Én tudtam, hogy rám kell majd várni. A hosszú tél meg a plusz kilók megtették a hatásukat. De majd tekerek sokat hogy visszanyerjem a tavalyi formám. Szilárd a bringáját félti a sártól azért nem szeret sárban tekerni.Azért tegnap picit paráztam,hogy rám kell majd várni,meg minden.örülök hogy nem így lett.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. March 26. - 13:03
Posted 2006. March 26. - 12:24
Na, ennek örülök!Lemostam a bicajomróm azt a 20kg sarat ami rajta volt már megszáradva.Elkéne neveznem a gépet valakirõl!Az országutimnak is van neve,szerintem nem létezhet egy bringa sem név nélkül!
És amúgy 12kg a bringám,pedig acélvázas és olcsó cuccokból van.Kell a fenének 300.000Ft-ért bringa ha dúrván 30.000Ft-ból is össze lehet dobni egy ilyet!
Azért tegnap picit paráztam,hogy rám kell majd várni,meg minden.örülök hogy nem így lett.Ja és vállalom azt is hogy nekem is tetszik ez a "pofámba-sár-de vagy másfél kg" stílusú montizás.Szilárd valószínûleg azért nem szereti mert málészájú és mindig belefröcsög a szájába a sár. :D
És amúgy 12kg a bringám,pedig acélvázas és olcsó cuccokból van.Kell a fenének 300.000Ft-ért bringa ha dúrván 30.000Ft-ból is össze lehet dobni egy ilyet!
Azért tegnap picit paráztam,hogy rám kell majd várni,meg minden.örülök hogy nem így lett.Ja és vállalom azt is hogy nekem is tetszik ez a "pofámba-sár-de vagy másfél kg" stílusú montizás.Szilárd valószínûleg azért nem szereti mert málészájú és mindig belefröcsög a szájába a sár. :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 26. - 12:11
Megyek. Ha sár van az se baj. Én szeretem a sarat.MX,te jössz még velem tekerni valaha? :D
Posted 2006. March 26. - 10:48
Akkor tehát nem harizol hogy tegnap SÁROS lettél?
Nekem a bringa lemosása lesz a dolgom,mert ilyen öökkhhm állapotban nem túl szép a szobámban.
Nekem a bringa lemosása lesz a dolgom,mert ilyen öökkhhm állapotban nem túl szép a szobámban.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 26. - 09:40
MInnyá esik az esõ, de legalább nem fog fájni a szívem pakolás közben, hogy mehetnék tekerni is...=>minden rosszban van valami jó!!!
Posted 2006. March 26. - 00:27
Nah most komolyra fordítva a szót,az eddigi hülyéskedéssel szembe!
Nagyon köszönöm hogy eljöttetek,Lényegében szuperjónak bírálom az utunkat!Holnap is mehetünk!
Na de tényleg fantasztikusan tetszett a montizás,fõleg a 10000%os manuál váltóm!Jajj és az elsõfékem!Lagalább volt!Nem?
Na de a közeljövõben megcsinálom a gépet rendesen.Amúgy már most megvagyok vele elégedve,nagyon szépen mûködött.Szegény túrázok.Remélem jót röhögtek rajtam! De hát nem bírtam kihagyni!Na jólvan,aludjon jól mindenki én is megyek és visszaalszom,mert már aludtam egy pár órát! Nagyon elfáradtam!Sziasztok!
Szilárd,MXpro köszönök minden türelmet és toleranciát a sár miatt!
Jóéjt!
Nagyon köszönöm hogy eljöttetek,Lényegében szuperjónak bírálom az utunkat!Holnap is mehetünk!
Na de tényleg fantasztikusan tetszett a montizás,fõleg a 10000%os manuál váltóm!Jajj és az elsõfékem!Lagalább volt!Nem?
Na de a közeljövõben megcsinálom a gépet rendesen.Amúgy már most megvagyok vele elégedve,nagyon szépen mûködött.Szegény túrázok.Remélem jót röhögtek rajtam! De hát nem bírtam kihagyni!Na jólvan,aludjon jól mindenki én is megyek és visszaalszom,mert már aludtam egy pár órát! Nagyon elfáradtam!Sziasztok!
Szilárd,MXpro köszönök minden türelmet és toleranciát a sár miatt!
Jóéjt!
Posted 2006. March 25. - 23:45
Annyira szépen fogalmaztál szilárd,hogy már sírok!És köszönjük szépen a megtiszteltetést!Végülis CSAK TE lettél agyonsáros!Igen Szilárd,ez már a megtiszteltetés legteteje!
Legközelebb nem viszünk!MX,te jössz még velem tekerni valaha? :D
Legközelebb nem viszünk!MX,te jössz még velem tekerni valaha? :D
Posted 2006. March 25. - 22:55
http://kep.tar.hu/rapax/50227957#2VV!
Én igyekszem elkerülni a saras részeket( kezdõ montis), erre ma a topikból 3an elmentünk tekerni és nyakig sáros lettem, és ez nem tetszett/ik nekem. Amúgy a képek nem az enyémek, csak a látszat kedvéért linkeltem át.
Így nézett ki a Duna Marton után, és ekkor már egy csomó anyag le is jött.
Posted 2006. March 25. - 22:05
VV!
Én igyekszem elkerülni a saras részeket( kezdõ montis), erre ma a topikból 3an elmentünk tekerni és nyakig sáros lettem, és ez nem tetszett/ik nekem. Amúgy a képek nem az enyémek, csak a látszat kedvéért linkeltem át.
Posted 2006. March 25. - 21:57
Nem értem. Hol itt a baj?http://pix.bikemag.h...hp?photo=188234
Ilyen lett a bringa és wez kinek köszönhetõ??????? Hát egyszerû a válasz, SCHNELLTHOMASnak!!!!
http://pix.bikemag.h...hp?photo=188233
A cipõmrõl nem is beszélve!!!!
öszönöm SchnellT, köszönöm szépen, h. belevittél ebbe a dagonyába!!!
Posted 2006. March 25. - 21:41
Posted 2006. March 25. - 19:59
Azt hiszem ezek után már csak annyi a dolgom, hogy elhatárolódjak az elõttem szólóktól. Beleértve Szilárd fiktív képét, és Schnellthomas buzizását.
Posted 2006. March 25. - 19:24
Igen tanultam, megtanultam, h. Veled montizni sosem!!!!!
Amúgy meg állat szavakból írok spanyoldogát kedden és arra már most kell tanulnom ha akarjátok majd írok fel néhányat, persze ha csak van rá igény
Amúgy meg állat szavakból írok spanyoldogát kedden és arra már most kell tanulnom ha akarjátok majd írok fel néhányat, persze ha csak van rá igény
Posted 2006. March 25. - 18:06
A lelked sose lesz tiszta!Ha így folytatod,akkor tuti hogy sose lesz tiszta!
Amúgy tanultál má ma!Tanultál az esetbõl remélem!:D
Amúgy tanultál má ma!Tanultál az esetbõl remélem!:D
Posted 2006. March 25. - 18:05
Eurosportot nézd!S láss csodát,hogy országuton is van szopás,bõven!Kis vesztes:D
Posted 2006. March 25. - 18:04
Lépek tanulni, majd ha lecsillapodtak a kedélyek jövök viszza!!!!!! legalább a bringám tiszta, azon már túl vagyok...
Posted 2006. March 25. - 18:02
Hát ki a hibás?Errõl beszélünk!Nem tudsz veszíteni!Nem tudod vállalni a következményeket!
Posted 2006. March 25. - 17:58
Hááát bazz még a végén én leszek a hibás, hogy Õ bevitt az erdõbe minket a poffám leszakad!!!!
Posted 2006. March 25. - 17:55
Reakciómat várhatod Fiam!Reakcióm a következõ!Azzal hogy másodszó jogán kijelentetted hogy "de mehetünk bármerre",nos ezzel fellülbíráltad az elõzõ szavad!Tehát mintha beletörõdtél volna,hogy van sár is,így mondtad hogy bármerre mehetünk!Ha azt írod hogy "mehetünk bármerre,DE(!!!) a sarat lehetõleg mellõzzük,mert nem szeretem" akkor már nem megyünk tovább be a gányba!Itt a reakcióm,flúgoskám!
Posted 2006. March 25. - 17:49
[quote name='Kosina Szilárd']A sarat mellõzük, ha nem nagy kérés!!! [quote]
Öhömm, most, h. elvállaltad én is idéznék egyet az egyik kijelentésedre!!
Tehát idejében jeleztem, h. utálom a sarat!!!! Jah és én nem buziztalak le, de még megeshet!!!
Várom a reakciódat!!
Öhömm, most, h. elvállaltad én is idéznék egyet az egyik kijelentésedre!!
Tehát idejében jeleztem, h. utálom a sarat!!!! Jah és én nem buziztalak le, de még megeshet!!!
Várom a reakciódat!!