Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Azért tegnap picit paráztam,hogy rám kell majd várni,meg minden.örülök hogy nem így lett.

Én tudtam, hogy rám kell majd várni. A hosszú tél meg a plusz kilók megtették a hatásukat. De majd tekerek sokat hogy visszanyerjem a tavalyi formám.:) Szilárd a bringáját félti a sártól azért nem szeret sárban tekerni.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Na, ennek örülök!Lemostam a bicajomróm azt a 20kg sarat ami rajta volt már megszáradva.Elkéne neveznem a gépet valakirõl!Az országutimnak is van neve,szerintem nem létezhet egy bringa sem név nélkül!
És amúgy 12kg a bringám,pedig acélvázas és olcsó cuccokból van.Kell a fenének 300.000Ft-ért bringa ha dúrván 30.000Ft-ból is össze lehet dobni egy ilyet! :D

Azért tegnap picit paráztam,hogy rám kell majd várni,meg minden.örülök hogy nem így lett.Ja és vállalom azt is hogy nekem is tetszik ez a "pofámba-sár-de vagy másfél kg" stílusú montizás.Szilárd valószínûleg azért nem szereti mert málészájú és mindig belefröcsög a szájába a sár. :D:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

MX,te jössz még velem tekerni valaha? :D:D

Megyek. Ha sár van az se baj. Én szeretem a sarat.:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Akkor tehát nem harizol hogy tegnap SÁROS lettél?:D
Nekem a bringa lemosása lesz a dolgom,mert ilyen öökkhhm állapotban nem túl szép a szobámban.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
MInnyá esik az esõ, de legalább nem fog fájni a szívem pakolás közben, hogy mehetnék tekerni is...=>minden rosszban van valami jó!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nah most komolyra fordítva a szót,az eddigi hülyéskedéssel szembe!
Nagyon köszönöm hogy eljöttetek,Lényegében szuperjónak bírálom az utunkat!Holnap is mehetünk!
Na de tényleg fantasztikusan tetszett a montizás,fõleg a 10000%os manuál váltóm!Jajj és az elsõfékem!Lagalább volt!Nem?:D
Na de a közeljövõben megcsinálom a gépet rendesen.Amúgy már most megvagyok vele elégedve,nagyon szépen mûködött.Szegény túrázok.Remélem jót röhögtek rajtam! De hát nem bírtam kihagyni!Na jólvan,aludjon jól mindenki én is megyek és visszaalszom,mert már aludtam egy pár órát! Nagyon elfáradtam!Sziasztok!
Szilárd,MXpro köszönök minden türelmet és toleranciát a sár miatt!

Jóéjt!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Annyira szépen fogalmaztál szilárd,hogy már sírok!És köszönjük szépen a megtiszteltetést!Végülis CSAK TE lettél agyonsáros!Igen Szilárd,ez már a megtiszteltetés legteteje! :D
Legközelebb nem viszünk!MX,te jössz még velem tekerni valaha? :D:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

VV!
Én igyekszem elkerülni a saras részeket( kezdõ montis), erre ma a topikból 3an elmentünk tekerni és nyakig sáros lettem, és ez nem tetszett/ik nekem. Amúgy a képek nem az enyémek, csak a látszat kedvéért linkeltem át.

http://kep.tar.hu/rapax/50227957#2

Így nézett ki a Duna Marton után, és ekkor már egy csomó anyag le is jött.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
VV!
Én igyekszem elkerülni a saras részeket( kezdõ montis), erre ma a topikból 3an elmentünk tekerni és nyakig sáros lettem, és ez nem tetszett/ik nekem. Amúgy a képek nem az enyémek, csak a látszat kedvéért linkeltem át.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

http://pix.bikemag.h...hp?photo=188234
Ilyen lett a bringa és wez kinek köszönhetõ??????? Hát egyszerû a válasz, SCHNELLTHOMASnak!!!!

http://pix.bikemag.h...hp?photo=188233
A cipõmrõl nem is beszélve!!!!

öszönöm SchnellT, köszönöm szépen, h. belevittél ebbe a dagonyába!!!

Nem értem. Hol itt a baj?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hány kmt mentünk ma?? Csak úgy kiváncsiságból.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Azt hiszem ezek után már csak annyi a dolgom, hogy elhatárolódjak az elõttem szólóktól.:D Beleértve Szilárd fiktív képét, és Schnellthomas buzizását.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Igen tanultam, megtanultam, h. Veled montizni sosem!!!!!
Amúgy meg állat szavakból írok spanyoldogát kedden és arra már most kell tanulnom :( ha akarjátok majd írok fel néhányat, persze ha csak van rá igény :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
A lelked sose lesz tiszta!Ha így folytatod,akkor tuti hogy sose lesz tiszta! :D

Amúgy tanultál má ma!Tanultál az esetbõl remélem!:D:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Eurosportot nézd!S láss csodát,hogy országuton is van szopás,bõven!Kis vesztes:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Lépek tanulni, majd ha lecsillapodtak a kedélyek jövök viszza!!!!!! legalább a bringám tiszta, azon már túl vagyok...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hát ki a hibás?Errõl beszélünk!Nem tudsz veszíteni!Nem tudod vállalni a következményeket!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hááát bazz még a végén én leszek a hibás, hogy Õ bevitt az erdõbe minket a poffám leszakad!!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Reakciómat várhatod Fiam!Reakcióm a következõ!Azzal hogy másodszó jogán kijelentetted hogy "de mehetünk bármerre",nos ezzel fellülbíráltad az elõzõ szavad!Tehát mintha beletörõdtél volna,hogy van sár is,így mondtad hogy bármerre mehetünk!Ha azt írod hogy "mehetünk bármerre,DE(!!!) a sarat lehetõleg mellõzzük,mert nem szeretem" akkor már nem megyünk tovább be a gányba!Itt a reakcióm,flúgoskám!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
[quote name='Kosina Szilárd']A sarat mellõzük, ha nem nagy kérés!!! :) [quote]

Öhömm, most, h. elvállaltad én is idéznék egyet az egyik kijelentésedre!!
Tehát idejében jeleztem, h. utálom a sarat!!!! Jah és én nem buziztalak le, de még megeshet!!!

Várom a reakciódat!! :)