Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. March 26. - 20:52
Gyerekek,megfertõzött a montizás!Már a Garda Bikefest és a Salzkammergut maraton után érdeklõdöm az interneten!
Kész õrület!
Kész õrület!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 26. - 18:51
Az idõpont részemrõl akkor szombat lenne.
És akkor a várva várt dolog:
Útvonal:
Szárliget vá.-tól a K+-on a Mária szakadék mellett elhaladva Kapberekpuszta, onnan a Z-n Újosztásig,majd balra a K+-on tovább Várgesztesig. Onnan a K-n át Kõhányáspusztai Turistaházhoz. K+-on Gántig. Innen Z háromszögön,majd balra a Z-n Vérteskozmáig és tovább a Z,majd jobbra az S-en Szárig.
Onnan mindenki hazatud menni vonattal Tbányára-Szárligetre.
Kb 55-60km lesz.
a terep sajnos nem tudom milyen,de fellehet a legroszabbra készülni. Ano és Grolsch segítségét majd lehet hogy igénybe fogom venni,mert azért õk már jártak az útvonal egyes részein.
És akkor a várva várt dolog:
Útvonal:
Szárliget vá.-tól a K+-on a Mária szakadék mellett elhaladva Kapberekpuszta, onnan a Z-n Újosztásig,majd balra a K+-on tovább Várgesztesig. Onnan a K-n át Kõhányáspusztai Turistaházhoz. K+-on Gántig. Innen Z háromszögön,majd balra a Z-n Vérteskozmáig és tovább a Z,majd jobbra az S-en Szárig.
Onnan mindenki hazatud menni vonattal Tbányára-Szárligetre.
Kb 55-60km lesz.
a terep sajnos nem tudom milyen,de fellehet a legroszabbra készülni. Ano és Grolsch segítségét majd lehet hogy igénybe fogom venni,mert azért õk már jártak az útvonal egyes részein.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. March 26. - 18:29
Azért írtam, h. olcsóbb lesz, mert vhol olvastam, de talán csak álmodtam..
Remélem most nem folyatatódik ez a tendencia!
Charon úgyis megfogja mondani idõben,hogy melyik mennyibe fog kerülni. Ne aggódj!!!
Posted 2006. March 26. - 18:28
Voltam ma egy nagyon királyat tekerni. Schnelltomi stílusában nyomultam Ou-on montival. Vicces volt, de jól esett nekem, meg az esõ is. 89km-t mentem 3:29 alatt. durván 27-28-as átlaggal nyomultam.
Útvonal:
Etyek-Bia-Páty-Budakeszi-Telki-Bjenõ-Perbál-Tinnye-Perbál-Tök-Zsámbék-Herceghalom-Etyek
Az utolsó fél órát Zsámbéktól félóúton szakadó esõbe tekertem hazáig.
Útvonal:
Etyek-Bia-Páty-Budakeszi-Telki-Bjenõ-Perbál-Tinnye-Perbál-Tök-Zsámbék-Herceghalom-Etyek
Az utolsó fél órát Zsámbéktól félóúton szakadó esõbe tekertem hazáig.
Posted 2006. March 26. - 18:25
Azért írtam, h. olcsóbb lesz, mert vhol olvastam, de talán csak álmodtam..
Posted 2006. March 26. - 18:23
http://forum.bikemag...read.php?t=2272
Vegyél Te is lécci, minnél többen veszünk, annál olcsóbb lesz a végösszeg!!!!
Szláj!
Attól,hogy amrha sokan vesznek nem biztos,hogy olcsobb lesz. Nekem 3 mezem van és mind a 3-nak más volt az ára. Az elsõ eresztés olcsóbb volt mint a 2., mert volt támogató, míg a 2.-nál már nem és ezért egy ezrest ugrott az ára.
Posted 2006. March 26. - 18:15
Posted 2006. March 26. - 16:15
Posted 2006. March 26. - 14:58
MErt most én kajálok,úgyhogy hagyjál békén az msn-nel!Jóvan?HE!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 26. - 14:55
Mi a bajod a Harry névvel ? Amúgy most meg mérnem vagy ott ??? hmm
Posted 2006. March 26. - 14:54
Jójó,bocsesz kis Harry!
nem fog többet elõfordulni!
nem fog többet elõfordulni!
Posted 2006. March 26. - 14:46
Azért az hogy valaki a dh-t és az országuti mûfajt egyszerre mûvelje az elég ritka.
De azért akad olyan is
Thomas ne zaklassá MSN-en mikor eszek
Posted 2006. March 26. - 14:15
Na várjatok csak!Olyan aláírásom lesz hogy csak na!
Posted 2006. March 26. - 14:12
Hát ha így nézzük akkor nem vagy messze tõle!
De elmondanám,hogy 5000 db hozzászólás elegendõ ahoz hogy már ne tudj bringára ülni!Most is dagadt vagy,ne is beszéljünk,ha itt akarsz ülni egész nap és gépelni!Rövideket,mert ugye lefárad a szegény szemecskéd ha 3szónál több van egy hozzászólásban.
De elmondanám,hogy 5000 db hozzászólás elegendõ ahoz hogy már ne tudj bringára ülni!Most is dagadt vagy,ne is beszéljünk,ha itt akarsz ülni egész nap és gépelni!Rövideket,mert ugye lefárad a szegény szemecskéd ha 3szónál több van egy hozzászólásban.
Posted 2006. March 26. - 14:11
Posted 2006. March 26. - 14:10
Szerintem 300. De messze vagy még tõle Télapó!
Posted 2006. March 26. - 14:08
De remélem hamarosan törzsvendég.Tudom hogy a tiéd,direkt nem szóltam és direkt nem gratuláltam Te kis vendég!
Tényleg hány hozzászólástól vagy törzsvendég?
Posted 2006. March 26. - 14:06
Ok. Értem.
Elsiklottunk felette de az enyém volt az 1200. hozzászólás.
Tudom hogy a tiéd,direkt nem szóltam és direkt nem gratuláltam Te kis vendég!
Posted 2006. March 26. - 14:05
Hogy akartál tárcsaféket venni ha nincs pénzed bowdenre se?
Most baszogatsz,mert neked van hátsó féked is?