Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Please log in to reply
596 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Please, ne gyertek DH cangaval, mert szetb**szatok a palyat mielott mennek egy kort. Szerintetek milesz abbol a terepbol, amin legalabb 6db 2.5os gumi rombol keresztul? Ez mar eletveszelyes lenne!

Ezt ugye csak hirtelen felkelve álmosan írtad? Szted mi bassza jobban szét a pályát?A kanyarban farolva fékezés, vagy a nem? Ez nem dh-cc kérdés...nekem is 2.1 van a cc gépen...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Please, ne gyertek DH cangaval, mert szetb**szatok a palyat mielott mennek egy kort. Szerintetek milesz abbol a terepbol, amin legalabb 6db 2.5os gumi rombol keresztul? Ez mar eletveszelyes lenne!

Semmi különös nem lesz a tereppel.Nekem cécógépen 2.1 van fenn,míg a nagyon 2.2,difi?Semmi!:)Nem inkább arra gondolsz,h esetleg szétfékezzük a lefeléket?Mert azt pont nem,nekünk kevésbé kell tépni a kart,nincs az a veszély,h átborulunk a SIDen.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts

Szerintem Te másik versenyen voltál. Abban a pályában nem volt 50m-nél több szint.
"Kegyetlen nagy lejtõ" meg egyáltalán.

De valóban jó pálya volt.

Az ilyet ismerem :D az elsõ HHH-s 24 órásra mikor felnéztünk, azt mesélték az induló jóbarátok, h van 2 letörés a pályán. Körbementünk rajta, de valahogy nem találtunk semmi ilyet... Tudjátok, mindenki másképpen látja a dolgokat!!!

úúúúúúúúúúúúú, Stefivel 1 csapatban lenni :) Szerintem a DH-s licenszed nem számít ide, egy 24 órásba. Tessék csatlakozni kisgéppel, én is azzal megyek. Nem akarom szétcseszni a térdem a nagycicusommal, inkább könnyedén tekernék. Meg hát így is odaverhetünk lefelé mindenkinek, fölfelé meg visszaelõzhet mindenki.

Vagyis Kala, ne Geminizzél duplavállassal. Szerintem. Neked is van kisebb géped.

Szammer! Remélem felfelé majd rádcsatlakozhatom, aztán jól felhúzol majd :)
az észmentes nõnemû...

Bmka

Bmka

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Miért nem nagy bitzó?
Ha a fenti még áll,akkor a dögökkel is egész kellemes lenne a verseny.Még Thezt meg Salát megfûzzük és kész is.
Más lenne,ha HHH,de CSbérc szerencsére elég laposka szokott lenni.

salával már rég tervezzük hogy megyünk;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mi tavaly duóban óránkénti váltásokkal mentünk, szerintem az jó.
Éjjel meg kell egy 2-2 órás váltás, hogy lehessen egy kicsit aludni.
Hajrá.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát még mi sem tudjuk a taktikát,meg,hogy fogjuk túlélni...

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
meccselhetünk :) Mi is versenyezni megyünk, nem pedig önkényuralmasan gyõzni:) inkább magunkat akarjuk legyõzni, sose tekertünk még ennyit mint amennyit fogunk :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Úgy néz ki, hogy kicsit megcuppant a HUNpower Team, a magyar válogatott egyéb programja miatt... Ezért csak a HUNpower Limited Team lesz jelen, 2 fõvel:D szal duoban fogjuk zúzni :( de ott is nyerni akarunk ;)

Akkor majd jót meccselünk:)
Na jó vicc volt, de lehet mi is duóban...

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Úgy néz ki, hogy kicsit megcuppant a HUNpower Team, a magyar válogatott egyéb programja miatt... Ezért csak a HUNpower Limited Team lesz jelen, 2 fõvel:D szal duoban fogjuk zúzni :( de ott is nyerni akarunk ;)

stefi.67

stefi.67

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Sziasztok, nekem 1 kicsit nehéz lenne mindenhova DH bringával közlekedni ezért van merevfaru bringám is. Azt olvastam a nevezési feltételekben hogy a versenyzöi licencel rendelkezök csak profi kategoriában indulhatnak. Hát és én rendelkezem vele.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Miért nem nagy bitzó?
Ha a fenti még áll,akkor a dögökkel is egész kellemes lenne a verseny.Még Thezt meg Salát megfûzzük és kész is.

zsír, jöjjenek Saláék is buli lesz, beszéld rá õket.

Ma végre kiderült, h szabad leszek akkor, így most kezdõdhet a csapatszervezés!!! Ha esetleg nem jönne össze, akkor majd társülhatunk akárkikkel :D

Zsuzsi végre...:bananadan

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

...mégis Csillebércen lesz megint.

www.sportaktiv.hu

Miért nem nagy bitzó?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ezt a DH-s csapatot, már egy pár éve fontolgatjuk, de persze nem a nagy bicóval indulnánk...
Kéne má nekem is egy CC verda.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Stefi!
Mi pár napja vetettük fel 1 lejtõsebb,fun csapat felállítását,abba passzolnál yól!
Akik benne lennének idáig; Sonka Zsuzsi,Kolamaci,yómagam.Ha yól Mléxem,Demo-d van,tehát nem lógnál ki a gépeddel a sorból,hacsak nem Zs a Trekyét hozza,de amúgy én is 1 Geminivel indulnék:)

stefi.67

stefi.67

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Ha valamelyik csapatnak kell egy valaha XC-n nevelkedett "öreg" DH-s néhány kör erejéig, akkor legalább egy héttel a verseny elõtt jelezzenek.

Bmka

Bmka

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Sorry, en nem vok profi ebben a sportagban, szal nekem mar ez is eleg volt technikailag, amit ez a palya kovetelt meg. A becsleseim ezek szerint tevesek. :chin: =>az 50 meter szint is eleg volt nekem!!!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Hat nekem eleg volt a tavalyi 200 m szint is. Azt sem lehetne mondani, hogy nem volt elegge technikas. Ejfelkor igy is eleg volt lemenni azon a kegyetlen nagy lejton es nem felkenodni az elso fara.
:bananadan

Szerintem Te másik versenyen voltál. Abban a pályában nem volt 50m-nél több szint.
"Kegyetlen nagy lejtõ" meg egyáltalán.

De valóban jó pálya volt.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Gondolom a vizesárok felett megy át a híd?

s a következõ az lesz, hogy a 500m-es szintkülönbséggel bíró hegy- alatt átvezetõ alagút?

jóvanna, értettem a viccet.

Bmka

Bmka

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Hat nekem eleg volt a tavalyi 200 m szint is. Azt sem lehetne mondani, hogy nem volt elegge technikas. Ejfelkor igy is eleg volt lemenni azon a kegyetlen nagy lejton es nem felkenodni az elso fara.

Amugy, remelem nem en fogok kezdeni, mert tavaly tiszta fu meg facsonk volt a palya, amig ki nem jartak es ket tarsam is beszedett defektet az elso korokben.

Tudja valaki, hogy lesz-e kint most ingyenes Shimano gyorsszervz???

BULI LESZ, AZ TUTI !!! :bananadan