Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2006. April 06. - 12:53
Posted 2006. April 06. - 12:50
Mondjuk tényleg ne szegény Grolsch-al szivozzunk, ha már ö az egyetlen lány a topickban, mert a végén itthagy minket azt jól itt maradunk.:cry:
Posted 2006. April 06. - 12:39
vagy talán bepróbálkoztál nála és kikosarazott, hogy ennyire durva vagy vele? Szerintem attól még nem kéne (már ha tényleg ez a szitu) ... viszont ha meg nem akkor kérlek egy kicsit legyél már "normálisabb/udvariasabb", mert bár sokmindent elviselek, de lassanként kezd gyülni bennem a sok-sok sértõ beszólásod, mégha azok nem is hozzám lettek intézve ...
szerintem is sokkal jobb nyugalomban és békében megbeszélni a dolgokat ...
písz ...
Posted 2006. April 06. - 12:33
Gyerekek ne öljétek egymást legyen béke és szeretet:afro: "Make love not war"
Posted 2006. April 06. - 12:23
Posted 2006. April 06. - 12:18
Ki adott ki hangokat?He?Nekem még 140volt a pulzusom mikor te már 180felett jártál.nem is tudom ki nyögdécselt a hegyen fölfelé ketté álló fülekkel és hatalmas mosolynak látszó vicsorral! :D
A visongatáson kívül ehez értesz még a legjobban,hogyan kell hamar lelépni!
Posted 2006. April 06. - 12:12
(M)Anoka! Hát lehet hogy kicsit eltévedtem,de csak egy kicsit!Ha jól sejtem arra gondolsz,hogy a vértestolnai réten átgázolva egyenesen arra kell menni ahonnan a Gerecse5 ér ki.Na majd megnézem pontosan a térképet.bekötöttem az elsõ váltót,úgyhogy semmiféle jelentõs emelkedõ nem foghat ki rajtam!
nem nem ... nem arra gondoltam!
Tardosról egyenesen fel a Gerecse oldalára ... elsõnek valami széles út megy aztán arról ágazik le balra kb100-150 méterrel arrébb a túrista útvonal (nemtudom milyen jelzés) és azon végigmenvén (kb 3-4 km) kiérsz egy nagy lejtõre aztán pici aszfalt majd zúzott köves út majd az a puszta vagy mi amirõl beszéltem ahol van egy ilyen emlékmûszerüség: emlékmûszerûség
és onnan tovább kell menni sok-sok mászással majd egy nagyon jó lejtõs cik-cakkos szakasszal beérsz Lábatlanra ... ha érdekel akkor megmutatom 1szer!
Posted 2006. April 06. - 12:09
Grolsch! Kikérem magamnak,én nem nyávogok,az te vagy!És egy szavatok nem lehet a teljesítményemre mert közepet hajtottam a táv egész részén!
Nem a tekerõ teljesítményedet kritizáltam. Mindig félreérted. Nem lehet hogy fóbiád van?
áÁÁÁÁÁÁÁÁááá Schnell fél, hogy a teljesítményét kritizálják! Hihihihhihi
Szóva: Nem is azt írtam, hogy nyávogsz, kérlek idézz pontosabban.
Azt írtam vonyítasz. Mint a kismalac. ááááááuuuáuáuáuuuuááuá.
Artikulálatlan hangokat hallatsz és a kívülállók elhamarkodott következtetéseket vonnak le.... pl azt, hogy egy malaccal tekerünk ááááááuááuuá
de most lépnem kell megy a buszom, szóval egy ideig nemtok reagálni a válaszra:(
Posted 2006. April 06. - 12:05
Mindenki a saját ütemében épül le!
Természetes kopás. :slimak:
De fére a depi szöveget!!!
Posted 2006. April 06. - 12:04
Sunset! Nem igazán láttam rajtad a nagyon elfáradtamot szombati túránkon.Tudsz te többet is!Fõleg ha még egy kicsit leadsz,mondjuk annyit hogy a képre hasonlító testalkatot öltesz magadra!
Grolsch! Kikérem magamnak,én nem nyávogok,az te vagy!És egy szavatok nem lehet a teljesítményemre mert közepet hajtottam a táv egész részén!
Coldikám,egyetlen Mettyúúúúm! Nincs hugom!Se nõvérem!De neked sincs te surmó!Ámítasz itten egy bombázóval,aztán nincs is nõvéred te állat!
Az szuper ha jössz!Majd ha van helyetek én is megyek hozzátok és bejárjuk a Zemplént,vagy nemtudommilyenhegységvanmégott!
Lord Leslie! Köszönöm elnézõ természeted!Kívánom hogy sokáig légy a házigazdánk,mert nem biztos hogy kifogunk mégegy ilyen áldottjó szívû gazdit!
(M)Anoka! Hát lehet hogy kicsit eltévedtem,de csak egy kicsit!Ha jól sejtem arra gondolsz,hogy a vértestolnai réten átgázolva egyenesen arra kell menni ahonnan a Gerecse5 ér ki.Na majd megnézem pontosan a térképet.bekötöttem az elsõ váltót,úgyhogy semmiféle jelentõs emelkedõ nem foghat ki rajtam!
Azt hiszem ennyi!És ismét egy hosszú hozzászólás Mx bánatára,aki nem tud olvasni és még szellemi fogyatékos is!(hahahahahaaaaa)
Posted 2006. April 06. - 11:58
Hát igen ha az ember elér egy kort akkor már elõjönnek a nyavaják :shit:
na szép ... akkor én mit szóljak?? :wtf:
Posted 2006. April 06. - 11:17
Posted 2006. April 06. - 10:43
Ha fáj pihentesd, ha kattog azzal nem tudsz mit csinálni.
Hát igen ha az ember elér egy kort akkor már elõjönnek a nyavaják :shit:
Posted 2006. April 06. - 09:12
A hétvégi, vagy pénteki vagy mikori tekerés szerintem nekem is felejtös, mert most, hogy jóidö volt suliba is bringával jártam(oda-vissza 60Km) és tegnap még elmentem délután tekergetni erre a térdem gondolt 1 olyat, hogy akkor most ö elkezd kattogni, meg fájni, ugyhogy most inkább pihentetem 1 kicsit, mert jövöhéten mindenképpen akarok menni. Nincs valakinek ötlete, hogy mit lehet vele csinálni?
Posted 2006. April 06. - 08:08
mert kezdek belegabalyodni a dolgokba ...
Amugy Schnell szerintem Tardoson rossz irányba mentél, ugyanis a Gerecse 50 vonalában el lehet menni egy darabig és ugy átérsz a hegy másik oldalára valamilyen puszta ha jól emlékszem és onnan lehet tovább menni Lábatlan irányába ...
ide rakok egy térképet ahol nagyjából fejbõl bejelöltem az útvonalat, ahogy én ismerem ... Tatabánya-Lábatlan
a piros bekarikázások a jelentõsebb emelkedõket jelöli az odaút folyamán
Posted 2006. April 06. - 01:22
Lord Leslie!Házunk hûn szolgáló gazdánk!Tényleg nehari hogy sokat káromkodom,de ez elképesztõ ami van!Ami körül vesz minket,kerékpáros társadalmat!TÛRHETETLEN!
Mint mondottam, ha mértékkel akkor semmi gond..
Ha egyik topiclakót sem zavarja akkor engemsenem.
(ellenben, a név elírás az fájt.)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 05. - 22:43
A szünetben lehet eltok menni, ha még áll az ajánlat Aludhatok a hugodnál ?
(Sunset, a muszá az J=muszáj:p )
Posted 2006. April 05. - 22:41
Akkor a résztvevõk Schnellthomas; Kosina Szilárd; Mx? Ano? Grolsch? SUnset? Hootmat?
A találka mikor legyen, azért ilyen sürgõs, h. Ano is lássa!!
Nem megyek. Befordultam.
Meg a dobhártyáimra is tekintettel kell lenni, mert nem bírja Schnell vonyítását.:buhaha:
Posted 2006. April 05. - 22:23
Jelentem a Bringám teljes pompályában az új telóval és tárcsával hihetelenül jól mükõdik és elkészült.
Ma vettem még hozzá két-három alkatrészt ami lemaradt az elõkészületek során.
A szombatra visszatérve:
Nekem személy szerint nagyon bejött a terep, az a kevés ami volt,de hát két outisunk miatt muszály volt valami könnyítést beletenni, ezért lett belõle ami lett. ( nem is tévedtem el. Khmmmm......... ) Nem tudom,hogy mikor leszek hajlandó legközelebb bringára ülni,mert egy kicsit túlválaltam magam a hétvégén. De végig csináltam.
Jövõhéten ha jó idõ lesz akkor szerintem Marcival összehozok egy talit és elmegyünk Várgesztesig 4kereküvel, és onnan visszafelé Szárligetig felmérjük a terepet. Hotmaat jelezte,hogy õ is csatlakozna hozzánk. Itt most nem lesz térkép, hanem csak a turistajelzés és a jó út meglelése. Csatlakozás bárkinek lehetséges.
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. April 05. - 20:37
Nekem így is jó Télleg ilyen defekt szerelõ cucc lesz nálatok??
Akkor a résztvevõk Schnellthomas; Kosina Szilárd; Mx? Ano? Grolsch? SUnset? Hootmat?
A találka mikor legyen, azért ilyen sürgõs, h. Ano is lássa!!