Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

SchnellT!
Mennyi térerõd volt délután, mert alig értettem amit mondtál, ezért nem volt annyira tartalmas a délutáni telefonbeszélgetésünk, de szerencsére a lényeget hallottam :)

Nincs sár fent,egy gramm hó se és egy csepp víz sem ami patakban folnya levelé!!!!!Bár ez az esõ most begányol most! :(
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Huh gyerekek,megtérdeltem rendesen!
elmentem fel a turulhoz,végig a gerincen a gorba tetejéig.Ott felfelé indultam,mert a tetején van egy ösvény be az erdõbe tardos felé.nem jó az,mert zsákút.Kijöttem,és az aszfalton lementem tardosra.Megnéztem tardos végén a játszótéren és a tó környékén hogy van-e valami erdei út.SEMMI!!!
Mentem tovább süttõ felé az úton és pár km után találtam egy utat be a susnyásba(erdõbe) Arról betévedtem egy hatalmas mûvelésre váró földterületre.Onnan egy másikra majd egy másikra,mentem a falu felé mert láttam a dombról merre van a helyszínünk.Legalább 8-10 ilyen szántón végigmentem lihegve,mert hát nem ép a legkönnyebb haladni rajta.Beleütköztem egy drótkerítésbe ami le volt hajtva álló ember derékmagasságáig.Azon áttettem a bringát aztán én is utánnamentem:).
Betévedtem egy többszáz hetáros magánterületre.Ha jártatok már arra akkor az a terülte az amibe tévedtem ahol pár mesterséges tó van.Megyek a kerítés mellett 300m után egy kaput láttam oldalról.Zárva volt:DMentem tovább jópárszáz métert.aztán láttam egy hatalmas ojektumot(ház,vagyis villa).
Megindultam arra,átmentem egy ilyen gáton amiben ép nem folydogált a víz.Mentem a ház felé,találkoztam 2 lóval aztán megint kettõvel.elmentem a villa mellett és az elötte álló autó mellett,aztán hirtelen a távolban egy kaput láttam nyitva!Gyorsan megdörgöltem a szemem,mert nem hittem el hogy nyitva van!és NYITVA VOLT!!!gyors kimentem rajta mielött bezárult volna és visszajutottam az aszfaltútra.beértem Süttõre és látom levan zárva az út a keresztezõdésben Dunaalmás felé.szó nélkül bekanyarodtam a bolyák közé hogy arra vegyem utam.A 4-5 fiatal kukásmellényben megbízott "irányítók" közül az egyik rámszól hogy "arra az út levan zá'va!!!"Mondtam neki: És?
mentem dunaalmás felé,a két sáv szabadon juppééé stílusban.Persze megszokásból sokszor hátranéztem hogy jön-e jármû!De sosem jött!A Dunaszentmiklósra vivõ út elött 100méteren keresztül a dunában biciklisztem,mert ellepte az utat.Aztán mentem fel Mikire és közben eleredt az esõ illetve csak pötyörgött a szemét,mert tudta ez a halálom!"Vagy ázzak szarrá vagy legyen jóidõ és süssön a nap" bringás vagyok tudjátok!De ez csak pötyörgött vagy nem aztán megint és végül ismét abbahagyta.Így jöttem hazáig.És aztán bevágtam 3/4-ed kg tortelínit,mert a maradék negyedet az öcsém ette meg mivel itt volt nálunk.Aztán leültem ide a fórum elé,hogy megosszam a mai kalandomat.Végül nem találtam erdei utat a dunapartig!

MX,sajnálom!Sokat mentem és sok minden történ az út során,ezért ilyen hosszú!NEHARI!!!
Jajj és akkor már ezennel kihirdetném magamat gyõztesnek,mert senki nem írt ennél hosszabb hozzászólást a topicunk történetében! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
SchnellT!
Mennyi térerõd volt délután, mert alig értettem amit mondtál, ezért nem volt annyira tartalmas a délutáni telefonbeszélgetésünk, de szerencsére a lényeget hallottam :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Köszi Mx, h. kisegítettél!!! :)
Jelzem esik az esõ, az elsõgumim kezd cserére érni, és baromi nagy szél fúj!!!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

szóval te arra az utra gondolsz ami kivisz a turul mögötti hegygerincre és végig megyünk a baji vadászház irányában majd a Gorbatetõnél lyukadunk ki és onnan tatára majd onnan haza!?

mert ha erre gondoltál akkor abban énis benne lennék ... kis kiruccanás jólesne már nekem is :)

Arra gondolt.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Biztosan erre gondoltam!!
SchnellT és Mx jobban ismerik a helyet mint én.....

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
szóval te arra az utra gondolsz ami kivisz a turul mögötti hegygerincre és végig megyünk a baji vadászház irányában majd a Gorbatetõnél lyukadunk ki és onnan tatára majd onnan haza!?

mert ha erre gondoltál akkor abban énis benne lennék ... kis kiruccanás jólesne már nekem is :)
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

péntek délután ki és hova akar tekeni?

Mert lehet hogy pénteken benne lennék egy kis tekerésben :)

a szombat az még nekem nagyon képlékeny, de lehet hogy az is jó lesz, bár még nem 100as

Hogy pénteken merre tekerünk???
Még kiderül, bár ha nem fog esni az esõ, akkor én benne lennék egy olyanban, amit már sokszor letekertünk, vagyis a turulnál a kiskilátóval szemben be és azon az úton végid, majd be Tatára és haza, bár ez a sporttársaktól is függ!!! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hah,na én azért most felöltözök és elmegyek megnézem mi a pálya valójában a szombati dunalesõ túra útvonalával kapcsolatban.

Legyetek jók és szurkoljatok hogy ne eredjen el az esõ!
Köszi!

Leslirõl tud valaki valamit?Olyan nagyon eltünt mostanában!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
én tudok egy jó erdei utat lábatlanra ... de az nagyon húzós túra lesz akkor ... lehet hogy világosban vissza se érnénk ... nem beszélve a kb 80-90km-es túráról aminek 80%-a terep aminek kb 40-50%-a masszív terep :)
Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Én akarok menni pénteken tekerni.Ma is lehet hogy még elmegyek megnézem merre kell menni tardos erdelyében a dunapartra.Esõkabátot viszek azt hiszem!:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
péntek délután ki és hova akar tekeni?

Mert lehet hogy pénteken benne lennék egy kis tekerésben :)

a szombat az még nekem nagyon képlékeny, de lehet hogy az is jó lesz, bár még nem 100as
Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Nem rossz ötlet a szombati túra. De én csak akkor megyek ha úszunk is egyet a Dunában.:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Én benne vagyok a szombatba,csak ne nyávogj mint egy plázakurva:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Bízzunk bene, h. nem!!! NA megyünk szombaton???? Lécci kécci lécci :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
de ott sár is lesz szerintem!Igaz engem nem zavar,csak lesz olyan személy is a társaságban akit annál inkább!Igen Szilárdom,rád gondoltam!:D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Fiúk... Grolsch!!!
VAn egy ötletem szombatra! Nézzük meg bringával a Duna partot, vagyis a 3ad fokú árvízvédelmet.
A tervem a következõ, erdei úton ki Tardosra és onnan me gállítólag 10-15km a Duna part, dwe ha van ellen vetésetek, akkor szívesen fogadom :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
amúgy voltam tekerni!Még az erdõben is fúúú't a szééé'!!!koldusszállás felõl mentem a gerincre majd ki a gorba tetejére onnan le tatára oszt haza.Fincsi volt,jól esett,és rengeteg állattal találkoztam az erdõben,mivel egyedül voltam és kussba maradtam.Amúgy a Vértesben is láttunk volna,csak az Anett mindig sikongatott ha 180fölé ment a pulzusa!!! :D:D:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
"Jelenleg 1500 kilométer kerékpárút található Magyarországon."

Hát meg még el is hiszem!

Másik:

"Nem csak egy aszfaltréteget terítenek el, gyakorlatilag ugyan arra van szükség, mint egy autópálya építésekor: nyomvonal-kijelölés, a terület kisajátítása, régészeti feltárás és lõszermentesítés elõzi meg az építkezést"

Akkor itt nem lesz semmiféle kerékpárút építés,mert az autópályák sem épülnek valami hû de nagyon gyorsan!
Az az igazság fiúk és Grolsch,hogy............SIRALMAS A HELYZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Ötletek, vagy ha tudtok más utat, mehetünk arra is :)

Nekem nagyon megfelel az az út.:) De ha másfele akartok menni akkor abban is benne vagyok.