1222. hozzászólás.Nem 1222ben adták ki az aranybullát?Talán valami ragadt rám törióráról!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. március 26. - 14:02
Még a Dh-ra kellett a tárcsafék!
1222. hozzászólás.Nem 1222ben adták ki az aranybullát?Talán valami ragadt rám törióráról!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 26. - 14:01
De a tárcsát azt nem akkor akarta venni, mielött ANo megjelent köreinkben???
MErt ha igyen, akkkor lehetett még pénze...
MErt ha igyen, akkkor lehetett még pénze...
Írta 2006. március 26. - 13:57
Hogy akartál tárcsaféket venni ha nincs pénzed bowdenre se?NEkem most egyáltalán nincs pénzem,úgyhogy a hátsófék és váltók bekötése kérdõjeles!Mert ugye hátsó fék is kell!
Írta 2006. március 26. - 13:56
De nekem nincs pénzem jelenleg!Talán 8forintot összetudok kaparni,de többet nem!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 26. - 13:51
http://forum.bikemag...read.php?t=2272
Vegyél Te is lécci, minnél többen veszünk, annál olcsóbb lesz a végösszeg!!!!
Vegyél Te is lécci, minnél többen veszünk, annál olcsóbb lesz a végösszeg!!!!
Írta 2006. március 26. - 13:49
Jah és megkell említenem hogy majdnem vettem egy frankó Hayes tárcsaféket Ano barátunktól!
Írta 2006. március 26. - 13:41
Milyen saját mez?
NEkem most egyáltalán nincs pénzem,úgyhogy a hátsófék és váltók bekötése kérdõjeles!Mert ugye hátsó fék is kell!
NEkem most egyáltalán nincs pénzem,úgyhogy a hátsófék és váltók bekötése kérdõjeles!Mert ugye hátsó fék is kell!
Írta 2006. március 26. - 13:34
Ne pörögjünk ennyire, mert össz vissz 3000ftm van, a szüleimtõl meg most fogok pénzt kérni a készülõ mezemre, szal majd csak nyáron lesz aktuális. A lábam amúgy 44es, de nájki cipõbõl 46os kell
Írta 2006. március 26. - 13:33
hát valóban elég ritka,de megígérem hogy egyszer lesz még DH-m is!örülök hogy végre kész a montim,mert lenne kedvem maratonra is eljutni és meglesni,mire vagyok képes ott.
Írta 2006. március 26. - 13:32
Azért az hogy valaki a dh-t és az országuti mûfajt egyszerre mûvelje az elég ritka.
Írta 2006. március 26. - 13:32
Hányas lábad van?Mert tudok valakit akinek talán van eladó cipõje és pedálja.
Írta 2006. március 26. - 13:28
MAradok a bringánaál, nem vagyok ennyire extrém...
Nincs még semmim sajna, majd talán nyáron a szülinapomra meglepetem magam egy pedállal, a cipõre meg vhogyan a zsé
Nincs még semmim sajna, majd talán nyáron a szülinapomra meglepetem magam egy pedállal, a cipõre meg vhogyan a zsé
Írta 2006. március 26. - 13:27
Cipõd van spd-hez?Lehet tudok pedált néköd!Igaz csak 1 oldalát lehet használni.Vagy utánna nézek majd hogy lehet-e kapni olyan fém izét rá,mert elvan törve.
Írta 2006. március 26. - 13:26
Muszály valami olyan sportot választanom amivel a fölös energiáimat életudom vezetni,meg lehet állatkodni is.Országuti nem elég.Rögbivel eltörtem a lábam,Jégkorong csak télen van.Jelenleg a szabadtüdõs merülésért vagyok oda!Nagyon jó lelki békét lehet találni ha nem gondolkodsz,és csak nézel ki a fejedbõl a víz alatt egy nagy visszatartott levegõvel.
Írta 2006. március 26. - 13:23
Elképzelem, ahogy egyi khéten dh versenyre mész, másik héten az országútiddal, nyersz egy dunántúli versenyt!! Érdekes kép!
Én a gépért rakosgattam az árut a tescóban, sajna nem vehettem belõle spdt, erre kellett beruházni, de ez is kellett!
Én a gépért rakosgattam az árut a tescóban, sajna nem vehettem belõle spdt, erre kellett beruházni, de ez is kellett!
Írta 2006. március 26. - 13:19
Az enyém is saját!Dh-t építettem volna,de eladták az orrom elõl a vázat és a villát(???) izé a duplavállas teleszkópot.Így a meglévõ alkatrészeket,mint pl az elsõ és hátsó kerék,stucni,kormány,külsõk ezeket mind eladtam és abból lett ez a gép.Tehát nekem is saját pénzembõl van.Apum most látta elõszõr,mert eddig az ágy alatt voltak eldugva az alkatrészek. 
Ja azokért a cuccokért,meg másfél hónapot rakosgattam az árut az Interspár tejosztáján!
Ja azokért a cuccokért,meg másfél hónapot rakosgattam az árut az Interspár tejosztáján!
Írta 2006. március 26. - 13:16
SchnellT!
Legyen a bringád neve Szilárd, és akkor mehetünk még egy ilyen kört!
AMúgy nem szeretem ha piszkos bringa, meg titkon attól is félek, amit Mx írt, talán azért, mert ezt a bringát önerõmbõl szereztem meg, a szüleimnek egy forintot sem kellett beleadni, ezért féltem jobban mint az átlag.
Legyen a bringád neve Szilárd, és akkor mehetünk még egy ilyen kört!
AMúgy nem szeretem ha piszkos bringa, meg titkon attól is félek, amit Mx írt, talán azért, mert ezt a bringát önerõmbõl szereztem meg, a szüleimnek egy forintot sem kellett beleadni, ezért féltem jobban mint az átlag.
Írta 2006. március 26. - 13:14
Akkor ne is tekerjen annyira,mert a lánc is kopik,meg a gumi és a váltónak sem tesz jót az amatõr stílusa(terhelés alatti váltás)
Na megjött az emlegetett szamár!
A sárdagasztó!
Na megjött az emlegetett szamár!
A sárdagasztó!
Írta 2006. március 26. - 13:11
Nem tudom, ezt tõle kell megkérdezni. De gondolom attól, hogy belemegy a sár és tönkreteszi az alkatrészeket.Mitõl félti?Ez mekkora vicc.
Írta 2006. március 26. - 13:08
Mitõl félti?Ez mekkora vicc. 
Na jó nem röhögök rajta.de akkoris!
mentem lemosni a gépet,úgy fájt a seggem,meg olyan fáradtságot érzek még most is...
Na jó nem röhögök rajta.de akkoris!
mentem lemosni a gépet,úgy fájt a seggem,meg olyan fáradtságot érzek még most is...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére