Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

De mehetünk bármerre!!

Jólvan Buzikám!Elvállalom!Én akartam arra menni,de te mondtad hogy mehetünk bármerre!Úgyhogy ne sírjál nekem itten hogy jajj!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Még te vagy felháborodva?TE?Te,te baromarcú,sárimádó,perverz Álllllat!Te nyomoronc!Én lehetnék felháborodva,hogy életem elsõ montizására ilyen tereped és dagonyát választasz.És ugye majdnem vissza kellett fordulnunk a gányba,mert eltévedtél!Én lehetnék megsértõdve,hogy összebasztattad a ruhámat a hülye sárdagasztásoddal!TE gyökér!Egyszer nem mondtad hogy utálod a sarat,bezzeg én már szegény túristákkal is ordítottam,ugye MX?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
És még egy másik fórumon is rám kened az egészet??????????????? Te állllllllllat, soha többet nem megyek veled, sõt ha látlak a fejemet is elfordítom :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Mit ééén?Mondom te vettél rá hogy olvadó hóba és nyakig érõ sárba tekerjünk!NE HAZUDJ!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
http://pix.bikemag.h...hp?photo=188234
Ilyen lett a bringa és wez kinek köszönhetõ??????? Hát egyszerû a válasz, SCHNELLTHOMASnak!!!!

http://pix.bikemag.h...hp?photo=188233
A cipõmrõl nem is beszélve!!!!

öszönöm SchnellT, köszönöm szépen, h. belevittél ebbe a dagonyába!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát...
Akkor megyek egyedül!De miért én?Te akatál arra menni!Kényszerítettél rá!Mocskos gyerekgyilkos vagy!Neked ez a perverziód,ha sár mehet a pofádba te baromarcu!Én nem megyek többet veled tekerni!Ugye MX?Szilárd egy állat!Sárdagasztó birka!Fúúúúúújjjjjjjjjjj,de ocsmány íze volt!Hogy szeretheted ezt?Normális vagy? :D:D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SchnellT!!!
Veled többet erdõben SOHA!!!!!!!!!
Sõt erdõbe sem megyek soha, eladom a bringám és veszek egy országútit!!! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szláj!Hozz belsõt,mert nekem nincs!Én tudok hozni egy frankó pumpát!Azt nem kell hoznotok!Csak belsõt!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hívhatod felõlem!Na mentem kajálni akkor!Még azért bent leszek fórumon az utcsó pillanatig!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ok akkor hívjam MXet???

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
13:30kor mondjuk a turul aljában.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ok mikor találkozunk??? MEg hol???
Mxet hívjam???

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
ez egy olyan 50km.Bátorítson hogy én egysebességgel megyek! :D

én ezt anno megjártam egy Schwinn Csepel Metro kerékpárral!Még az elõl 1tányéros verzióval,Hátulra is 5sebességet tudtam csiholni!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kmben ez mennyi??? mert sajna baromira nem ismerem a környéket.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Benne vagy egy olyan körbe,hogy felmegyünk a hegybe,fel a csúcsig és a Gorbánál ki,aztán vagy tata vagy Tarján felé.Utóbbi esetben Vértestolnánál bemehetünk vissza az erdõbe!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
A sarat mellõzük, ha nem nagy kérés!!! :) De mehetünk bármerre!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Akár engem is megkérdezhettél volna! :D Akkor tekerünk egyet délután?Gerecse?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SchnellT!!!
Engem láttál és nem vették el a bringám, tök jó!!! Azt mondta a srác, h. túl megolajoztam a láncom és talán annak lehetett hangja.. de ez már nem lényeg, mert csöndesen megy :) vagyis ebben az állati nagy szélben nem hallottam semmi szokatlant :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Sun!

Jelöld a térképen légyszi,hogy merre fogunk eltévedni! :D
Mi van Tbálinton?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát annak több értelme van, ha máshova megyünk, de többen, majd legfeljebb késõbb tekerünk Tbálinton.