Nagy Bringatestvérünk most vizslatja át az útvonalat,hogy lelkiekben mire készüljön fel.
Szintet sajna nem tudok mondani,mert nem valami jó a térkép,és nem tudtam semmi kézzel fogható dolgot leolvasni róla.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. March 31. - 17:51
Posted 2006. March 31. - 17:49
Dehát ez nem okozhat neked gondot. Tegnap is mennyit mentél....:love1:Jahj már nézzenek oda,a kis beképzelt királynõ!
Agyam eldobom srácok!
De ha gondolod Szárligetre minden órában indul személyvonat. Azzal elõbb odaérsz mint Sunset.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 31. - 17:43
én ilyenekre alapból felvagyok készülve,de hála égnek még nem kellett soha használnom. Nálam lesznek felszerelések
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. March 31. - 17:42
ha megyek sajna nálam nem lesz semmilyen defektelhárító kütyü. Se belsõ, se ragasztó, esetleg gumileszedõ...
Posted 2006. March 31. - 17:42
Jahj már nézzenek oda,a kis beképzelt királynõ!
Agyam eldobom srácok!
Agyam eldobom srácok!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 31. - 17:41
Valdd be csak azért ez az útvonal, mert titokban nekem akarsz kedveskedni
Csak óvatosan,mert a Tomi még nekem ugrik,hogy mire készülök ellene:bananadan
Posted 2006. March 31. - 17:39
Hmmm. Hát izé......
Útvonal:
Szárliget vá.-tól a K+-on a Mária szakadék mellett elhaladva Kapberekpuszta, onnan a Z-n Újosztásig,majd balra a K+-on tovább Várgesztesig. Onnan a K-n át Kõhányáspusztai Turistaházhoz. K+-on Gántig. Innen Z háromszögön,majd balra a Z-n Vérteskozmáig és tovább a Z,majd jobbra az S-en Szárig.
Útvonal:
Szárliget vá.-tól a K+-on a Mária szakadék mellett elhaladva Kapberekpuszta, onnan a Z-n Újosztásig,majd balra a K+-on tovább Várgesztesig. Onnan a K-n át Kõhányáspusztai Turistaházhoz. K+-on Gántig. Innen Z háromszögön,majd balra a Z-n Vérteskozmáig és tovább a Z,majd jobbra az S-en Szárig.
Posted 2006. March 31. - 17:38
Én már Szárligeten lakom. Valdd be csak azért ez az útvonal, mert titokban nekem akarsz kedveskedni
Posted 2006. March 31. - 17:37
ok! elõkeresem és bemásolom újból.
Posted 2006. March 31. - 17:36
Ok akkor vissznézem!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 31. - 17:35
ha visszalapozol egy keveset akkor az útvonal leírást úgy kezdtem,hogy: Szárliget vá.-..........
Szia Grolsch
én is egy laza bemelegítéssel áttekerek biára az állomáshoz. Gurulj át te is Tbányáról
Szia Grolsch
én is egy laza bemelegítéssel áttekerek biára az állomáshoz. Gurulj át te is Tbányáról
Posted 2006. March 31. - 17:34
bizony Izom Gyuri! Legalább már be leszel melegedve
Posted 2006. March 31. - 17:33
Mimi?Tehát akkor szárligetrõl van az indulás?
Posted 2006. March 31. - 17:31
Akkor mikor lenne a tali és hol?
9:35-kor indul a vonat a délibõl! Azzal jön haverom. Én bián szálok fel rá. Remélem hotmaat is tiszteletét teszi ennél a vonatnál.
Olyan 10:30 környékére van szárligetre kiirva. Az állomástól lenne az indulás.
Posted 2006. March 31. - 17:29
és azon Vipera váltó van?
mert ha nem elõbb utóbb utoléri a véééégzete
Laszáll a Sas és elviszi csemetéinek.
Posted 2006. March 31. - 17:28
Akkor mikor lenne a tali és hol?
Posted 2006. March 31. - 17:26
futás a szervízbe a bringáért és gyerünk holnap tekerni jönni.
Posted 2006. March 31. - 17:25
Hát szia Szilárd!
izé,az úgy volt,hogy...
Na de tényleg,ma szakmaira mentem apámhoz és hamarabb végeztem a programozással,mint terveztem.Ezzel még nem lett volna gond,de egy régi csapattársam hívott tekerni,picit cirmogtam is hogy esik az esõ még,de végül elmentem vele!Látom te is elvoltál azért nélkülem!
Majd legközelebb!
izé,az úgy volt,hogy...
Na de tényleg,ma szakmaira mentem apámhoz és hamarabb végeztem a programozással,mint terveztem.Ezzel még nem lett volna gond,de egy régi csapattársam hívott tekerni,picit cirmogtam is hogy esik az esõ még,de végül elmentem vele!Látom te is elvoltál azért nélkülem!
Majd legközelebb!
Posted 2006. March 31. - 17:12
Hát nem tudom részemröl biztos, hogy kamu, mert regel mikor megláttak, hogy esik elvittem szervizbe a szamarat, meg sárban annyira ugyse lenne kedvem tekerni, mert itt nálunk egész nap eset, csak most sütött ki a nap. Ugylátszik ez az év is nehezen indul bringás szempontból:(
Posted 2006. March 31. - 17:05
ne legyetek már ennyire negatívak! Nálunk most süt a nap hétágra. Ha esik éjszaka,akkor meg mi lesz. Semmi. Részemrõl mindegy,mert én biztos hogy megyek. ( szakadó esõt leszámítva ) De olyan nem lesz