Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Please log in to reply
596 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
engem meg az fusztrálna ha egy gumiruhás eltekerne mellettem felfelé ezerrel, elvinne a szele, és elesnék.

kicsit sarkítva, de itt a másik oldala.

Bmka

Bmka

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Mindenre lehet ellenpeldat felhozni, at lehet menni primkoba "szerintem ez a srac fel" es le is lehet ugatni ezek utan barmit is mondok. Ugy erzem ez a forum azert van, hogy megosszuk egymassal a gondolatainkat esetleg erzeseinket, felelmeinket. Egyszeruen az a helyzet, hogy engem az feszejezne ha huszonegynehany kilos bringakkal ezerrel repesztenenek el mellettem , mikozben azon munkalkodom, hogy be ne krepaljak a 8. ora letekerese kozben. Nem hiszem, hogy emiatt barkinek is joga volna letepni a fejemet.
Senkit nem szerettem volna megbantani, vagy azt az erzest kelteni barkiben is, hogy kirekesztoleg szeretnek hatni ra. Ez egy gondolat volt es kesz.
Ezek utan mindenkinek szive joga meg 2 oldalon keresztul szivatni engem ok nelkul!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
másik:-D
sok bátor maratonos ott szopott a sáros lejtõkön...
tolták/emelték mert féltek, meg mert olyan gumikkal nem tudtak lemenni
én meg nem gyõztem félrekiabálni és oltani õket...

viszont ezzel tönkretettem a sarat:-(
én gonosz ejj ejj
igazából csak fél a srác hogy még ezzel is megverjük õt!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Ez aszétfékezés meg LOL.
Épp az a lényeg a fékezésnél, hogy ne csússzon meg. Ha meg nem csuszik csak gördül az miért is baj?...... Ez most nem a gyermekkorod amikoris vihogva lefaraltad a gumit apu Cempingjérõl két nap alatt..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Amennyiben tudom, 26"-os kerékméretû hegyikerékpárral lehet menni. Namost mégis, mit nevezünk DH-nak? Ha össztelóval jövök és 2.1"-s gumival, letölt nyeregcsõvel, az DH? Na nem mintha ez a veszély fenyegetne...;) Szerintem itt nagy szétfékezés (a csekély szint miatt) úgy sem lesz. Zemplénmarcin is többen sírtak, h az elején szétfékeztük az összes saras kanyart...(pedig kõ cc géppel voltam)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Igen valahogy az az érzésem, hogy kifinganánk.
És ha mondjuk végiginnánk?
akkor nem érezzük a fáradtságot :D

Akkor kik lennének egy csapatban mint Eksztrééém tím?
Zsuszi, Kolamaci, Palmi, Kala, Stefi, Thez, Zolle?, Én.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Oke, most szivathattok itten:cry: , akkorsem DH-soknak talaltak ki ezt a verseny. Gondolom ok sem mennenek el orszagutival egy DH versenyre pusztan poenbol!

már bocsánat de lefelé nem a dh-sok húzzák a féket, hanem pont...
felfelé meg nem kaparunk ki
vizsszintesen meg szintén nem megynk gyorsan
maratonon is végigmegyünk folyton dh géppel.
akkor?
kéne menni, de nem bírnám végig szvsz:-(

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
én már indultam országútival cc versenyen, kb 10 éve:) és meg is nyertem:D
szóval ez megint rossz példa volt bmka:D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
En mar voltam orszagutival CC versenyen :)
Najo, csak vegigmentem a palyan, nem indultam, de izgi volt :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bmka

Bmka

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Oke, most szivathattok itten:cry: , akkorsem DH-soknak talaltak ki ezt a verseny. Gondolom ok sem mennenek el orszagutival egy DH versenyre pusztan poenbol!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Bmka, szerintem amire te gondolsz az a tank. A 200 milis meg a löveg rajta.
Na az szétzúzza az utat.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Ja, igazad van, de ha egyet fekeznek a 3 kilos kerekeikkel meg a 200 milis tarcsaikkal akkor vege az "utnak"!!!

O istenem, te biztos nem vagy normalis... :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Ha a részeg Józsibácsi csinálna neked egy ívet akkor te azon mennél? :D
Sztem poén lenne ha dh géppel nyomnák :) De én asszem merevfarúval akarnak jönni, írták is nem? na de nekem 8 :)
én úgyis a saját ívemen megyek ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,268 posts

Nem ez a lenyeg. Nem vok DH-s, de tom, hogy ok azert kicsit mashol es mashogyan hasznaljak a feket mint mi cc-sek. Nem a mi iveinkhez fog alakulni a palya. En ettol felek. De sajna en nem vok forumtag, igy nincs akkora szavam mint neked!
Amugy nem tom, miert kell annyira eroskodni a DH gepek mellett. Ugy erzem ez anelkul is eleg nagy buli lesz. Bar ez megintcsak CSAK az en velemenyem!!!

Ember, ki ne találd már hogy 1 dh gép(ugye 1 csapat egyszerre pályán lévõ tagjai), szétzúzza 60-80 cc gép nyomvonalát....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bmka

Bmka

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Ezt ugye csak hirtelen felkelve álmosan írtad? Szted mi bassza jobban szét a pályát?A kanyarban farolva fékezés, vagy a nem? Ez nem dh-cc kérdés...nekem is 2.1 van a cc gépen...

Nem ez a lenyeg. Nem vok DH-s, de tom, hogy ok azert kicsit mashol es mashogyan hasznaljak a feket mint mi cc-sek. Nem a mi iveinkhez fog alakulni a palya. En ettol felek. De sajna en nem vok forumtag, igy nincs akkora szavam mint neked!
Amugy nem tom, miert kell annyira eroskodni a DH gepek mellett. Ugy erzem ez anelkul is eleg nagy buli lesz. Bar ez megintcsak CSAK az en velemenyem!!!

Bmka

Bmka

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Ja, igazad van, de ha egyet fekeznek a 3 kilos kerekeikkel meg a 200 milis tarcsaikkal akkor vege az "utnak"!!!

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Nem úgy van ez a kerekekkel, hogy a szélesebb az kevésbé rágja bele magát a talajbe, mert nagyobb a felület, és ezért kisebb a nyomás? Éppen ezért nem jók sárban a szélesek.
Amúgy nekem van akkor a legnagyobb CC gépen: 2.35 FastFred. :)
Legalább ebben, mondaná az asszony. :) :o
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

úúúúúúúúúúúúú, Stefivel 1 csapatban lenni :) Szerintem a DH-s licenszed nem számít ide, egy 24 órásba. Tessék csatlakozni kisgéppel, én is azzal megyek. Nem akarom szétcseszni a térdem a nagycicusommal, inkább könnyedén tekernék. Meg hát így is odaverhetünk lefelé mindenkinek, fölfelé meg visszaelõzhet mindenki.

Ha valakinek szükségevan még egy csapattagra, engem érdekel a 24 orás varseny.!

Pont ezt írta neked tegnap kalaius, hogy kellenél, ha jössz. Egyébként velem már találkoztál :) Gellért-hegy, kiscsaj aki csatlakozott...
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

stefi.67

stefi.67

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
úúúúúúúúúúúúú, Stefivel 1 csapatban lenni :) Szerintem a DH-s licenszed nem számít ide, egy 24 órásba. Tessék csatlakozni kisgéppel, én is azzal megyek. Nem akarom szétcseszni a térdem a nagycicusommal, inkább könnyedén tekernék. Meg hát így is odaverhetünk lefelé mindenkinek, fölfelé meg visszaelõzhet mindenki.

Ha valakinek szükségevan még egy csapattagra, engem érdekel a 24 orás varseny.!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Szammer! Remélem felfelé majd rádcsatlakozhatom, aztán jól felhúzol majd :)

jó dolog a közös csatlakozás:chin:...ok. ;) ;)