Huh gyerekek,megtérdeltem rendesen!
elmentem fel a turulhoz,végig a gerincen a gorba tetejéig.Ott felfelé indultam,mert a tetején van egy ösvény be az erdõbe tardos felé.nem jó az,mert zsákút.Kijöttem,és az aszfalton lementem tardosra.Megnéztem tardos végén a játszótéren és a tó környékén hogy van-e valami erdei út.SEMMI!!!
Mentem tovább süttõ felé az úton és pár km után találtam egy utat be a susnyásba(erdõbe) Arról betévedtem egy hatalmas mûvelésre váró földterületre.Onnan egy másikra majd egy másikra,mentem a falu felé mert láttam a dombról merre van a helyszínünk.Legalább 8-10 ilyen szántón végigmentem lihegve,mert hát nem ép a legkönnyebb haladni rajta.Beleütköztem egy drótkerítésbe ami le volt hajtva álló ember derékmagasságáig.Azon áttettem a bringát aztán én is utánnamentem:).
Betévedtem egy többszáz hetáros magánterületre.Ha jártatok már arra akkor az a terülte az amibe tévedtem ahol pár mesterséges tó van.Megyek a kerítés mellett 300m után egy kaput láttam oldalról.Zárva volt:DMentem tovább jópárszáz métert.aztán láttam egy hatalmas ojektumot(ház,vagyis villa).
Megindultam arra,átmentem egy ilyen gáton amiben ép nem folydogált a víz.Mentem a ház felé,találkoztam 2 lóval aztán megint kettõvel.elmentem a villa mellett és az elötte álló autó mellett,aztán hirtelen a távolban egy kaput láttam nyitva!Gyorsan megdörgöltem a szemem,mert nem hittem el hogy nyitva van!és NYITVA VOLT!!!gyors kimentem rajta mielött bezárult volna és visszajutottam az aszfaltútra.beértem Süttõre és látom levan zárva az út a keresztezõdésben Dunaalmás felé.szó nélkül bekanyarodtam a bolyák közé hogy arra vegyem utam.A 4-5 fiatal kukásmellényben megbízott "irányítók" közül az egyik rámszól hogy "arra az út levan zá'va!!!"Mondtam neki: És?
mentem dunaalmás felé,a két sáv szabadon juppééé stílusban.Persze megszokásból sokszor hátranéztem hogy jön-e jármû!De sosem jött!A Dunaszentmiklósra vivõ út elött 100méteren keresztül a dunában biciklisztem,mert ellepte az utat.Aztán mentem fel Mikire és közben eleredt az esõ illetve csak pötyörgött a szemét,mert tudta ez a halálom!"Vagy ázzak szarrá vagy legyen jóidõ és süssön a nap" bringás vagyok tudjátok!De ez csak pötyörgött vagy nem aztán megint és végül ismét abbahagyta.Így jöttem hazáig.És aztán bevágtam 3/4-ed kg tortelínit,mert a maradék negyedet az öcsém ette meg mivel itt volt nálunk.Aztán leültem ide a fórum elé,hogy megosszam a mai kalandomat.Végül nem találtam erdei utat a dunapartig!
MX,sajnálom!Sokat mentem és sok minden történ az út során,ezért ilyen hosszú!NEHARI!!!
Jajj és akkor már ezennel kihirdetném magamat gyõztesnek,mert senki nem írt ennél hosszabb hozzászólást a topicunk történetében!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)