Grolsch!!!
Persze TE is csatlakozhatsz, ha szeretnél, sõt így élõben ios megismerhetnélek!!!
Nézzétek mit találtam!!!
http://origo.hu/uzle...liardokbol.html ...
Már megvan miért nem használom a kerékpárút hálózatot!!! , vagy inkáb
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. április 04. - 16:12
Írta 2006. április 04. - 15:14
Pénteken én is megyek szerintem, de a héten csak azon a napon mert eléggé el vagyok havazva sajnos.
Én joban el vagyok havazva!!!!
NNah akkor péntekre beszéljüünk meg valami erdõs tekerést, mondjuk egyolyan kört, ami a múltkor volt, arra Tata felé?? Ötletek, vagy ha tudtok más utat, mehetünk arra is
Írta 2006. április 04. - 14:44
Pénteken én is megyek szerintem, de a héten csak azon a napon mert eléggé el vagyok havazva sajnos.És akkor pénteken mehetünk egyett!!!
Én vasárnap még találoztam egy kevés sárral de annyi kell. Anélkül nem az igazi.
Írta 2006. április 04. - 13:46
Írta 2006. április 04. - 13:06
Hát nemtudom mikor lesz a következõ!De akkor sem jöhetsz!
Amatõrökkel nem foglalkozunk kérem!Grolsch diktálja a tempót hegyen és nem akarunk várni rád!
Amatõrökkel nem foglalkozunk kérem!Grolsch diktálja a tempót hegyen és nem akarunk várni rád!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 04. - 09:57
nah itten vagyok megint énis ... látom nagyon jó kis túráról maradtam le ... no de mind1 ...helyette voltam délmagyarországon és finomakat ettem
néztem a túrás képeket és észrevettem hogy a javarészt azon az aszfalt úton mentetek ahol én szoktam tartani a vértes edzéseimet ... csak a másik irányba
mikor lesz a következõ túra? addigra megpróbálom szabaddá tenni magam ... nameg leadni pár kilót hogy könnyen tudjak veletek tartani
néztem a túrás képeket és észrevettem hogy a javarészt azon az aszfalt úton mentetek ahol én szoktam tartani a vértes edzéseimet ... csak a másik irányba
mikor lesz a következõ túra? addigra megpróbálom szabaddá tenni magam ... nameg leadni pár kilót hogy könnyen tudjak veletek tartani
Írta 2006. április 03. - 20:26
Szláj!Írtam iwiwen a spinning topickba neked!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 03. - 20:24
Ugrott a vasárnap, meek melózni, h. legyen spdm!!!!
MIndenki jöjjön a teszkóba vasárnap regel 6 és fél 3 között!!!!És láthat engem élõben!!
Kár, h. nem meek versenyezni, de legalább nem törik 2é a monoblockom
majd megírom miért, de most lépnem kell! Szejjsztok!!!
És akkor pénteken mehetünk egyett!!!
MIndenki jöjjön a teszkóba vasárnap regel 6 és fél 3 között!!!!És láthat engem élõben!!
Kár, h. nem meek versenyezni, de legalább nem törik 2é a monoblockom
majd megírom miért, de most lépnem kell! Szejjsztok!!!
És akkor pénteken mehetünk egyett!!!
Írta 2006. április 03. - 20:18
persze,majd...majd...majd!Mindig a majd!Majd pénteken mehetünk tekerni még egy lazát aztán pihenõ van vasárnapra!
Írta 2006. április 03. - 19:58
Én is különben és mindig a szüleim az orrom alá dörgölik, h. egészségtelen, de ezt szooktam meg, elég nehéz ezen változatni, majd pár év múlva változtatok rajta!!!
Írta 2006. április 03. - 19:54
Mindig így eszem!Gyorsan és sokat!
Igazi beles vagyok!
Igazi beles vagyok!
Írta 2006. április 03. - 19:51
Akkor egészségedre, bár ez nem egészséges ám, remélem ezt tudod, ha így folytatod, akkor nem fogja bírni a gyomrod és összehányod magad éjjel!!
Írta 2006. április 03. - 19:43
Már nem,mert megettem!NÁLAM ENNYI IDEIG TART!
Írta 2006. április 03. - 19:38
ÉS én akarok L.L. helyébe lépni, nyál gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól értem, akkor megnézhetjük, hogyan eszel online???
Jól értem, akkor megnézhetjük, hogyan eszel online???
Írta 2006. április 03. - 19:37
nem lettem moderálva!Önszántamból mondtam,még mielött moderálna!
És ha jól figyeltek akkor megmutatom hogyan kell bevágni egy zacskó(fél kg) tortelínit és negyedkiló sajtot!
És ha jól figyeltek akkor megmutatom hogyan kell bevágni egy zacskó(fél kg) tortelínit és negyedkiló sajtot!
Írta 2006. április 03. - 19:31
Moderálva lettél priviben? Húúú akkor pénteken meglátogatom a KEDVENC helyem
Írta 2006. április 03. - 19:24
Hogy milyen állapotban van?õõõ...hát a jóédesk*rva annyukat a favágóknak vagy az illetékes erdészeknek!Megyek fel a DH pályán a jános forrás környékétõl.mikor már felértem a tetejére mit látok?Egy jó nagy halom fa keresztbe az úton csak úgy kivágva,de olyan szinten hogy még gyalog sem lehet átmenni rajta fejed fölé emelt bringával!Hát ilyen állapotban van!Sárral nem találkoztam!!!!!!!!
Lord Lesli!Házunk hûn szolgáló gazdánk!Tényleg nehai hogy sokat káromkodom,de ez elképesztõ ami van!Ami körül vesz minket,kerékpáros társadalmat!TÛRHETETLEN!
Lord Lesli!Házunk hûn szolgáló gazdánk!Tényleg nehai hogy sokat káromkodom,de ez elképesztõ ami van!Ami körül vesz minket,kerékpáros társadalmat!TÛRHETETLEN!
Írta 2006. április 03. - 19:06
Szláj!
Most akkor te országutizni szeretnél,vagy a montid bepánikolt egy kis sár láttán, és nem hajlandó többet terepre menni?
Neem, csak van egy osztálytársam és, aki triatlonozik és Õ mondta, h. lesz ez a versenyszerû dolog és induljunk, veszteni valónk nincs alapon tekerünk egyet megyünk 3an az osztályból...
SchnellT! Milyen állapõotban van a GErecse??? Esetleg pénteken megnézhetjük, ha lesz idõd, vagy Mx Veled!
Írta 2006. április 03. - 18:00
Annyira jót tekertem ma, hogy csak na, gyúrok az április 9-i amatõr országúti montis versenyre!!!!
SchnellT!!
A Bakonyban merre voltál???
Szláj!
Most akkor te országutizni szeretnél,vagy a montid bepánikolt egy kis sár láttán, és nem hajlandó többet terepre menni?
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. április 03. - 17:50
Egy kis ízelítõ a tegnapi napból:
http://www.kep.tar.hu/hozee/50255005#2
Grolsch,Schnelltomi ez igazán nektek valóterep lett volna. 100%-ban aszfalt, jó néha egy kis vizenjárással.
http://www.kep.tar.hu/hozee/50255005#2
Grolsch,Schnelltomi ez igazán nektek valóterep lett volna. 100%-ban aszfalt, jó néha egy kis vizenjárással.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!