyon fáztam. Ez is gyenge kifogás volt.