Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Grolsch!!!
Persze TE is csatlakozhatsz, ha szeretnél, sõt így élõben ios megismerhetnélek!!! :)

Nézzétek mit találtam!!!
http://origo.hu/uzle...liardokbol.html ...
Már megvan miért nem használom a kerékpárút hálózatot!!! :D, vagy inkáb :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Pénteken én is megyek szerintem, de a héten csak azon a napon mert eléggé el vagyok havazva sajnos.:(

Én joban el vagyok havazva!!!! :D
NNah akkor péntekre beszéljüünk meg valami erdõs tekerést, mondjuk egyolyan kört, ami a múltkor volt, arra Tata felé?? Ötletek, vagy ha tudtok más utat, mehetünk arra is :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

És akkor pénteken mehetünk egyett!!!

Pénteken én is megyek szerintem, de a héten csak azon a napon mert eléggé el vagyok havazva sajnos.:(
Én vasárnap még találoztam egy kevés sárral de annyi kell. Anélkül nem az igazi.:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
de egy IZÉ vagy! :doubletim

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hát nemtudom mikor lesz a következõ!De akkor sem jöhetsz!:D
Amatõrökkel nem foglalkozunk kérem!Grolsch diktálja a tempót hegyen és nem akarunk várni rád! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
nah itten vagyok megint énis ... látom nagyon jó kis túráról maradtam le ... no de mind1 ...helyette voltam délmagyarországon és finomakat ettem :D

néztem a túrás képeket és észrevettem hogy a javarészt azon az aszfalt úton mentetek ahol én szoktam tartani a vértes edzéseimet ... csak a másik irányba :)

mikor lesz a következõ túra? addigra megpróbálom szabaddá tenni magam ... nameg leadni pár kilót hogy könnyen tudjak veletek tartani :D
Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szláj!Írtam iwiwen a spinning topickba neked! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ugrott a vasárnap, meek melózni, h. legyen spdm!!!!
MIndenki jöjjön a teszkóba vasárnap regel 6 és fél 3 között!!!!És láthat engem élõben!! :D
Kár, h. nem meek versenyezni, de legalább nem törik 2é a monoblockom :D
majd megírom miért, de most lépnem kell! Szejjsztok!!! :)
És akkor pénteken mehetünk egyett!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
persze,majd...majd...majd!Mindig a majd!Majd pénteken mehetünk tekerni még egy lazát aztán pihenõ van vasárnapra!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Én is különben és mindig a szüleim az orrom alá dörgölik, h. egészségtelen, de ezt szooktam meg, elég nehéz ezen változatni, majd pár év múlva változtatok rajta!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Mindig így eszem!Gyorsan és sokat!:D
Igazi beles vagyok!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Akkor egészségedre, bár ez nem egészséges ám, remélem ezt tudod, ha így folytatod, akkor nem fogja bírni a gyomrod és összehányod magad éjjel!! :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Már nem,mert megettem!NÁLAM ENNYI IDEIG TART!:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ÉS én akarok L.L. helyébe lépni, nyál gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Jól értem, akkor megnézhetjük, hogyan eszel online???

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
nem lettem moderálva!Önszántamból mondtam,még mielött moderálna!

És ha jól figyeltek akkor megmutatom hogyan kell bevágni egy zacskó(fél kg) tortelínit és negyedkiló sajtot! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Moderálva lettél priviben? Húúú akkor pénteken meglátogatom a KEDVENC helyem :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hogy milyen állapotban van?õõõ...hát a jóédesk*rva annyukat a favágóknak vagy az illetékes erdészeknek!Megyek fel a DH pályán a jános forrás környékétõl.mikor már felértem a tetejére mit látok?Egy jó nagy halom fa keresztbe az úton csak úgy kivágva,de olyan szinten hogy még gyalog sem lehet átmenni rajta fejed fölé emelt bringával!Hát ilyen állapotban van!Sárral nem találkoztam!!!!!!!!

Lord Lesli!Házunk hûn szolgáló gazdánk!Tényleg nehai hogy sokat káromkodom,de ez elképesztõ ami van!Ami körül vesz minket,kerékpáros társadalmat!TÛRHETETLEN!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Szláj!

Most akkor te országutizni szeretnél,vagy a montid bepánikolt egy kis sár láttán, és nem hajlandó többet terepre menni?

Neem, csak van egy osztálytársam és, aki triatlonozik és Õ mondta, h. lesz ez a versenyszerû dolog és induljunk, veszteni valónk nincs alapon tekerünk egyet megyünk 3an az osztályból...

SchnellT! Milyen állapõotban van a GErecse??? Esetleg pénteken megnézhetjük, ha lesz idõd, vagy Mx Veled!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Annyira jót tekertem ma, hogy csak na, gyúrok az április 9-i amatõr országúti montis versenyre!!!! :)

SchnellT!!
A Bakonyban merre voltál???

Szláj!

Most akkor te országutizni szeretnél,vagy a montid bepánikolt egy kis sár láttán, és nem hajlandó többet terepre menni?
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Egy kis ízelítõ a tegnapi napból:

http://www.kep.tar.hu/hozee/50255005#2

Grolsch,Schnelltomi ez igazán nektek valóterep lett volna. 100%-ban aszfalt, jó néha egy kis vizenjárással.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love: